Solisaliratti on myrkky, joka ”tappaa” sisällä ja puutarhassa.

Eikö sen jo luulisi riittävän tiedoitusvälineille, kun saavat kansalaisia pelotella sillä, että jos oikeistohallitus jatkaa hallitusohjelmansa toteuttamista, niin sen ohjelman myötä maassamme tulee kuolemaan kaikki torakkaa suuremmat.

Mutta nyt vielä pelotellaan kansalaisia maamme ulkopuolella olevilla uhilla, että jos Trump valitaan presidentiksi, niin se tietää saatanan Moskovassa ja pirun Amerikasta tekevän diilin, jolloin Vehnämäen muorikin  jo hyppii tasajalkaa……… matkalla ryssän helvettiin.

Se minua huvittaa, vaikka vakavasta asiasta onkin kyse, että nyt kokoontui kaikki maat keskustelemaan Sveitsissä rauhan saamiseksi Ukrainaan, mutta paikalle ei oltu jostain kumman syystä kutsuttu toista sodan osapuolta laisinkaan eli venäjää.

Mutta tämä toinen saatana Moskovan lisäksi eli Trumpi esitteli jo neuvonantajineen rauhaanpakottamisensa ehdot niin Kremlille kuin Ukrainallekkin, joten varmasti marraskuussa Trumpin valinnan jälkeen loppuu vatulointi rauhan saamiseksi Eurooppaan, kun poliisisetä tulee ja pamputtaa.

Ja onhan medialla yhä plakkarissa tämä kestoaiheensa kansalaisten pelotteluun, eli perussuomalaisilla pelottelu, eli jos äänestät ja kannatat perussuomalaisia, niin se on uhka koko tälle meidän yhden totuuden valtiouskolle.

Sekin minua tuppaa naurattamaan, kun demarit ovat tehneet kaikkensa hajoittaakseen perussuomalaisen puolueen yhtenäisyyden, mutta nyt he ovatkin hajaannuksen partaalla, kun Sannalle uskolliset ovat tekemässä palatsivallankumousta, jotta Sanna voisi aasillaan taas tulla ja ratsastaa kansaa pyörryksiin onnesta.

18 vastausta artikkeliin “Solisaliratti on myrkky, joka ”tappaa” sisällä ja puutarhassa.”

 1. Ollaan vaarallisilla vesillä, kun vapaassa demokratiassa toimittajien työtä pyritään rajoittamaan.

  1. Ollaan vaarallisella vesillä, kun vapaassa demokratiassa on medioita, jotka ideologisesti tahtovat rajoittaa politikon oikeutta puolustaa itseään inkvisaatiota vastaan.
   Onko lehdistö jokin pyhä lehmä, jota ei saa arvostella sen valheisiin perustuvista kirjoituksistaan.

  2. Ollaan todella varallisilla vesillä, jos mediaa ja toimittajia ei saa arvostella.

   1. Kuka on kieltänyt ? Ei kukaan. Rydmanin tapaa toima asiattomasti mediaa ja oikeutta vastaan pitää pitää taas arvostella.
    Meillä on JSN vääryyksiä ja oikaisuja varten.

    1. Kyllähän tässä joku hs-toimittaja kiukutteli siitä, kun mediaa oli arvosteltu.
     Samaa linjaa vetivät ne toimittajat, jotka sittemmin saivat tuomion oikeudessa…

      1. Ei se ole asennekommentti.
       Tietääkseni yksi toimittaja tuomittiin kunnianloukkauksesta ja toinen militäärijutusta.
       Kumpikin räksytti koskemattomuudestaan ja toimittajasuojastaan eri tavoin.
       JSN ei ole mikään täysin puolueeton elin, vaan median edustaja monessa mielessä.

 2. Kävin ihan Poriis Areenalla kuuntelemassa, kun persut ja Orpo ammuttiin kuin pyyt orrelta puheenvuoroissa. Pahin oli viestinnän osuus: STT, ml. Olli Heinonen, some asiantuntijat ja yliopistotutkijat, jotka
  häpesivät persujen
  orbanilaisen kolmannen valtionmahdin sabotoinnin.

 3. Häkkäsen
  ”runomaratonit” ohi itse asiasta on tuskattuttavaa kuultavaa- jatkuvasti. Puurokattila porisee yli.

  Kaikkonen ei ole herännyt, kepun viestit ei mistään kotoisin paitsi ennallistamisen ehdoton vastustaminen ja vain kulujen näkeminen metsänomistajille.

  Lindman hyökkää nasevasti asiasta, mutta suoristaisi ensin rivinsä. Talousoppi toimisi tulojen tuojana, leikkausten kohdistus katastrofi.

  Harkimio iskee taloudessa lähes aina naulan kantaan. Leikkauksilla tämä maa menee konkurssiin, tuloja kamreerihallitius ei osaa hankkia.

  Saramo on
  argumentaatioltaan ylivoimainen aivan kuin Li. Osasi panna ennallistamisenkin numeroiksi ja kulut järjestykseen, puhumattakaan Suomen orbanilaisuudesta raja-asiassa.

  Virta sekoittaa asiat ja sanat yhdeksi puuroksi osaamatta puhua mistään selkeästi, ei edes ennallistamisen merkityksestä taloudelle.

  Adlercreuzista ei ota vielä selvää- tuskaa istua hallituksessa. Ainoastaan talouslinja selvä ja hallituksen takana.

  Kd asiallisen kiltti.

  Asian vierestä: (”Dream team” Sipilä& Marin hommiin).

  Oliko siellä jonkun muunkin
  ”puolueen” edustaja ?

  Mukavaa seurata muitakin asioita itse paikan päällä Porissa, jossa mm. Suomen poliitiisen viestinnän ammattilaiset näkivät yhteiskuntademokratian kehityksen rahan vääristämällä tuella politiikassa vaaleineen elävän vaaran vuosia. STT:n päätoimittaja ja Olli Heinonen sanojensa mittaisia ml. Tampereen yliopiston tutkija ja nejäs someviestinnän asiantuntija.

 4. Heikin arviot poliitikkojen esiintymistä ovat taattuja, hyvin ennalta arvattavia mutta aivan kylmiä väristyksiä sain kuitenkin kun luin Heikin ylistystä Saramosta.
  Mutta demarien tilannetta en kadehdi, heidän on selvitettävä mitä mieltä ovat rajalaista. Joko pitävät kiinni laillisuusvaateista sulkien silmänsä siltä että lait on luotu maailmaan missä ei vielä ymmärretty kuinka Venäjä voi hybridivaikuttaa. Ja siinä sivussa päät kuumana pohtivat miten päätöksensä vaikuttaa heidän kansansuosioonsa esimerkiksi seuraavissa gallupeissa.
  Saatata heillä ikävä ylivertaista Marinia tulla

   1. Saattoi olla suuriakin viisauksia monen kuulijan korville, en vain kestä kuunnella miestä

 5. Wille Rydman sai välikysymysäänestyksessä puhtaat paperit. Rydman aikoi tarvittaessa jatkaa median arvostelua häneen kohdistetun ajojahdin vuoksi. Vaarallista puhetta? Ei naapurissakaan saa arvostella mediaa.

 6. Tais vaan olla juoni tuo Rydmanni siinä sivussa peittyy pahemmat tekijät joita kyllä löytyy jopa eduskunnasta terv tepivaari

 7. Demarien sisäinen hajotus kyllä pelottaa vähän. Vanha valtiomiespuolue on muuttunut huutokööriksi. Jokainen media on kirjoitellut aiheesta kovaa.

  Toivottavasti löytävät itsensä. Tarvitsemme vastuunkantoon kykeneviä demareita tässä maassa.

  1. Ei nämä demarit nykypäivänä ole enään mikään valtiohoitaja puolue, pikemminkin hajoita ja hallitse konklaavi.

 8. Ehkä punavihreiden puoluelehti kehittää lisää porvarihallituksen ministereiden ja kansanedustajien tekemiä rötöksiä. Ei kannata menettää toivoa…

 9. Demarit voivat ammentaa voimansa historian vastuunkannosta – tai tulevaisuuden sometykkäyksistä.

  Sama toki pätee muihinkin puolueisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *