Naisjohtajat katosivat – miehet tulevat tilalle

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010261550.html

”Puolueiden puheenjohtajisto on miehistymässä”

Ottaen huomioon sen katastrofin, minkä huulipunaviisikko törttöilyllään sai aikaan, ei yhtään yllätä, että puolueissa ollaan valitsemassa miehiä puheenjohtajiksi.

Toki se ei ole takuu mistään paremmasta, mutta sen sitten näkee.

Puolueiden kannatuksen annalta se ei välttämättä merkitse mitään.

8 vastausta artikkeliin “Naisjohtajat katosivat – miehet tulevat tilalle”

  1. Viisikko sai leikkiä ”kotista” melkein 60 miljardin euron edestä. Sitten äijien pitää tulla takaisin korjaamaan tuhot.

  2. Onko Virta törttö? Mielestäni kehityskelpoinen, ainakin suuri harppaus järkevämpään.
    Hassu että kiinnitetään niin paljon sukupuoleen huomiota kun fokus pitäisi olla osaamisessa ja kyvyssä tehdä yhteistyötä ja ihan sellainen mutukin minulle että jotain etua siitäkin että on johtajissa mixi miehiä ja naisia niin kuin normaalissa ihmiselossakin työmailla yleensä on. Puhutaan että ainakin ennen naisvaltaisilla työpaikoilla tuppasivat keskenään kähinöimään, eukkonikin lastenhoitajana tarhoissa tällaisesta usein puhui.

    1. Virta voi olla fiksu, mutta törttö ulosanniltaan, josta ei ota selvää ukko mustilainenkaan.
      Matti varmaan arvostaa Virtaa siitä, että hän on ikään kuin piirun verran oikeistolaisempi kuin aikaisempi köyhyystukija jne… – näin aavistelen.

      1. Oikeaan suuntaan arvailet sikäli että piiru oikealle olisi enemmän keskustalaista. Tämän olen ennenkin sanonut sielultani vihreänä että Vihreät eivät saa suurempaa kannatusta kun keskittyvät vihreyden ohella liiaksi puolupolitikointiin, vasemmistolaiseen mikä karkottaa monet äänestäjät kuten minutkin.

  3. Eipä puolueita sukupuolella johdeta vaan osaamisella. Ounastelen että Suomen kaltaisessa maassa tämä ei ole ykkösasia.

    Silti on todettava että kaikki arvostamani kokoomuspoliitikot ovat naisia, yhtään fiksua miestä en ole vielä merkittävistä asemista löytänyt. Fiksuja naisia sitäkin enemmän.

  4. Minun mielestäni eivät nämä naisministerit olleet mitään johtajia vaan poliittisia broilereita.

    Mutta jos puhutaan suomalaisista yrityksistä, varsinkin isoista pörsssiyhtiöistä, niin hyvin paljon löytyy johtajien pallilta naisia. Se on minun mielestäni ihan ilahduttavaa kehitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *