Sosialisti Brysselissä on kuin norsu lasikaupassa.

Minun neuvoni on perussuomalaiselle eduskuntaryhmälle ja puheenjohtaja Purralle hävittyjen EU vaalien jälkeen että………

Saksia vaan entistä terävämmäksi, sillä liiaksi meillä yhteiskunnassa näkyy olevan vielä ns.vapaamatkustajia, joka näkyy sosialistien menestymisenä vaaleissa.

Vaikka näillä vaaleilla nyt ei suoranaista vaikutusta olekkaan hallituspolitiikkaan, niin nyt pitää työkintaat laittaa käteen entistäkin tiukemmalle ja heittää silkkihansikkaat nurkaan. sillä ei sitä sosialistikuplaa millään juhlapuheilla puhkaista, se vaatii konkretiaa ja sitä, että sosialistille tulee hiki otsalle työnteosta, ei ruokapöydässä.

Jos nyt perussuomalaiset lähtevät näiden vaalien vuoksi peruuttelemaan hallitusohjelmasta sosialistien haluamaan suuntaan, niin se olisi sama kuin antaisit varkaille kassakaappisi numeroyhdistelmän.

Sehän on selvä että sosialistit ovat nyt käytyjen vaalien jälkeen täynnä vallankumousta, mutta kun lyödään valtiontalouden rätingit pöytään, niin kyllä siinä sosialistin suolenmutkakin pian vaatii leipää sirkushuvien sijaan.

Tässä on nyt ainakin vielä onneksi kolme vuotta aikaa pistää sosialistitkin töihin, sillä ei se Jumala eikä Orpon hallitus laiskoja ruoki.

Hyvin menee….mutta menköön ja pidetään se jalka pois jarrupolkimelta jatkossakin, vaikka sosialistit vaativatkin  jo ”kaasutusta”.

 

 

7 vastausta artikkeliin “Sosialisti Brysselissä on kuin norsu lasikaupassa.”

  1. Huonosti kävi persuille. En tiedä miten jyrkästi pitäisi näkyä paikallisessa politiikassa, jos äänestysprosentti olisi ollut muiden vaalien tasoa niin sitten olisi pakko näkyä.

  2. Ylimielisyys puheenjohtajana ja omien kannattajien unohtaminen, kävi kuten Soinille.

    1. Niilo,- Se ei ole ylimielisyyttä vaan suoraselkäisyyttä tunnustaa tosiasiat että kusessa ollaan jos jatketaan niillä samoilla sirkushuvein temppuiluilla kun tehtiin vasemmistohallituksenkin aikaan.
      Kyllä ne persujen yli 600000 eduskuntavaaleissa äänestänyttä ovat edelleen puolueen kannattajia, mutta nyt ne ovat katsomossa tullen esiin taas kun isänmaa sitä vaatii ja pyytää.

  3. Kyllä arvi ihan oikean ajatuksen heittää – onko Purrasta tekemään pitkän linjan politiikkaa, vai onko vain seuraavat gallupit mielessä? Yle on käyttänyt jo paljon aikaa ja rahaa ajaakseen persuja hajottamaan hallituksen linjaa, joka viittaa siihen että se on vasemmiston tahtotila ja riittävä syy toimia toisin.

    Katsotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *