Laittomasti maahan tulleet Ruandaan – laki meni viimein lävitse

Joidenkin kahjojen mielestä on ihmisoikeus tunkeutua ilman passia ja viisumia vieraan valtion alueelle ja jäädä sinne loisimaan veronmaksajien kustannuksella.

Englannin parlamentissa on yritetty saada lävitse lakia, jonka mukaan Englantiin laittomasti saapuneet ”turvapaikanhakijat” lähetetään Ruandaan, eivätkä saa jäädä loisimaan Englantiin.

Parlamentin Ylähuone on ollut asiassa jarruna, mutta nyt sekin on ymmärtänyt realiteetit.

Ruanda on saanut jo ruhtinaalliset ennakkomaksut ja tulee tienaamaan niistä ”siirtolaisista” mukavan summan kunhan niitä lähetetään Ruandaan.

Lähde.

Pitäisiköhän Suomen toimia vastaavasti ja lähettää Suomeen tulevat ”turvapaikanhakijat” vaikkapa Biafraan?

8 vastausta artikkeliin “Laittomasti maahan tulleet Ruandaan – laki meni viimein lävitse”

 1. Niin kauan kun lakia rikkomalla saa etuja, lakia rikotaan.

  En tiedä korjaako tämä laki sitä perusongelmaa vai ei, mutta olen utelias näkemään. Parempi muodostaa mielipide vasta sen jälkeen.

  1. Perusongelma on, että afrikkalaiset sikiävät kuin kanit, eli väestönkasvu on Afrikassa sietämättömän nopeaa. Sitä ongelmaa laki ei tietenkään korjaa – mutta sen ongelman korjaa, että afrikkalaiset valuvat Englantiin.

 2. Saattaa laittaa tuloa miettivät miettimään uudelleen, koska päätyminen Ruandaan ei kiinnosta.
  Jo se, että mahdollisen hakemuksen käsittelyn ajaksi joutuu odottamaan jonnekin ”timbutuun” kuukausiksi, saattaa hidastaa tulijoita.

 3. Juha: ”Saattaa laittaa tuloa miettivät miettimään uudelleen, koska päätyminen Ruandaan ei kiinnosta.
  Jo se, että mahdollisen hakemuksen käsittelyn ajaksi joutuu odottamaan jonnekin ”timbutuun” kuukausiksi, saattaa hidastaa tulijoita.”

  Juuri tästä on kysymys. Ei kannata henkensä kaupalla mennä Englantiin, jos päätyykin Ruandaan. Ensin tutkinnan ajaksi ja jos saa turvapaikan, niin sitten Ruandasta, eikä Englannista.

  1. Karmea kohtalo ruandakaiselle – päästä brittien suojaan Ruandaan…

 4. Kuten edellä se väestön liikakasvu.
  Mutta meillä jauhetaan vieläkin siitä työvoimapulasta?

  1. Laittomasti maahantulijat eivät ole ratkaisu työvoimapulaan Suomessa.

   Julkiselta sektorilta voisi irtisanoa vaikka 100 000 turhaketta ja pistää ne vähentämään työvoimapulaa. Ei mitään loisimista työttömyyskorvauksilla vaan pakkokoulutus alalle, jossa on työvoimapulaa ja töihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *