Vasemmisto marssii terroristien tukena, kuinkas muutenkaan.

Hamas on terroristi järjestö, jonka Palestiinalaiset nostivat vaaleissa valtaan.

Nyt osoitetaan mieltä ja mellakoidaan Palestiinan puolesta ympäri maailmaa. Minä katson tuenosoituksen Palestiinalaisille olevan tuki Hamasille, joten rautalangasta vääntäen, sellainen kansa kuin on johtajat.

Ja sitten sama Venäjällä, Putin on vaaleilla valtaan valittu, joten kyllä siellä pätee sama kuin Palestiinassakin, eli sellainen kansa kuin on johtaja/t.

On aivan selvää, että rauhaa ei saada palautettua  Gatzaan ennen kuin terroristijärjestö Hamas on tuhottu viimeistä tunnelia myöden ja on aivan turhaa senkään jälkeen unelmoida mistään kahden valtion mallista, kun Arabimailla on kuitenkin yksi yhteinen uskonto-oppi, tuhota ja hävittää Israel.

Venäjästä vielä sanoisin, että lienee Venäjä pystyssä järjestelmineen vielä senkin jälkeen, kun EU on kuopattu. Tämä ei ole puolustuspuhe Venäjästä, se on vain tosiasia, joka pitää uskaltaa sanoa ääneen.

3 vastausta artikkeliin “Vasemmisto marssii terroristien tukena, kuinkas muutenkaan.”

  1. Linkissäni on erittäin hyvin selvitetty lähi-idän nykyisen ja tulevan sodan syyt ja seuraukset!
    Juttu on melko pitkä, mutta se kannattaa lukea huolella ja ajatuksen kanssa, mieluiten ilman omia ennakkokuvitelmia!
    Meillä kaikilla on omat kuvitelmat, mutta niitäkin pitää voida muuttaa totuuden edessä!

    https://www.israelprofetiassa.fi/18

  2. Kun eienää voida marssia ”rauhan” eli Neuvostoliiton puolesta niin kuin ennen niin on pitänyt keksiä uusia marssimiskohteita. Yhtä yksisilmäisiä on etsitty ja hyvin onnistuttu. Ennen puokustettiin diktatuuria, nyt terrorismia. ”Aselepo ja äkkiä, Hamas on vaarassa hävitä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *