Suosittelen katsomaan BenTV:n viimeisimmän lähetyksen – hyviä kannanottoja

BenTV:ssä tällä kertaa esimerkiksi ihmettelyä Unkarin toiminnasta Ukrainaa vastaan, vaikka heillä on kokemuksena Venäjän hyökkäys Unkariin vuonna 1956.

Täysin aiheellista ihmettelyä siitä miksi punaiset ja muut venäjämieliset kannattavat arabiterroristeja, jotka hyökkäsivät kansanmurhaamaan israelilaisia.

Ay-mafian törkeää toimintaakin ihmetellään.

On myös kommentti Alex Stubbin ja Haaviston välisestä erosta.

 

4 vastausta artikkeliin “Suosittelen katsomaan BenTV:n viimeisimmän lähetyksen – hyviä kannanottoja”

  1. Eniten ihmetyttää miksi ihmiset kannattaa Hamasia…? En ymmärrä pätkääkään.

  2. Olen Israelin puolella ja kaikki ei pidä siitä. Ukrainasta en välitä kauheasti, siksi saa kuulla olevan russofiili. Suomessa ei ole montaakaan republikaanien kannattajaa kuten itse olen.

  3. Kovin yks’niittisiä näkemyksiä. Koko Lähi-Itä on ollut ja on kasvanut isoksi ruutitynnyriksi ja suurin syy oli Saksan äärioikeustosta syntynet natsit, jotka rappivat holokaustissa 6 millj. juutalaista jotka olivat sivistyneempiä, älykkäämpiä ja varakkaampia kuin saksakainen äärioikeisto. Näin lännen ja liittotuneiden voiton tuella perustettiin Israel. Ja siitä lähtien eri uskontokunnat ovat ja terroristit ovat pyrkineet tuhoamaan Israelia sisältä ja ulkoa. Itse Israelissa on myös ääriortodokseja ja islamilaisia nokat vastakkain.
    Syyt ja sepät ovat ääriaineksissa olkoonpa uskonnot tai poliittinen ahneisto.
    Juutalaisyhdyskuntia on läpi maailman ja he ovat hyvin organisoituja ja varakkaita monilahjakkuuksia tieteen ja taiteenkin aloilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *