Terroristeja ja terroristeja

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/38a8c3d2-b2b2-4aff-9d33-19de3e72d030

”YK:n palestiinalaispakolaisten avustusjärjestö UNRWA ilmoittaa aloittaneensa tutkinnan useiden sen työntekijöiden väitetystä osallisuudesta terroristijärjestö Hamasin 7. lokakuuta tekemään yllätyshyökkäykseen Israelissa.”

Henkilöt on irtisanottu.

Miksi ei otettu kiinni ja asetettu syytteeseen?

3 vastausta artikkeliin “Terroristeja ja terroristeja”

  1. UNWRA onkin erikoinen järjestö. Arabit ovat saaneet kiihkonationalusmilleen maailman tuen ja rahoituksen. Perustettiin ihan oma järjestö vuoden 1948 arabipakolaisille jotta he eivät vaan kotiutuisi vaan ”odottaisivat paluuta” niille alueille Israelissa josta he pakenivat vuonna 1948 kun heidän johtajiensa hyökkäyssota epäonnistui. Nyt näiden pakolaisten lapset ja lapsenlapset siis ovat edelleen ”pakolaisia” ja joutuvat odottanaan että Israel saataisiin tuhottua. Siinä odotellessa muu maailma maksaa heidän elatustaan jotta heidän johtajilleen jää aikaa näperrellä pommeja ja raketteja.

    Mainittakoon että samanverran juutakaisiakin joutui pakenemaan arabimaista. Jostain syystä he eivät kuitenkaan asu pakolaisleireillä muiden maiden elätettävinä vaikka joutuivatkin jättämään kotinsa ja omaisuutensa.

  2. Taviolta ryhdikäs päätös lopettaa ainakin toistaiseksi UNWRAn rahoittaminen suomalaisten rahoilla. Vasemmistossa varmaan kiukuttaa kun arabien äärinationalismia ja ääri-islamia ei sokeasti tuetakaan,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *