Purra tietää, että sakset ovat työkalu uuden ja paremman synnyttämiseen.

Hallitus on vasta roheen vuoden ollut toteuttamassa sitä ohjelmaansa  joka Säätytalolla synnytettiin ja siitä päivästä asti kun pulla tuli uunista ulos, niin parku on ollut kovaa ja jatkuvaa, ei hallituksen vaan opposition ja median mukuloiden suunnalta.  Hallituksen kehdossa lapsi voi sitä vastoin hyvin ja voimistuu päivä päivältä ja kun hän neljä vuotta täyttää, niin kansalaiset saavat ihailla kuinka hyvin hoidettu ja kasvatettu lapsesta on tullut, eikä jäänyt vasemmiston ja median toiveesta huolimatta huutolaiseksi heidän markkinoilleen.

Näin urheilua itsekkin nuorempana aktiivisesti harrastaneena sanon, että eihän maratonjuoksussakaan palkintoja jaeta vielä 35 kilometrin juoksun jälkeen.

Kansan poliittisen muistin sanotaan olevan lyhyt, mutta en minäkään olisi kuuna päivänä voinut sitä näin lyhyeksi uskoa. Nimittäin, kun on vasta vuosi kulunut siitä kun katastrofaalinen vasemmistohallitus päätti virkakautensa täydelliseen mahalaskuun, niin nyt jo suuri osa kansata haluaa, että otetaan ja laitetaan taas uutta punaväriä pintaan, sillä se vanhakin saadaan näyttämään nuoremmalta.

Vasemmistolla ei ole mitään niin suurta pelkoa olemassa kuin se, että odotettavissa oleva hallitustikkari kolmen vuoden kuluttua otetaan heiltä pois, jota jo ovat mielikuvissaan liponeet,  housut etupuolelta  keltaisena  ja takaa ruskeana.

Kun tänä päivänä seuraa tuota demarien kujanjuoksua, niin lähempänä näyttäisi olevan heidän oman korttitalonsa kaatuminen kuin hallituksen konsanaan.

Sehän on selvää, että sitä mukaan kun hallitus onnistuu tavoitteissaan, niin sitä viuhemmin kierretään tahkoa vasemmiston sylttytehtaissa sirppejä teroittaen ja takoen uusia vasaroita, iskeäkseen niillä  sitten……..omaan sormeensa.

 

23 vastausta artikkeliin “Purra tietää, että sakset ovat työkalu uuden ja paremman synnyttämiseen.”

 1. – Sakset leikkasi ostovoiman.
  – Sakset leikkasi taloudellisen miniturvan.
  – Sakset leikkasi työpaikat työttömiksi.
  – Sakset leikkasi yritysten luottamuksen.
  – Sakset leikkasi
  hallituksen luottamuksen
  roskaluokkaan.

  Uusi hallitus joutuu rakentamaan Suomen uudelleen kivijalasta lähtien tämän tuhohallituksen jälkeen !

  1. Viime hallituskaudella kun vasen käsi ei tiennyt mitä oikea tekee ja päinvastoin, niin päätettiin vain lisätä laastaria laastarin päälle, vaikka suomineito olisi tarvinnut niitä saksia joita Purra nyt vihdoin käyttää potilaan tervehdyttämiseksi.

  2. Elokapinalla ja vihreillä ilon päivät, jos tuotanto loppuu.
   Pääasia, että saavat valtiolta palkkaa ja tukea.

  1. Niilo,- Silloin kun on vaarassa isänmaa, niin silloin ei paras ratkaisua ole jatkaa vain entiseen malliin, vaan pitää tehdä rohkeita päätöksiä siitäkin huolimatta, että isänmaavastaiset vaativat talomme julkisivuun vain lisää punaväriä.

    1. ”Miks meillä niin on monta mielipuolta, miks vähän soittajia kanteleen”.
     Hyvää Eino Leinon päivää kaikille Pirkan mielipuolille ja kanteleensa soittajille.

    2. ”Leikata osaa hölmöläinenkin, ”

     Ehkä Karjalainen on leikkauttanut hölmöläisellä itsensä ja on ollut tulokseen tyytyväinen.

    1. Marinin laitavasemmistolainen hallitus oli isänmaavastainen, sillä he pitivät ”oma maa ensin” politiikkaa Suomelle vahingollisena.

    2. Marxin mukaan isänmaallisuus on kapitalistien keksintöä ja tuomittavaa ja ainakin vähäarvoista.

     Marxilaiset pyrkivät hajoittamaan kansakunnat ja uusmarxilaiset pyrkivä hajoittamaan myös perheet.

 2. Marinin hallituksen aikana Suomi oli hyvässä kunnossa, velkakin EU:n keskitasoa, työllisyys hyvä, kansan luottamus hallitukseen korkealla. Kriisit hoidettiin, natot, aluehallinnot sotet alulle, jne…….

  Yhden vuoden aikana kaikki on romutettu- ihan kaikki !

  1. Se romutus tehtiin punavirheiden hallituksen aikana ja nyt maksetaan sen seurauksia.

   1. Höpo höpö, saksilla ei mitään muuta synny kuin kurjuutta.
    Velka on investointi tulevaisuuteen. Siinä Suomi on keskitasoa Euroopassa ja muut tarkkalussa.
    Tämä hallitus on muninut kaiken, ihan kaiken osaamattomuuttaan ja vain vallanhimossaan ja kostomielellä.

  2. Heikki
   Saisko Natolta romutankkeja halvalla? Ookkona kysynyt?

  1. Heikki

   Sinun yleisivistyksesi riittänee, jotta tajuaisut, että SAK:n kapinalakko oli perustuslain vastainen. Lakko teki lisäksi tuhoa kansantaloudelle sekä lyhyellä että pitkällä tähtäyksellä.

    1. Heikki ei lue lehtiä

     Kaikkihan oli kiristystä taloudellisella väkivallalla hallitusta kohtaan eli kapinaa vuoden 1956 tapaan.

     Ja pököpäävaivaa sairastunut Lii Aa taitaa kiihotella vielä itsetuhoisia ay-fasisteja yleislakkoonkin.

 3. Juu menin työhön 1956 yleislakon jälkeen ja se palkka oli niin pieni että ei ollut varaa kunnolla edes syödä saati osataa vaateriepua. Ei työnantaja surrut kohtaloani eikä liioin vapaaehtoisesti korottanut palkkaakaan. Kyllä työläiset pitkällä taistelulla saivat vähän voita leivälle.

 4. Jos Heikille tulisi syöpä, niin hän vastustaisi leikkausta viimeiseen asti, vaikka hölmökin osaisi hänet leikata.

 5. Kyllähän puolueiden historiasta löytyy mielenkiintoista. Nekin kyllä mukautuvat ajan virrassa.

  Venäjä vapautti Suomen Ruotsin vallasta ja Venäjän tsaari Aleksanteri I julistautui Suomen suuriruhtinasksi Porvoon valtiopäivillä b. 1809. Hän teki Suomelle suuriruhtinaan valan (jonka Nikolai II petti vuonna 1899 Bobrikovin harhaanjohtamana).

  Suomesta tuli v. 1809 ”kansakunta kansakuntien joukkoon”.

  Venäjälle ruotsin vainoja paennut kalevalainen kansanrunoutemme kotiutettiin pakkoruotsitetun suomalaisen sivistyneistön toimesta.
  Ruotsalainen Suomessa asuva härskimäistö yritti tukahduttaa suomalaisen kulttuurin paluun 1850 -luvulla sensuurin avulla.

  Härskimäistö perusti sen jälkeen ruotsalaisen puolueen taistelemaan etuoikeuksistaan konstejaan säästelelemättä. Rotuopeistakin ammennettiin voimaa.

  Rotutohtori A. O. Freudenthal, toisen polven mamu, oli varsin innokas rotuilija Vikingen -lehden sivuilla. (Ne sivut pitäisi onkia julkisuuteen Kansalliskirjastosta. Taitaa sensuuri suojella räyhäruotsalaisia.)

  Vuonna ruotsalainen puolue uudistui ruotsalaiseksi kansanpuolueeksi ”ajamaan ruotsalaisen rodun etua”.

  RKP oli vahvasti tekemässä Suomesta luokkayhteiskuntaa, jolla seikalla oli käsittääkseni melkoinen vaikutus kansalaissodan syttymiseen v. 1918.
  Jälkeen päin RKP:n ja Folktingetin pj. luonnehti sotaa kahden eri rodun väliseksi sodaksi.

  Ruotsinkieliset sabotoivat suomenkielisten mahdollisuuksia korkeakouluopintoihin vielä kansalaissodan jälkeenkin.

  ”Ruotsalaisen rodun edun ajaminen poistettiin RKP:n virallisesta puoluohjelmasta v. 1956. Mutta pyrkimyksistä se ei välttämättä poistunut.

  Nykyään RKP on eduskunnan ainoa etnonationalistinen puolue. Tätä eivät tyhmien aivot kykene oivaltamaan. Kolmen vartin ruotsalainen, Paavo Lipponen, jatkaa Freudenthal -mitalinsa kiillottamista.

  Ne mitalit kuuluisivat johonkin rotusortomuseoon.

  Älyä omaava Jörn Donner kielsi jyrkästi olevansa suomenruotsalainen. Ruotsinkieliseksi tuo suomalais-saksalainen tuli kohtalon oikusta.

  Jörni kuitenkin kannatti pakkoruotsia toisin kuin ”kympin meppi” Nils Torvalds, joka pakon sijasta tyytyisi ehkä ruotsinkielisiin palveluihin ”ruotsinkielisillä hallintoalueilla”. Ruotsissa tällaisia hallintoalueita on kuudelle kielelle, joilla Ruotsissa on pidempää historiaa.

  RKP:n sisällä on kuulemma sisäisiä ristiriitoja. Niiden aiheista minulla ei ole tarkempaa tietoja.
  Jotkut saattavat olla sitäkin mieltä, ettei nykyinen hallitus aja ruotsalaisen rodun etuja tarpeeksi. Historian dosentista, Teemu Keskisarjasta, tulisi pätevä opetusministeri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *