Toivottavasti Suomen nykyinen Laillinen Hallitus toteuttaa hallitusohjelmansa, toki tiukentamisen varaakin on

Suomessa on vapailla vaaleilla valittu Eduskunta ja Eduskunnan luottamusta nauttiva hallitus – vaikka punainen Ay-mafia heittelee jatkuvasti kapuloita rattaisiin.

Ay-mafialle ei saa missään tapauksessa antaa yhtään periksi, mieluummin ruuvia pitäisi kiertää vieläkin tiukemmalle.

Suomen Perustuslain mukaan nimittäin lainsäädäntövaltaa Suomessa käyttää Eduskunta – ei suinkaan Ay-mafia.

Suomen Perustuslain mukaan toimeenpanovaltaa Suomessa käyttää Eduskunnan luottamusta nauttiva Hallitus. Hallituksen EI tarvitse nauttia Ay-mafian luottamusta.

Pitää ehdottomasti säätää poliittisia lakkoja rajoittavat lait – mieluiten tietysti poliittiset lakot kokonaan kieltävät lait. Laittomista lakoista täytyy säätää ja tuomita erittäin suuret sakot ja täysimittaiset vahingonkorvaukset.

Pitää ehdottomasti kannustaa työttömiä tekemään työtä sen sijaan, että lorvailevat kohtuuttoman hyvän sosiaaliturvan varassa:

 • kaikki sosiaalituet työttömille on pistettävä yhteen pottiin ja sitä pottia on leikattava esimerkiksi 10% kuukaudessa, kunnes tulee kiinostus tehdä työtä;
 • irtisanomissuojaa on heikennettävä reippaasti, pääsääntöisesti työnantajan pitää päästä helposti ja halvalla eroon haluamastaan työntekijästä, sitten pienetkin yritykset palkkaavat uutta työvoimaa helposti;
 • paikallinen sopiminen täytyy saada täysin vapaaksi ja yleissitovuus on kiellettävä.

Talous on saatava tasapainoon:

 • kaikki julkisen sektorin palvelut (menot) on laitettava tärkeysjärjestykseen ja vähiten tärkeitä palveluja on lakkautettava kokonaan niin paljon, että tulot ja menot ovat tasapainossa – lakkautettavien palvelujen henkilökunta on irtisanottava lyhyellä irtisanomisajalla, heitä ei saa nostaa uusille vihreille oksille;
 • veroja ei saa korottaa – kokonaisveroastetta pitää saada alaspäin, eikä ylöspäin;
 • kaikki virat, toimet ja varsinkin johtoasemassa olevien henkilöiden toimenkuvat on käytävä lävitse – Suomessa ei tarvita esimerkiksi verovaroin tapahtuvaa sukupuolentutkimusta – ihmisen sukupuoli selviää heti syntymän jälkeen vilkaisemalla lapsen jalkoväliin, sukupuolia on tasan kaksi mies ja nainen, se kirjataan syntymätodistukseen, eikä tarvita muuta tutkimusta;
 • vastaavasti Suomessa on valitettavasti hyvin paljon täysin hyödytöntä, jopa haitallista, tutkimustoimintaa verovaroin – se rahan haaskaaminen on lopetettava.

9 vastausta artikkeliin “Toivottavasti Suomen nykyinen Laillinen Hallitus toteuttaa hallitusohjelmansa, toki tiukentamisen varaakin on”

 1. Valitettavasti hallitus ei ole onnistunut ja jos olisi niin asiat olisivat vielä huonommin.

  1. Laiskana kotona oleskelevien tilanne voikin hetkellisesti huonontua, mutta sitten kun he terhakoituvat ja lähtevät töihin, niin heidän tilanne paranee.

 2. Työttömyys poistuu, kun jokutaho tarjoaa työtä jolla tulee toimeen.
  Ei ole pitkäkään aika kun työnantajat antoivat kenkää heikoimmille ja tekevät sitä edelleen ihan laillisesti. Ns taloudelliset ja tuotannolliset…
  Vaikeina työttömyysaikoina valtio työllisti ns hätäaputöillä – nyt ei vielä ole sellaisesta kuulunut?

  1. Työnantajalla ei saa olla velvollisuutta työllistää, vaan tuottaa tehokkaasti tavaroita tai palveluja – sekä voittoa sijoitetulle pääomalle.

   Se on hyödyllistä koko yhteiskunnalle ja yksilöille.

 3. Olen Juhanin kanssa täysin samaa mieltä!
  Suomen yrityksistä n. 95% on pienyrittäjien, jotka eivät uskalla palkata työntekijöitä nykyisillä työehdoilla, koska epärehellisistä loisijoista ei pääse eroon, ennenkuin firma on nurin!
  Pienyrittäjät eivät tule saamaan juurikaan eläkettä, koska eivät pysty maksamaan eläkkeitään!
  Aloittaessani yrittämisen eläkelaitos ilmoitti, että liikevaihdosta pidätetään 25% eläkemaksua! Sanoin, että minulle ei sitten jää mitään, koska yrityksen kulut on niin suuret! Kysyivät, että paljonkos sitten pystyisit maksamaan!
  Tässä ollaan, firmani on edelleen pystyssä, kuten minäkin, tosin pienellä eläkkeellä!
  Olen ollut yrittäjänä lähes 40vuotta ja nyt saan eläkettä n. 1000€. Eläkkeelle jäätyäni kelasta soitettiin, että saamani eläke on niin pieni, että he laittavat 157€/kk lisää.
  Onnea kaikille yrittäjille!
  Mielestäni pärjään hyvin, enkä valita!

 4. Juhanilla on tymäkkää asiaa, mutta kyllä seassa on faktan siemeniä tarpeeksi.

  Työttömien saamiseen töihin tarvitaan keppiä ja porkkanaa – vaan mikä olisi oikea porkkana? En tiedä. Se, että työttömyyskassat laitetaan auttamaan työnhaussa on oikea askel. Mutta se että palkkaamisen kynnystä madalletaan olisi toinen. Enkä puhu euroista, puhun byrokratiasta. Palkkaaminen on helvetillisen vaikeaa. Ja jos olet kortistossa, pienen työn ottaminen on lähes mahdotonta.

  Siinä olen 100% samaa mieltä että valtiolla töissä tuhottomasti turhaa väkeä. Julkinen sektori paisuu paisumistaan ja yksityinen kuihtuu, ei se voi toimia.

  Vaan jos leikataan turhia töitä, miten olisi leikata myös turhia pykäliä?

  1. Ainakin Sipilän hallituksen tarkoituksena oli vähentää turhaa byrokratiaa (sääntelyä). Eipä tainnut juurikaan vähentyä.

   Byrokratia on kuin syöpä, sitä vastaan pitää taistella jatkuvasti tai se leviää ja viimein tappaa isäntänsä.

 5. Sipilän hallituksen ongelmia oli kolme: kepu, kepu ja kepu. Koska tarkoitus oli tehdä suojatyöpaikkoja heille, siihen ei sovi julkisen sektorin tehostus lainkaan.

  Toivottavasti Orpolta ja Purralta sujuu. Aika näyttää.

  1. Niin, kepulit lähtivät Marinin hallitukseen juuri siksi, että saisivat suojatyöpaikkoja kepuleille – ja saivat haluamansa hirmuisen hallintohimmelin, joka maksaa aivan älyttömästi – ”maakuntahallinnon” – ”pahoinvointialueet”.

   Miten pirussa päästään eroon täysin turhasta hallintohimmelistä? Suomessa ei tarvita mitään muita hallintotasoja kuin kunnat ja valtio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *