Kokoomus ja persut veivät Suomen takapajulaan Euroopan silmissä !

 1. Ensin Orpo haukuttiin EU-parlamentissa koko maailman kuullessa Suomen hallituksen kansalaisten eriarvoistamisesta ja kyykyttämispolitiikasta.
 2. Toiseksi Eurooppa suorastaan itkee Suomen muuntumista takapajulaksi metsien ja luonnon  ennallistamisasetuksen äänestyksessä. Suomesta tuli Orbanin kumppani, hyi helvetti Orpo, kokoomus ja takapiru persut !

Näin alas ei mikään Suomen hallituksista ole Suomea saanut maailman silmissä kuin tämä kauhukabinetti. Millä ja kenenkä luvalla Orpo tyrmää Suomen puolesta ennallistamisasetuksen ? Sitä ihmettelivät jo uutisten asiantuntijatkin. ?

16 vastausta artikkeliin “Kokoomus ja persut veivät Suomen takapajulaan Euroopan silmissä !”

  1. Hallituksen pitää ajaa kaikkien etua ja se on se, että menoja on leikattava, jotta saamme taloutta n.
   Punavirheiden holtiton rahanjako- ja menolisäyspolitiikka ei sitä ollut eikä tule olemaan.

   1. .. eikö sulla tuon vanhan virren tilalle ole mitään muuta ajatusta päissäsi ? Kerro nyt jotain ihan uutta, millä tämä maa nousee ?

    Leikkaamalla tämä maa ei nouse, ei tule yhtään työpaikkaa, vaan loputkin menee ja Suomi vajoaa syvimpään helvettiin.
    Mutta se on kaikkein helpoin tie saada Suomi konkurssiin, kun kukaan ei tänne investoi, ei tuo työvoimaa, ei mitään tämä on persujen valloittama Impivaara.
    Lakot ovat täysin ja yksinomaan hallituksen syy !

    1. Veroja korottamalla ja velkaa entitä masiiivisemmin ottamalla Suomi ei takuulla nouse mihinkään muuhun, kuin EKP:n j aIMF:n valvontaan.
     Koitapa keksiä jokin muu keino punavirheiden ideologian sijaan.

     1. Ei varmasti joudu- kulunut virsi. Siellä on 10 muuta maata ennen Suomea. Meidän velkataso on edelleen EU:n keskitasoa, huolimatta tämän hallituksen sitä kasvattavista toimista ja se syy ei ole enää edellisten.

      1. edellisen hallituksen päättämät pysyvät menolisäykset ilman tuloja on yksi olennainen syy siihen, miksimollaan tässä tilanteessa.
       Niistä ei voi syyttää nykyhallitusta, vaikka se ei mahdu punademun kaaliin.

   2. Sinänä ennallistamisasetuksen perusteella Suomessa pitäisi hakata massiivinen määrä metsiä, jotta saataisiin puumäärä laskemaan 50-luvun tasolle.

    1. Se koskee koko luontoa ja kaikki muut maat ml. Pohjola ja muu EU on sen hyväksynyt. Tämä maa tuhoutuu metsien ja luonnon raiskauksiin ja kehittymättömään metsien alkutuotannon tasolle.
     Se ei ole selitys, että muka muut ovat jo panneet metsät sileiksi. Siellä taas on kasvu pitkällä ja hyvässä vauhdissa ja ylittänyt moninkertaisesti Suomen tason, kun meillä parturoidaan hiiliensidonta miinukselle.

 1. ”Ensin Orpo haukuttiin EU-parlamentissa koko maailman kuullessa Suomen hallituksen kansalaisten eriarvoistamisesta ja kyykyttämispolitiikasta.”

  Vasuristomme suomivihamielistä mielipidevaikuttamista taas kerran. Vasuristo on sata vuotta turvautunut rajojemme ulkopuoliseen viholliseen valtapolitiikassan täällä.

   1. HK

    ”Tuo on niin iso ”älyn”väläys,
    ettei siihen ällitällikään pysty vastaamaan.”

    Heikin kantsis tutustu tutustua historiaan ymmärtääkseen.

    Sanotaan nyt vuodesta 1917 vuoteen 1987. Ja sitten 10:n viime vuoden ajalta. Ja erityisesti kuluneen vuoden ajalta.

    Siis tuosta tarkastelunäkökulmasta katsoen.

 2. Joitakin maailman onnellisimman maan kauneusvirheitä:

  – Valtionvelka ennätyssuuri
  – Kokonaisveroaste Euroopan korkeimpia
  – Julkisissa sote-palveluissa jatkuva rahoituskriisi
  – Oppimistulokset romahtaneet
  – Tiet paikoin kuin jossain vuoden 1995 Serbokroatiassa

  Kertooko lista siitä että onnellisuus ei tule rahasta vaan ei aineellisista arvoista

  1. .. ja vielä huonompaan suuntaan mennään kiihtyvää vauhtia, kun purren peräsimessä on kapu, joka ei tunne maa- ja merimerkkejä. Kiville mennään.

   1. Ettäkö alle vuoden aikana on hallitus onnistunut saamaan maan selvitystilaan vaikka niin hienon perinnön edeltäjältään sai?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *