Paljon Onnea Alex – ja voimia tärkeässä työssäsi Suomen hyväksi

Laitoin taustalle soimaan Finlandian Herbert von Karajanin johtamana – Alexin voiton kunniaksi.

Hyvä Suomi!

Varoitin Alexia juuri ennen imperialistisen roistovaltion Venäjän hyökkäystä Georgiaan vuonna 2008. Alex oli silloin Suomen ulkoministeri ja ETYJin puheenjohtaja.

https://jput.fi/Yllatys.htm

 

17 vastausta artikkeliin “Paljon Onnea Alex – ja voimia tärkeässä työssäsi Suomen hyväksi”

 1. Hyvä valinta Suomen presidentiksi 🇫🇮👍

  Näillä mennään.

  Nyt Stubb on ylempi kuin poikansa, Stubb on kyllä korpraali mutta myös ylipäällikkö.

 2. YLE:ssä vielä toivovat Haaviston voitto. Kohta jokin ennuste sieltä….😄

  1. YLE:n ennuste Stubb 51,4 ja Haavisto 48,6

   Siihen loppui ennustaminen.

   Tulos on selvä.

 3. Elän siinä mielikuvassani että hyvänä valinnan tekivät suomalaiset. Kilpa oli tiukka mikä mielestäni kertoo hyvää suomalaisista sikäli että homouttakin ymmärretään ja armeijan käymättömyyttäkin vaikka jälkimmäiseen itse suhtaudun kielteisesti, mutta mikäs siinä niin kauan kun kieltäytyjien määrä ei tule riskiksi Suomelle.

  1. Matti, minun mielestäni asia maanpuolustuksen suhteen on selvä: Suomessa on maanpuolustusvelvollisuus ja miehille pakollinen asevelvollisuus.

   Tietysti osalla porukasta on fyysisiä ja/tai psyykkisiä esteitä suorittaa varusmiespalvelus – mutta ellei sellaisia ole ja silti kieltäytyy asevelvollisuuden suorittamisesta, niin sellainen porukka pitää pakolla pistää tekemään edes jotakin Suomen hyväksi – ja sen pitää olla vaikeampaa kuin varusmiespalvelus.

 4. Onnea vas. Stubbille. Tiukaksi meni. Vaaliasiantuntijat nostivat perhesuhteen yhdeksi konservatiivisuuden Subbin voiton argumentiksi vs.Haaviston monille täysin vastenmielistä hyväksyä.
  Jos vain poliittien osaaminen ja kokemus olisi ollut valinnan ratkaiseva tekijä, siinä peli olisi mennyt Haaviston hyväksi.
  Tuosta varmaan käydään vielä keskustelua osaaminen vai perhesuhteet ?

  1. Ei siihen mitkään perhesuhteet vaikuttanut.

   Toinen oli ylioppilas ja toinen jotain vallan muuta.

 5. Punaiset tekivät kaikkensa saadakseen Suomeen punaisen presidentin – Haaviston. Onneksi enemmistö suomalaisista ei ollut Leninin mukaan ”hyödyllisiä idiootteja”, vaan äänestivät sinivalkoisen Alexin puolesta.

  Alex ei tietenkään ole täydellinen – mutta hän ei ole punainen.

  Kolminkertainen eläköönhuuto Suomelle ja Suomen Puolustusvoimien uudelle ylipäällikölle Alex Stubbille: Eläköön!, Eläköön!, Eläköön!

 6. Suunta oikealle jatkuu.
  Ensimmäinen työ kansan yhdistäminen ja siinä joutuu ottamaan kantaa sisäpolitiikkaankin.

  1. Vapaussodan jälkeen kenraali Mannerheim teki suuren työn yhdistääkseen Suomen kansan. Niinpä kun imperialistinen Venäjä hyökkäsi 30.11.1939 Suomen kimppuun, aloittaen Talvisodan, niin Suomen kansa käytännössä yksimielisenä taisteli Venäjää vastaan, Suomen itsenäisyyden säilymisen puolesta.

   1. Käsittääkseni gomujen johtoporras houkutteli itägomut hyökkäämään Suomeen erityisoperaatiollaan. Varsin monet rivikommunistit olivat kuitenkin toista mieltä ja ymmärsivät, mitä oli tapahtumassa.

 7. Onhan se Haaviston elintapa hiukan outo meille vanhemmille, ja kyllä se saattaa hyvnkin vaikuttaa,

  Paljon on tietysti niitä muita syitä. Meillä aikanaan varusmiesaikana alkoi yksi mopsi istua jakkaralla. Ei oikeastaan tehnyt liikettäkään, muuta kuin tuijotti kaappiinsa. Johonkin hän hävisi ja joku kertoi hänen päässeen siviiliin ja hoitoon,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *