Vasemmiston eväillä kurjuudesta köyhyyteen.

Kuten ollaan nähty viimeaikaisissa vaaleissa ja noin muutenkin yleisessä poliittisessa katsannossa, niin vasemman laitapuolen kulkijoita ei erota toisistaan mikään, ei mikään muu kuin rautakanki.

Ei ole ideologisesti mitään väliä äänestätkö vasemmistoliittoa, vihreitä vai demareita, samaa paskaa ovat kolmeen eri pakettiin ripoteltuna.

Edellisissä vuosi sitten olleissa eduskuntavaaleissa näiden pyhä toteemi oli Marin, jonka nimeä huusivat toreilla ja turuilla mihin hän aaseineen karautti.  Mutta oli  se jumalan lykky, että Suomen kansa oli kuitenkin vaaliuurnilla sen verran  tolkuissaan, ettei uskonfeikille tarpeeksi valtakirjojaan  antaneet.  Nyt Marin sitten onkin päässyt sosialistin taivaaseen, nimittäin  kapitaalin kammariin kynnysmatoksi.

Sitten käydyissä presidentinvaaleissa vasemman laitapuolen kulkijoiden ukkosenjohdattimena oli Haavisto.  Uskottiin vanhan sanonan viimein muuttuvan lihaksi kun sanottiin, että kolmas kerta se toden sanoo.  Mutta taas oli Suomen kansa sen verran vielä kristillisesti tolkuissaan, etteivät maailmanparantajaa valinneet tuhoamaan Suomen sitäkin vähää moraalista pääomaa ja selkärankaa  joka vielä jäljellä on.  Olen ihmetellyt kuinka hyvin on Haavisto, joka oli hilkulla päästä ”linnaan”, niin voi kadota julkisuudesta vaalien jälkeen, mutta ei kai se haava sitten taida niin nopeasti umpeutua, joka kolmannen kerran jo auki revittiin.

No sitten tämä kolmas sosialisti Andersson.  hän oli tällä kertaa se vasemman laitapuolen kulkijoiden messias joka astui herättämään sosialistia kuolleista.  Mutta taas oli Suomen kansa viisasta, että varmisti Anderssonin poistumisen Suomesta Brysselin hautuumaan rauhaan.

Nyt sitten vasemman laitapuolen kulkijat vaeltavat pimeässä laaksossa ilman johtajaa, kun edellämainitut kolme ovat hävinneet näyttämöltä yhtä nopeasti kuin haittamaahanmuuttaja  työvoimatoimistosta Kelan ottoautomaatille.

Minä en nyt  keksi että kuka olisi se seuraava toteemi ja kansanvillitsijä ( naurattaja ) jonka nimeen vasemmisto vannoisi ja heidät yrittäisi herättää kuolleista.

Antti iso-Lindtman, Sofia Virta tuskin saa viisaria värähtämään vasemmiston koomapotilaalla, joten uskotaan siihen että tuhlaaja”poika” Marin palaa vielä taivaastaan takaisin maan päälle johtamaan tätä vasemmistosirkusta, hänellä on siitä jo oivaa näyttöä menneisyydesta.

18 vastausta artikkeliin “Vasemmiston eväillä kurjuudesta köyhyyteen.”

 1. Nythän vasta kurjuus on alkanut hallituksen saksipolitiikalla, kun ei tule
  työtä, vaan päinvastoin. Kustannukset nousevat, tulot leikaan vanhuksilta, alv nousee, yrittjiä vit…aa ja kakilla asunnon omistajilla kulut paukkuvat. Päin helvettiä tämä halitus on Suomen vienyt.
  Veronkierto helpottui, veronalennukset varakkaille. Metsä ja luonto tuhotaan ja maksetaan hiilinielut. Orpo puree ”melooniakin”.
  Ei tämä runoilemalla miksikään muutu.

  1. Vasemmiston hevonen kun oppi olemaan syömättä…….. niin se kuoli.
   Ei sirkushuveilla ole ennenkään kansaa ruokittu ja nyt näitä edellisen hallituksen ”rahaa on” haureuksia parsitaan kasaan, että on sitten tulevaisuudessa leivän päällä laittaa muutakin kuin ylähuuli.
   Vasemmisto kun huutaa että köyhät kyykkyyn, niin se huutaa itselleen.

  2. HK tietänee, että kriisi merkitsee käännekohtaa . Kriisiin on johtanut väärä politiikka.

   Väärää politiikkaa valtiopetoksineen on harjoitettu jo 35 vuotta. Suomen talous on typerysten takia jäänyt jälkeen muista maista.

   Jos HK on pitänyt hönttiläisten politiikasta, niin sille emme mahda mitään.

   Nykyisen politiikan seurauksia näemme kansantaloudessa parin kolmen vuoden päästä.

   SAK:n hanttapulisto voi pilata hallituksen pyrkimykset sabotaasilakoillaan, vallankin jos ulkomaille häipyvä riemuidiootti jatkaa sieltä käsin kiihotustoimiaan kansantalouttamme vastaan.

 2. Vähän orvoksi jää Vasemmistoliitto täällä kotomaan politiikassa ilman loistavaa Anderssonia saas nähdä miten heillä seuraavat vaalit menevät.
  Että Ohisalo lähti Eurooppaan antaa parantaa mielestäni Vihreiden mahdollisuuksia täällä, niin oli liiaksi hänellä tennarit ilmassa siitä mitä on arkipäivä kaikkineen päivineen.
  Demarien olisi hyvä löytää uusi energinen julistaja, on vaikea kuvitella että Lindtmanin johdolla tulevaisuutensa olisi kovin ruusuinen.
  Hallituksen kehun tai moitin vasta vuoden parin päästä.

  1. Matti,- Itse pidän Orpon hallituksen ohjelmaa ainoana vaihtoehtona tässä tilanteessa nostaa Suomi velkasuosta johon se on kaulaansa myöden joutunut vasemmistohallituksen aloitteesta.
   Eli haukun hallitusta vasta sitten, jos se lähtee tässä vasemmiston huutomyrskyssä pakittamaan päätöksistään sirkushuvien suuntaan.

    1. Suomi upposi suohon huulipunaviisikon kaudella ja se on jo nähty.
     Nykyhallituksen tekojen seuraukset näkyvät vasta parin vuoden päästä, jote turha räksytää.

  2. Uudistuva vasurit ja demarit voisivat lyödä hynttyynsä yhteen alkaen EU:sta ml. Soinin heitto Anderssonille.
   Putinin tukijoukoissa ei voi olla. Siellä on tungosta melooneineen, orbaneineen ja jopa orpoineen.

    1. Soini on katkera kostaja Hakkaraisen tapaan.

     Hakkaraisen valinta unioniin oli jo tarpeeksi kova kolaus, katkera Soini olisi halunnut saman onnettomuuden uusiksi.

     Kotimaassa Hakkarainen olisi minun mielestäni voinut jatkaa. Hänen olisi pitänyt pyrkiä eduskuntaan. Ei tainnut yrittää.

     Soini vittuilee lähimmäisilleen ja ehkä ottaa hakkaraiset joka päivä.

     Hakkarainen sanoi ilmoittautuneensa vapauden liiton ehdokkaaksi tehdäkseen jäynää PS:lle. Samalla mielialalla Soini saattoi pyrkiä muiden puolueiden ehdokkaaksi.

     PS:n ehdokkaaksi Soini olisi voitu mielestäni ottaa. Olisi saattanut parantua kostomielialastaan ja mepiksi valittuna olisi ollut paljon Hakkaraista arvokkaampi. Hakkaraista ei olisi kannattanut ottaa, sillä oli vaara, että hänet olisi valittu.

   1. HK
    Olisi kova sana, jos väkivaltainen sosialistiporukka oikealta ja vasemmalta yhtyisi ja ottaisi vielä demarit siihen voiksi väliin.

    Mutta demarit ryhtyivät salaliittoon RKP:n kanssa jo sata vuotta sitten kansallismielisen Väinö Voionmaan vastustuksesta huolimatta.

 3. Nyt kun hallitus on lähtenyt purkamaan näitä massiivisia julkisen vallan vasemmistolinnakkeita, niin huuto on korvia hivelevää kun pitää luopua suojatyöpaikostaan papereiden kääntelijöinä ja joka alan ”asiantuntijoina”.
  Kyllä Suomessa kolutettuja löytyy, mutta ne pitää ottaa julkislta sektoreilta pois syömästä kuormasta.
  On monen sorttista kulttuuri ja kehitysavun konsulttia ja ihmisoikeus fundamentaalikkoa, puhumattakaan teatteriitaivaan julkisella apurahalla eläviä naamanvääntelijöitä ja kaarnaveneiden veistelijöitä.

  1. Mitä on purettu ? Ei mitään. Uusia kuluja tulee miljardeittain, kun ei noudateta hiilinielujen ja ympäristön EU-määräyksiä. Joudutaan ostamaa päästökaupasta oikeuksia.
   Hälmöläisten hommia !

 4. Vasemmiston eväät osin ohuet jos ISssä otsikkoon:
  ”Kommentti: Sdp:ssä täysi kaaos euro­vaaliflopin jälkeen – lindtmanilaiset löysivät ”syylliset”, mutta eivät peiliä”
  on uskominen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *