PerusS on ainut Suomi ensin puolue, myös Brysselissä.

Kaikki puolueet hokevat nyt hokemastakin päästyään,  kuinka tärkeää on nyt mennä äänestämään EU.n parlamenttivaaleissa.

Jopa RKP sanoo sen olevan heille  elämän ja kuoleman kysymys, että se säilyttää sen yhden meppipaikansa jatkossakin ja uskon kyllä että perussuomalaisesta hallituspolitiikasta vittuuntunut Henrikson pääsee leivättömän…..eiku leveämmän pöydän ääreen.

Mutta vaikka kuinka politikot nyt yrittävät saada kansalaiset vaaliuurnille, niin kyllä kansa tietää, että näillä vaaleilla ei ole minkäänvaltakunnan merkitystä Suomelle, kun omat meppimme ovat lisäksi hyvin eripuraisia siitä, mikä on/olisi  Suomen etu.  Eräät puolueet sanovat jopa, että on äänestettävä EU.n ei Suomen etu edellä.

Kyllä se on tärkeintä Suomen etuja ajatellen, että minkälainen hallitus meillä on vallassa ja nyt kun Orpon hallitus on ryhdistäytynyt ajamaan Suomen etuja etupainotteisesti, eli vaikuttamaan päätöksiin ennen äänestyksiä toisin kuin edellinen Marinin nukkehallitus, joka ikäänkuin vasemmalla kädellä käväisi vain kuittailemassa  velkavekseleitä Brysselissä, jotta maamme mallioppilaan status ei vaarannu.

Itse aijon kuitenkin käydä äänestämässä perussuomalaisia Vornasesta huolimatta tai juuri siksi.

 

11 vastausta artikkeliin “PerusS on ainut Suomi ensin puolue, myös Brysselissä.”

 1. Suomen paras nykyvitsi:
  ”perusuomaalainen”.
  Mikä se on? Suomalainen on suomalainen, nykysuomalainen, aito suomalainen, ruotsinsuomalainen, sivityssuomalainen.
  Ei tuollaista alkeellista suomalaista olekaan kuin joku perus…

  1. Heikki ja Niilo ne koettavat jostakin löytää iloa arkeensa, nyt sitä tuo Gallupit, vaikka olivatpa ne mitä hyvänsä, niin todellinen Gallup nähdään vasta vaaleissa kolmen vuoden kuluttua ja mikä todennäköisintä, niin poru jatkuu heillä kolmen vuoden jälkeenkin, että väärin äänestetty.

 2. Yhtä jaksan ihmetellä.

  Jos nyt on niin, kuin tämän ja monien monien muidenkin avausten kommentoinneissa eräät jaksavat väittää, että perussuomalaisilla, niin puolueella kuin puoluetta äänestävillä ei ole mitään merkitystä, niin miksi kerta toisensa jälkeen tulette kommentoimaan näitä avauksia, Kommentoitte vaikka itse asiaan teillä ei ole mitään sanottavaa.

  Käyttäkää nyt hyvät, itsenne sivistyssuomalaisiksi korottaneet arvon kunniakansalaiset järkevämmin aikaanne kuin ottamalla kantaa mielestänne täysin merkityksettömän ihmisryhmän tekemisiin.

  Vai onko niin, että tuo sivistys teillä on kuitenkin vain pintakiiltoa ja teidän on pakko päästä suoltamaan omaa yksisilmäistä mollaustanne päivästä toiseen. Blogiavauksesta toiseen.

  Toki jos tuollainen käytös omaa oloanne ja maailmantuskaanne helpottaa, niin jatkakaa toki valitsemallanne tiellä, ettei vaan päänne prakaa.

  1. ”Toki jos tuollainen käytös omaa oloanne ja maailmantuskaanne helpottaa, niin jatkakaa toki valitsemallanne tiellä, ettei vaan päänne prakaa”.
   👍 😂

  2. ”Vai onko niin, että tuo sivistys teillä on kuitenkin vain pintakiiltoa ja teidän on pakko päästä suoltamaan omaa yksisilmäistä mollaustanne päivästä toiseen. Blogiavauksesta toiseen.”

   Siltä se on vaikuttanut jo pitkään…

 3. Onneksi Tampereella on järkeä heivata persut sivuraitelle pois päätöksenteosta.
  Mutta Tampereella meneekin hyvin, kun päättäjinä kokkarit, demarit vuoron perään ja muutkin
  lähes aina paitsi kaiken vastustajat- persut.
  Suomessa menee huonosti, kun persut ovat sotkeneet kaiken, ihan kaiken.

  1. Kyllä demut ja punavirheet sen sotkemisen tehokkaammin tekivät ja sen korjaaminen vie aikaa, maksaa ja aiheuttaa katkeruutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *