Demujen kannatus laskee

Demujan kannatus siis laskee ja persut ovat jo tasoissa nousten koko ajan.

Eduskunnassa demut räkyttivät katkeruuttaan kykenemättä esittämään mitään selkeää ehdotusta asioiden ratkaisemiseksi.

Se toki ei ole uutta, ettei demujen pahimpien räksyttäjien älykkyys riitä, kuin ehdotuksiin lisävelan ottamisesta ja kaiken uudistamien vastustamisiin, mutta sillehän ei mahda mitään.

8 vastausta artikkeliin “Demujen kannatus laskee”

 1. Juhak epäili että syynä demarien laskevaan kannatukseen olisi se että heiltä ei heru ehdotuksia miten suosta noustaan. Onhan niitä tullut mutta lähinnä kai sellaisia että hallituksen olisi hylättävä ohjelamansa.
  Se vähä mitä olen asia seurannut niin toimittajat telkkarissa heiltä aina kyselevät omia ehdotuksia työelämän uudistamiseksi mutta vastaus on aina että rupeavat moittimaan hallitusta, milloin mistäkin.

  Kyllä kai yksi tausta myös on demarien huono herraonni. Nazimat ja Tuppuraiset eivät puhuttele ja tietysti tämä suuri hyppäys valovoimaisesta Marinista katkerasti jähnäävään Lindtmaniin. Ehkä myös Marinin nykyinen luxuselämä on ongelma joillekin vanhalla vakaalle perinteiselle demarille. Entäs sitten nyt lakkoilun aikana mielikuva että demarit ja AY ovat liiaksi yhtä puuta.

  Joku ahdistaa, aikani kuluksi yllä joitakin arvioita yllä sen syvällisemmin pohdiskelematta mitkä voisivat olla ongelmia

 2. Persujen kannatus on laskenut jo aikaa sitten tasolta 25 % vaivaisiin 16% ja nyt älämölön vuoksi noussut tilapäisesti 17-20 %. Nauraa nyt tuolle älämölölle jo naurismaan aidatkin.
  Ja kaikki on tullut vain valheiden tukemina, joita nyt mongertaja Satonenkin suoltaa saman leirinvartijana.
  Katsotaan nyt kuka lopuksi nauraa tai itkee.

 3. Eniten olen huolissani RKPn kannatuksen laskusta ovatko menettäneet persuille joiden nyt pitäisi poistaa pakkoruotsi lupauksiensa lunastamiseksi?
  – Tässä ajassa ei heikkoja auteta…

 4. Juhak otsikoi tämän demarien kannatuksesta puhumalla. No hyvä minäkin puhumaan aiheessa pysymisestä mutta joskus huvittaa, tulee mieleen kettu ja happamat pihlavanmarjat

 5. Demut oli aikanaan työväen puolue, mutta Lipponen vei oikealle unohtaen työläiset.
  Marin jätti demut ja kestää tovin ennenkuin toivutaan.
  Lindtman käy vasta puoluekoulua ja aika näyttää kasvaako
  tehtävänsä mittaiseksi – Anelut eivät tuo pisteitä?
  Oikeastaan SDP on pitänyt kannatuksensa korkealla!

 6. Kettu ja pihlajanmarjat?
  Happamia kuuluu demuista, kun koittavat kaiken tekemänsä seuraukset kaataa persujen syyksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *