14 vastausta artikkeliin “Saksan persu-puoluetta AfD:tä uhkaa kielto”

 1. Heikki, jokainen tajuaa, että jos väkeä lappaa sisään valtakunnan rajan yli ilman mitään oikeutta ja hakee turvapaikkaa vaikka on islamistitaistelija niin se on äärimmäisen törkeää toimintaa. Vihervassareittenkin tulisi tämä ymmärtää ennen kuin on liian myöhäistä.

  1. Miksi ette palauta heitä, kun teillä on sisäministerikin ja olette tätä uhonneet vuodesta toiseen ? Se on niin yksinkertaita ilmeisesti vain pupulisteille.

 2. Kalle Haatasen ohjelman tuorein jakso sivusi myös tätä asiaa. Saksan AfD:llä on useampia haastavia taustoja jotka eroavat persuista. Maahanmuuttokriittisyys on oikeastaan ainoa heitä yhdistävä asia.

  AfD on vaarallinen toimija, mutta toimija jonka Saksa on aivan itse typeryksillään luonut. On perusteltua pohtia kieltoa.

  1. Suomi on saat….n rasistinen maa tai täällä on yksi saat…n rasistinen joukkio, jota jopa puolueeksi kutsutaan:

   Onhan kallonmittaajapuolue ollut melkoinen rasite meille keltaihoisille fennoille. Mutta jälleen se hallituksessa keikkuu.

   Presidentti Halla-aho ja Ruotsin Kalle-Kustaa voivat yhdessä kierrellä pyytelemässä anteeksi karoliinien ja freudentalistien rotuteorioita, jotka määrittävät turkinsukuiset alemmaksi roduksi, joilta vahvempi rotu on oikeutettu viemään maat ja mannut.

  1. Suomen kansantalouden pakkoeurotuksella tuhonnut Saukki voisi jo pikkuhiljaa pistellä leipäläpeänsä soukemmalle.

 3. Rasismi on aivan liian monimutkainen, monitahoinen, historiallinen, subjektiivinen, ja kaikin tavoin kompleksinen rakenteellinen ja psykologinen ongelma, että sen nimeäminen sormella osoittamiseksi vain pahentaa ongelmaa.

  Kyllä, persuissa on rasismia ja rasisteja. Ei, tämä tieto ei hyödytä mitään jos tavoite on toimia rasismia vastaan.

  Jutalla on tässä vaalikampanja toki ja mikäs siinä, mutta tuo toimisi paremmin eduskunta- kuin presidentinvaaleissa. Presidenteiltä haetaan arvokkuutta ja maltillisuutta, ei populismia.

 4. ”Salainen suunnitelma väestönvaihdosta kiihdyttää keskustelua AfD-puolueen kieltämisestä
  Saksassa puolueet, jotka pyrkivät heikentämään demokraattista järjestystä tai vaarantamaan Saksan olemassaolon, voidaan kieltää perustuslain vastaisina.”

  Mitenkäs tuo suunnitelmaväite uhkaisi Saksan olemassaoloa?

  Uhkaako jokin taho Saksan olemassaoloa, jos tuollaista väitetään? Sehän todistaisi, että tuollainen suunnitelma on todella olemassa.

  Mutta mikä taho olisi suunnitelman takana? Mikä taho uhkaisi Saksan olemassa oloa?

 5. Jutasssa on kai höntin vikaa. Hänhän Suomen mainetta on kailoomisellaan pilaamassa.

 6. Olisihan melkoinen kauhukuva tai vallankaappaus Suomessa, jos Supon päällikkö, Eduskunnan puhemies, valtiovarainministeri ja presidenttikin olisivat persuja.

  Supoon ja presidentiksi on persuilla haku päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *