Sosialisti on vaarallinen kotimaassa.

Kirjoitan nyt siitä mistä lienen paremmin olevani kärryillä kuin kukaan sellainen, joka itseään poliittisesti ”sitoutumattomaksi” tituleeraa.

Nimittäin juuri päättyineistä EU-vaaleista perussuomalaisen  silmin ja korvin.

Nyt on mediat  tulvillaan monensortin asiantuntijaa höpisemässä persujen huonon vaalimenestyksen johtuneen nykyisen hallituksen politiikasta, jossa kovalla kädellä muutetaan oleskeluyhteiskuntaa takaisin työn ja yrittämisen yhteiskunnaksi.

Mutta nyt sanon totuuden ilman mutu tuntumaa jota media harjoittaa.  Perussuomalaiset seisovat 99%.sesti  hallitusohjelman takana ja luottavat samoin lukemin puheenjohtajaansa, joka ei lähde sosialistien taikaseinää etsimään, vaan  perustaa päätöksensä tutkittuun, virkamiesvastuulla tehtyyn arvioon kansantaloutemme kantokyvystä tai kyvyttömyydestä.

Ja toiveajattelijoille sanon, että jos odotatte että perussuomalaiset lähtevät tämän vaalituloksen vuoksi hallitusvenettä keikuttamaan, niin ikävä tuottaa teille pettymys, sillä vasemmiston heittämä veneentappi on löytynyt ja enään ei tarvitse kenenkään huutaa hallituspaatissa apua, kun vuoto on tukittu.

No miksi perussuomalaiset sitten jäivät kotiin vaaleissa.  Siihen ei ole muuta vastausta olemassa kuin se, että EU.ta ei koeta siksi paikasi jossa meidän ääni kuuluisi ja vain eduskuntavaalit ovat se kanava, jossa sorretun voima jyllää jatkossakin ja  jossa perussuomalainen ääni on hintansa väärtti.

Minäkin melko paljon teen kokemusperäistä tutkimusta perussuomalaisten kannattajien keskuudessa siitä, että miten he kokevat nykyisen hallituspolitiikan olevan linjassa tavoitteiden kanssa, niin aika harvassa jos ollenkaan ollaan hallitusohjelman vastaisia ja sanotaan, että askel askeleelta kerralaan saadaan nämä vasemmistolinnakkeet kaadettua, se ei tapahdu hetkessä, joten työ on vasta alussa kun vasemmisto taistelee pitääkseen sosialistien taikaseinät pystyssä.

Mutta iloitkaa nyt perussuomalaisten vaalitappiosta, hallitus ja hallitusohjelma etenee kuin juna, sillä neljästä vuodesta on vasta vuosi kulunut ja vasemmiston jättämästä katastrofiperinnöstä huolimatta valoa loistaa jo tunnelin päässä.

 

 

8 vastausta artikkeliin “Sosialisti on vaarallinen kotimaassa.”

  1. Heikki,
   Li on punainen kobra. Hän tukee Venäjää, Hamasia, pakkoruotsittamista, itärajan auki pitämistä haittamaahanmuutolle, on antisemitistinen. Missä kohtaa näet suuren Suomen tukijan? Litä äänestivät kaikki islamonatsit.

   1. Antti, jos olet hiukankin perillä Anderssonin politiikasta mikään tuosta ei pidä paikkaansa.
    Hän vastustaa Venäjää, orbaleita ja äärioikeita putinin tukijoukkoja kaikin toimin. Tukee varauksettomasti Ukrainaa.
    Rajat laillisesti kiinni.
    Työtä, oikeaa maahanmuuttoa lisää ja maasta poistumista vähemmän.
    Kukaan ei tue Hamasia Suomessa.
    Pahin Suomen vihollinen on Suomen sisällä ja ne ovat persut sekasorron aiheuttajina.

    1. Sillä ei ole mitään väliä mitä Andersson sanoo.

     Sillä on kaikki väli mitä Andersson tekee.

     Pätee toki joka muuhunkin poliitikkoon.

     Mutta korostuu tässä kohtaa, jossa puhutaan venäjästä yhtä, kaveerataan putinistien kanssa koko ajan.

 1. Mielestäni eurovaalit on virhe.

  Puolueet tai puolueliitot (niiden puoluehallitukset) voisivat valita edustajat unioniin eduskuntavaaleissa saamiensa äänipottien suhteessa.

  1. Kansalaiset eivät tiedä, mitä unionissa tapahtuu. Puolueet saattavat tietää.

   En pidä tietämättömyyden varaan rakentamista viisaana.

   Ehkä systeemin tarkoituksena onkin vetää turpiin kansakuntien johtoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *