Kun Joe Biden ei halua tukkia USAn etelärajaa haittamaahanmuutolta, niin Texas…

Kun Joe Biden ei halua tukkia USAn etelärajaa haittamaahanmuutolta, niin Texas on keksinyt oivan keinon – kuljettaa haittamaahanmuuttajia suuria määriä demokraattienemmistöisiin osavaltioihin, kuten New York.

Niinpä esimerkiksi New York ”hukkuu” haittamaahanmuuttajiin.

”New Yorkiin on reilun kahden vuoden aikana saapunut yli 160000 siirtolaista”

”Texasin republikaanikuvernööri Greg Abbott kehuskeli vuodenvaihteessa CNN:n mukaan lähettäneensä New Yorkiin jo yli 33000 ihmistä. Abbott on ilmoittanut, että koska Joe Bidenin hallinto haluaa ottaa ”tulijat avosylin vastaan”, New York voi osallistua lupauksen lunastamiseen.”

Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/a/siirtolaiskriisissa-painiva-new-york-asutti-tulijoita-hotelleihin-joutui-pyortamaan-oman-periaatteensa

 

21 vastausta artikkeliin “Kun Joe Biden ei halua tukkia USAn etelärajaa haittamaahanmuutolta, niin Texas…”

 1. Suvussani on Amerikkaan muuttaneita ja se muutto on monitahoinen jopa hallitsematon nykyään?
  Kukapa keksii keinon ja nyt muuttajia on tulossa Suomeenkin…

  1. Amerikkaan (USA) on jatkuvasti suuri maahanmuuttopaine.

   Hyötymaahanmuuttoa tapahtuu laillisesti laajassa mittakaavassa.

   Haittamaahanmuuttoa välillä vähän vastustetaan, sitten taas löysäillään. Pitäisi olla kova linja (myös Suomessa) – maahan saisi päästää vain omalla oikealla voimassaolevalla passilla JA viisumilla.

   Jos ei paperit ole kunnossa, niin saman tien rajalta käännytys, vaikka kuinka karjuisi Asylumia.

 2. EU oli se joka vapautti liikkumisen EU-alueella omilleen, mutta miten toimisi maailmanlaajuisesti?
  Ylikansoitettu etelä vyöryisi ja siitä seuraisi meidän vähemmistömme joutuminen reservaattiin kuten intiaanit.
  Ensin pitäisi ratkaista väestön liikalisääntyminen josta ei julkisesti puhuta. Mikään kehitysapu ei nykyisellään toimi eikä rajoja voida loputtomiin pitää kiinni eikä meillä Suomessa ole edes raja-aitaa!

  1. Niilo: ”Ensin pitäisi ratkaista väestön liikalisääntyminen josta ei julkisesti puhuta.”

   Juuri näin asia on.

   Varsinkin Afrikassa on käynnissä väestöräjähdys. Siellä pitäisi mielestäni mennä sterilointiin yhden lapsen jälkeen.

 3. Tätä siirtotoimintoa on tehty jo toista vuotta, republikaanipäättäjät kuskaavat tulijoita paikkoihin joissa vaaditaan tekemään jotain mutta ei tehdä itse mitään.

  Hallitsematon maahanmuutto on ongelma missä tahansa.

 4. Kyllähän totuus on edelleen se että Yhdysvalloissa firmat mahdollistaa laittoman työvoiman käytön, firmat ei maksa silloin veroja ja omistajat rikastuu. Tämä houkuttelee porukkaa maahan, ei ole mitään merkitystä mihin republikaanit näitä roudaa tekemään laittomasti töitä…pitäisi ennemmin roudata takaisin rajalle ja siitä yli

  1. Hyvässä lykyssä demarienemmistöiset osavaltiot (esimerkiksi New York ja Chigago) painostavat Bidenia tukkimaan USAn etelärajaa – joka puolestaan mahdollistaa sotilaallisen avun Ukrainalle.

   Ei esimerkiksi Texasin republikaaneilla ole laillista keinoa kyydittää haittamaahanmuuttajia rajan ylitse. Liittovaltion ulkorajasta vastaa Liittovaltio. Voivat kyllä kärrätä sitä porukkaa vaikka New Yorkiin.

 5. On lähes rikollista että yksi ukko Euroopassa ja yksi puolue Yhdysvalloissa voi torpata avun Ukrainalle…🤔

  ”AIEMMIN joulukuussa Yhdysvaltain republikaanit torppasivat noin 61 miljardin dollarin hätäapupaketin Ukrainalle. Monet republikaanit ovat asettaneet Ukrainan tukemisen ehdoksi Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan turvallisuuden kiristämisen.

  Joulukuussa myös EU joutui lykkäämään Ukrainalle kaavailemaansa 50 miljardin euron pitkäaikaista tukipakettia Unkarin pääministeri Viktor Orbanin vastustuksen vuoksi.”

  Lähde:
  Lehdet: Naton ex-komentajalta kolme skenaariota Ukrainan sodan päättymisestä
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010122475.html

  1. Parhaillaan Joe Biden joutuu käymään neuvotteluja Republikaanien kanssa ja edistystä asiassa on jo hieman. Biden alkaa taipumaan siihen, että USAn etelärajaa tilkitään – eli vähennetään haittamaahanmuuttoa.

   EUssa konsensuspäätökset ovat normaali päätöksentekotapa. Nyt Orban on jarruna, mutta ei ihan yksin. Slovakian uusi pääministeri on venäjämielinen, joten ainakin osittain tukee Orbania.

   1. Minä vähät välitän mistä republikaanit ja demokraatit maassan väittelee ja sen verukkeella Ukraina kärsii.

 6. On oikeastaan hyvä, että USAn presidentti joutuu ottamaan toimissaan huomioon Senaatin ja Edustajainhuoneen mielipiteen.

  Jos Trumpista tulee seuraava USAn presidentti, niin ei hänkään ole diktaattori, vaan joutuu ottamaan huomioon Senaatin ja Edustajainhuoneen mielipiteen.

  1. Se tiedetään jo nyt että Trump tullessaan valtaan hän on jo leirinsä valinnut nyt. Se ei ole Euroopan johtajien pöydissä vaan autokratioiden leirissä.

   Veikkaus että tekee jopa vierailun Moskovaan tai tapaa Putin maassa jossa sitä ei vangita (kansainvälinen etsintäkuulutus estää moneen maahan vierailun Putinilta).
   Tekee taas myös vierailun toverinsa Kim il Unin luokse Pohjois-Koreaan.

   Järjestää vihaamansa Zelenskyin tekemään Ukrainassa pakkorauhan Venäjän kanssa niin että Ukraina menettää suuret osat maa-alueitaan. Saa näin myös aikaan jäätyneen konfliktin alueelle joka estää vuosikymmeniksi esteen Ukrainan pääsemiseksi Natoon.

   Tälleen veikkaan, palataan sitten kun nämä toteutuu jos kerran Trump valitaan.

 7. Kuvitellaan että Suomi olisi sodassa Venäjän kanssa ja x-määrä maamme pinta-alasta olisi jo vallattu (scenaario jossa emme olisi Natossa emmekä EU:ssa).

  Kysymys: ”kiinnostaisiko sinua Jussi pätkääkään mistä republikaanit ja demokraatit riitelisi Yhdysvalloissa. Emme saisi tämän riidan takia apua tänne, olen 100% varma ettei kiinnostaisi pätkääkään vaan haluaisit sen avun tällä minuutilla!

  Tämä on se tilanne Ukrainassa, kun länsi ja varsinkin Yhdysvallat (ylivoimaisesti suurin apu ollut Ukrainalle) ei sitä apua riittävästi anna niin ei se siellä taisteluhaudassa Ukrainassa paljoa paina mikä se syy on. Se painaa kun ammukset ja välineet loppuu kesken ja ukkoa kuolee.

  Jospa tämä tässä nyt näin lyhyesti. Selittelyt ei auta.

  1. USA on maailman ”suurin ja kaunein” demokratia – vanhempi demokratia kuin Suomen demokratia.

   Heidän liittovaltion hallitsemisjärjestelmänsä on kehittynyt parinsadan vuoden aikana sellaiseksi kuin on.

   Sillä järjestelmällä USA on maailman voimakkain valtio taloudellisesti JA myös sotilaallisesti. USAn valtava taloudellinen potentiaali ratkaisi Ensimmäisen Maailmansodan voiton ja myös Toisen Maailmansodan voiton.

   https://jput.fi/USAn_taloudellinen_potentiaali_o.htm

 8. Joe Bidenin johtamalla USAlla ei valitettavasti ole Ukraina-strategiaa, eikä Venäjä-strategiaa.

  Annetaan Ukrainalle mahdollisimman vähän jotakin ja mahdollisimman myöhään – jotta Ukraina ei kaatuisi ihan heti. Tärkeimpänä strategiana Bidenilla tuntuu olevan, ettei Venäjää vaan ärsytettäisi.

  1. Älä huoli. Kun sinun kannattama Trump luultavasti pääsee taas valtaan käy näin niinkuin hän sanoi jo pari vuotta sitten:

   ”Trump korosti pitkässä puheessaan omia saavutuksiaan presidenttinä. Hän syytti sodasta, energiakriisistä ja amerikkalaisten kuolemista Joe Bidenia. Trumpin mukaan hänen presidenttikaudellaan vallitsi rauha, eikä kallisarvoisia sotatarvikkeita olisi annettu Ukrainaan, mikäli hän olisi edelleen presidentti.” (IS)

   1. Valittavana on siis ” mahdollisimman vähän ja myöhään” tai ei mitään. Trumpetti on saanut valtaansa Republikaanisen puolueen mutta edustaa ulkopolitiikassa paljolti muuta kuin perinteiset republikaanit kuten Reagan ja Bushit. Ainoastaan Israelin tukeminen on perinteistä, muuten linja on ”panokset on liian kalliita muille annettavaksi” ja ”minä olen kova jätkä, enkö olekin Vladimir ja Kim? Saanko hengata teidän kanssa?”

    1. Trump haluaa juuri Vladimirin ja Kimin kanssa hengailemaan, se on nähty jo aiemmin. Mies on hyvin yksinkertainen, vastapuoli tietää sen.

     Otteita IS:nnartikkelista 2021 ja tämä on vain pieni esimerkki:

     ”– Tämä on esimerkki siitä, kuinka ihmisiä värvättiin, kun he olivat vasta opiskelijoita ja sitten he nousivat myöhemmin tärkeisiin asemiin; jotain samankaltaista tapahtui myös Trumpille, Shvets kertoo Guardianille.

     Neuvostoliitto lähetti Shvetsin Washingtoniin 1980-luvulla ja hänellä oli peitetyö kirjeenvaihtajana venäläiselle uutistoimisto Tassille. Hän muutti pysyvästi Yhdysvaltoihin vuonna 1993 ja sai maan kansalaisuuden.

     Shvets on päälähde toimittaja Craig Ungerin kirjoittamassa kirjassa American Kompromat. Kirja kuvaa, kuinka Trump joutui KGB:n kohteeksi yli neljäkymmentä vuotta sitten.

     – Trump oli monella tavalla täydellinen kohde: hänen turhamaisuutensa ja narsisminsa teki hänestä luonnollisen kohteen värvättäväksi. Häneen vaikutettiin yli 40 vuoden ajan, jopa silloin kun hänet valittiin presidentiksi, Unger sanoi Guardianille.

     Vuonna 1987 Trump ja Ivana vierailivat ensimmäistä kertaa Moskovassa ja Pietarissa.

     Shvetsin mukaan KGB oli kerännyt paljon tietoa Trumpin persoonasta. KGB:n käsityksen mukaan hän oli älyllisesti ja psykologisesti epävarma sekä perso kehuille.

     Matkan aikana KGB:n agentit Shvetsin mukaan imartelivatkin Trumpia ja ehdottivat, että hänen pitäisi lähteä mukaan politiikkaan.

     Pian matkan jälkeen, syyskuussa 1987, Trump osti New York Timesista, Washington Postista ja Boston Globesta koko sivun ilmoitukset, jossa muun muassa syytettiin Yhdysvaltain liittolaista Japania Yhdysvaltain hyväksikäytöstä ja esitettiin epäilyjä USA:n osallisuudesta puolustusliitto Natossa.

     Ilmoitus herätti ihmetystä ja riemua venäläisissä. Shvetsin mukaan Neuvostoliitossa ilmoitusta juhlittiin KGB:n onnistumisena.”

     Lähde:
     Väite: KGB otti Donald Trumpin kohteekseen jo 1980-luvulla – yksi Trumpin teko vuonna 1987 riemastutti Neuvostoliiton: ”Se oli ennennäkemätöntä”
     https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007773881.html

 9. Trumpin kannattajat uskovat, ettei Putin olisi uskaltanut hyökätä Ukrainaan jos Donald olisi ollut presidenttinä.
  Uskovat myös, että Donald tiesi, että venäläisten kanssa on hyvä neuvotella, mutta revolveri taskussa.

 10. Nimenomaan Joe Biden lupasi julkisesti ennen 23.2.2022, että USA ei lähetä Ukrainalle avuksi joukkoja jos Venäjä hyökkää Ukrainaan.

  Tämän blogikirjoitukseni ”pihvi” on kuitenkin siinä, että nimenomaan Republikaanit tahtovat tukkia USAn vuotavan etelärajan, mutta Joe Biden ei halua tukkia sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *