Vasemmistossa vedettiin punalippu puolitankoon.

Nyt tuli kammottavia lukuja vasemmistolaisille, koska heidän viime hallituskaudella aloittama tuhotun maan politiikka näyttää valuvan hukkaan kuin vesi hanhen selästä ja Orpon hallituksen uudistuspolitiikka on vähitellen saamassa lihaa luun ympärille.

Viimeisen kvarttaalin mukaan bruttokansantuotteen nousu on alkanut, tosin pienin askelin mutta on kuitenkin ja kun nämä nyt valmistuneet työelämän uudistukset tulevat toteutetukseen  yrityksien työpaikoilla, niin johan lyyti alkaa kirjoittamaan ja työntekijätkin saavat toimeentulonsa yrityksistä, ei lakkoavustuksista ja soppajonoista.

Onhan se harmillista, kun koko vuosi on huudettu Orpoa ja Purraa viimeiselle tuomiolla ja vaadittu heidän hallitusohjelmansa muutettavaksi punaiseksi viivaksi. Ymmärrän kyllä toisaalta minkälainen maan suru vallitsee eduskunnan oppositiossa ja ulkoparlamenttaarisissa korporaatioissa, kun hallitukselle tarkoitettu foliohattu onkin nyt heidän omassa päässään.

Hyvin menee….mutta menköön.

18 vastausta artikkeliin “Vasemmistossa vedettiin punalippu puolitankoon.”

 1. Kepun toiminta on vähintään yhtä säälittävää kun vasemmistollakin, kun myöntävät hallituksen uudistuspolitiikan oikeellisuuden…..mutta kuitenkin huutavat että väärin sammutettu.
  Eihän nykyistä eduskunnan oppositiota voi kukaan todesta ottaa, kun nyt tehtailevat välikysymyksia itse tekemistään laeista.

 2. Eikö mahdollista talouden piristymistä mitenkään enää voi tulkita edellisen hallituksen toimien jälkimainingiksi

  1. Vasemmiston poliittiset lakotkaan eivät kyenneet muuttamaan sitä tosiasiaa, että kansantalous ei nouse istumalla ja vasemmiston kuvitelma, että velaksi syöminen on investointi tulevaisuuteen on kokenut pankrotin.

  2. Varsin perusteltu kysymys Matilta. Miksi näin ei voisi olla, jos oikein ajatellaan ja jätetään puoluepolitikointi vähemmälle.

 3. Kovin on lyhyt signaali.
  Työllisten määrä on noussut, mutta samalla tyttömien on lisääntynyt.
  Heikko signaali on hyvä, mutta sama kuin kiinteistövälittäjien manipulaatio, että asuntokaupassa saattaa näkyä joitakin piristymisen merkkejä.
  Valtion verotulot tippuvat leikkausten ym. vuoksi ja velka kasvaa huimaa vauhtia/ VVM.
  …eli päin persettä menee:

  Pääkirjoitus | Hallituksen pitää luoda myös uskoa tulevaisuuteen – vihreässä siirtymässä ei kannata säästellä rahoja https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000010422969.html

  1. Viime hallituskaudella työpaikat lisääntyivät, mutta tehtyjen työtuntien määrä laski.
   Nyt on käynyt/käymässä toisin ja lisäksi jatkuvasti laskussa olevien yritysten määrä on taas lähtenyt nousuun.

   1. Persujen = laitaoikeiston tehtävä on rähjätä täällä akselilla laitaoikeisto – vasemmisto, vastakkainasettelua, jota ei ole. vaan on vain Suomi Oy, jonka se on saanut niin konkurssikypsäksi, ettei tänne kukaan tule ja viimeisetkin osaajat lähtevät pois.
    Täällä me pesemme kohta vain toistemme selkiä, jos niitäkään, koska sen tekevät thai-vietnam-turkki- kiina- intia – pakistani- baltia- puola- unkari- laisestiset.

    Viime hallituksen samoilla tilastomenetelmillä mitattu työllisyys nousi yli 80 000. Osa-aikaisuuden määrä kasvoi, koska sen teki työehdot. Ja sama suunta kasvaa vielä voimakkaammin, kunhan työlainsäädäntö vesittää loputkin.

    1. Totuus sattuu ja mitä enemmän vastustaa hallitusta joka tekee perussuomalaista politiikkaa, niin aina enempi se kirvelee, eikä taida siihen pään kivistykseen edes Hota pulverikaan auttaa, pareet on vain mennä maakuoppaan odottelemaan kolmen vuoden päässä olevia eduskuntavaaleja, josko se aurinko silloin paistaisi sinne minne sen ei koskaan luulisi paistavan.

  2. Punademulle ei kelpaa mikään – paitsi rahan otto seinästä ja marinin kehuminen.

 4. Onko se kauhean vaikea ymmärtää, jos prosenttien alkuun laitetaan plus merkki.

  Ei Heikkikään niin kommunisti ole, että ei sitä käsittäisi.

  1. Kaikki plussat ovat hyvää paitsi työttömyydessä. Mitään suurta ahaa- elämystä ei ole paitsi laitaoikeistolla, joka ei ymmärrä lukuja.
   Tuo työllisyys ei velkaa lyhennä centtiäkään.
   Suomessa on 1/ 100 000 kommunistia vrt. laitaoikeistolaisten määrään.

  2. Tosi vasemmistolainen kestää hiljaa hammasta purren jos oikeistohallitus vaikka aivan säkällä tekee joskus jotain mitä on mahdoton ihmisjärjellä tulkita negatiiviseksi.
   Vai onko sittenkään näin?

   1. Matti,-. Oletkos koskaan nähnyt tai kuullut että oikeisto lähtisi turuille ja toreille melskaamaan ja laittamaan maan rattaita pysähdyksiin, jos kuten viime kaudella maahan pystytettiin vasemmisto hallitus.
    Oikeisto tyytyy vaalitulokseen eikä huuda että väärin äänestetty.
    Siksipä vasemmistossa on nyt maan suru, kun heidän melskaamisensa onkin kääntynyt heitä itseään vastaan.

 5. No, olihan ilo tölviä tätäkin saamaa päivittäistä itku- ja ilovirtta; ilonsa kulkakin, minullakin.
  Sairasta tämä oikeisto- vasemmisto nälviminen, vanhoillista, patavanhoillista, myrkyllistä, älytöntä, onnetonta, sikamaista, vailla järjen häivää jne………..

 6. Kaikissa hallituksissa on ollut hyvää ja huonoa. Naapurin perheeltä, jossa kaksi autistista lasta, leikattiin 170 euroa kuukausittaisista tuista.

   1. On ikävää jos väärin leikataan tai leikataan kun valtiolla ole varaa maksaa mutta huomattava että myös keskituloset ja varsinkin varakkaat ovat puolustuskyvyttömiä hallitusten edessä, lähinnä erilaisten verojen ja pakollisten maksujen johdosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *