Vasemmisto pyövelöi ja tappaa kansaa nauruun.

Jos joku miettii, että mistä nämä meidän vasemman laitapuolen kulkijat ovat hakeneet demokratiaoppinsa tällä eduskuntakaudella, niin lähempi tarkastelu osoittaa, että se on kopsattu sellaisenaan Amerikan epädemokraattiselta puolueelta.

Amerikan epädemokraattinen puolue on varmistelemassa jatkumoaan sillä, että yrittävät laittaa poliittisen vastustajansa (Trumpin ) telkien taa, sillä  vaarana on että kansa äänestäisi väärin.

Mutta näyttää siltä, että mitä enempi syytetään milloin mistäkin Trumppia epädemokraattisen puolueen tuomareiden toimesta, niin sitä lähempänä on Trumpin päätyminen,……ei linnaan vaan Valkoiseen taloon.

Täällä kotisuomessamme meidän kotiryssät, eli vasemman laitapuolen kulkijat koettavat saada perussuomalaiset pois vallasta, tekemällä eduskunnasta käräjäsalin jossa perussuomalaisia hutkitaan ja tuomitaan, eli kyllä rikos löytyy kun syyllinen on selvillä.

Nämä vasemman laitapuolen kulkijoiden toimet sen lisäksi, että ovat eduskunnasta tehneet käräjätuvan, niin ovat tehneet siitä myös Sirkus Finlandin ja kun ei lakkoiluilla saaneet kansaa hengiltä, niin nyt kansa kuolee nauruun, vasemmisto klownien toimiessa pyövelinä.

Ja jos joku tohtii epäillä kirjoitustani, niin puolen päivän aikaan voitte katsella televisiosta vasemman laitapuolen tuomarointia ”sirkusteltassa”.

 

8 vastausta artikkeliin “Vasemmisto pyövelöi ja tappaa kansaa nauruun.”

  1. Ei leipiintynyt, järkyttyy Oulun puukotuksista, mutta ei siitä Oulun puukotuksesta, missä kolme maahanmuuttajaa puukotti kantasuomalaista miestä pari-kolme viikkoa sitten….

 1. Kyllä se vasemmiston empatia tuli kouriintuntuvasti esiin viime vaalikaudella, nyt sitä empatiaa sitten makselee vielä tulevatkin sukupolvet selkänahastaan.
  Onneksi nämä viisi empaattista ei ole enään istumassa Suomessa niissä pöydissä, jossa maata pelastetaan.

  1. ”Maaselän radio” vaikenee Juhannuksen viettoon, ei muuta kuin pitäkää sepaluksenne kiinni, ettei rannalla huiskuta leski.

 2. .. ei pelkästään Suomessa, vaan briteissä kuohuu:

  Kysely: työväenpuolue saamassa murskavoiton Britannian parlamenttivaaleissa
  MARKUS HEIKKILÄ
  19.6. 19:33

  Tuoreen kyselyn mukaan Britannian työväenpuolue on voittamassa heinäkuun neljännen päivän vaalit ennätyslukemin. Yougovin keskiviikkona julkaisema kysely kertoo, että oppositiossa istuvat työväenpuolue olisi viemässä 425 paikkaa.

  Pääministeri Rishi Sunakin konservatiivit jäisivät 108 paikkaan ja Nigel Faragen Reform UK saisi kahdeksan paikkaa.

  Kyselyn perusteella työväenpuolue olisi saamassa historiansa suurimman paikkamäärän parlamentissa.

  Lähde: Reuters

  … ja kohta Ranskassa, USA:ssa, eikä Italiakaan jätä melooneja syömättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *