19 vastausta artikkeliin “Haaviston äänet sulaa”

 1. Pahoin pelkään, että punaiset taktisesti keskittävät ääniä Haavistolle, joten vaaleissa Haavisto saanee enemmän kannatusta kuin Gallupeissa.

  Porvaripuolen äänet taas hajoavat kuin varpusparvi.

 2. Pari tahoa spekuloi melko kaukaa haettua skenaariota kakkoskierrokselle jossa olisi Haavisto ja Halla-aho. Se olisi siitä jännä että olisi todellakin kaksi kovin erilaista.

  Elämme jännittäviä aikoja.

 3. Itseäni huvittaa tai oikeastaan suorastaan naurattaa se miten Halla-ahon gallup-nousu laittaa toimitukset kutsumaan asiantuntijoita, omien toimittelijoidensa lisäksi lausumaan, ettei Halla-ahosta voi tulla presidenttiä, joten turha äänestää 😂

  Olikos se Venäjä kun yrittää vaikuttaa Suomen vaalitulokseen ?

  🤣🤣🤣

  1. Tässäkin eräs ”asiantuntija” :

   ”Vaikka Halla-aho onkin nyt nostanut suosiotaan presidentinvaalikampanjan aikana, on hänellä Grönlundin mukaan yksi ongelma. Halla-aho herättää monissa äänestäjissä vastustusta.”

   Lähde:
   Vaaliasiantuntija: Halla-aholla on edelleen yksi suuri ongelma
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010137532.html

   Eikös tämä voida monella eri tavalla kertoa …”Pekka Haavisto herättää monissa äänestäjissä vastustusta”,,,sama kaikkien muiden ehdokkaiden kohdalle ”uutisoidaan” iltapaxkan toimesta.

   Onko näin että vihervassarit pelkää …

   Näinhän se kävi punaistenkin kohdalla että Manna Sarin hyytyi …nyt hyytyy Haavisto.

    1. Tietenkin on mahdollista että vihreät, punaiset ja muut ongelmalliset liittoutuu ylioppilas Haaviston taakse. Toisaalta tulipunaiset äänestää vielä osaksi Urpilaista ja sitten on tämä muu hajonta, uskovaiset Saria jne.

 4. Saattaa sulaa ja H-a voi nousta
  II-kierrokselle. Stubbilla ja Haavistolla on jäljellä koko muu potentiaali, kun taas Halla-aholla II- kierroksella vähän muilta.
  Stubb tai Haavisto valitaan, ennustan Haavistoa.

  1. Punaisten kannattajat vaihtaa väriä sen mukaan mikä torppaisi oikeistoa, muuta eivät enää osaa tehdä.

 5. Tilanne on ihan sama kuin on ollut alusta saakka. Stubb valitaan presidentiksi, jolle Haavisto häviää toisella kierroksella. Tällä gallupilla pudotettiin hetkellisesti näennäisesti nousussa oleva Rehn kisasta, kuten myös Halla-aho, johtuen gallupin äänten keskittämiseen ohjaavasta vaikutuksesta.

   1. Hmm…

    Mikäli tämä ” asiantuntija” kannanotto noudattaa saman tahon edellisiä niin Halla-aho on seuraava presidentti.

    Onhan PerusSuomalaiset lakanneet olemasta useita kertoja, eikä kukaan tee yhteistyötä PerusSuomalaisten kanssa, kukaan ei lähde hallitukseen PersSuomalaisten kanssa jne.jne .

    Kovan luokan asiantuntija

    🤣🤣🤣

    1. Jep, oikea asiantuntija todella.

     Outoa on silti punaisten paZka tulos,,,Afrikassa majaansa pitänyt Urpilainen on aikansa huonoin ehdokas moisella ennusteella. Manna Sarin olisi saanut prosentin enemmän…tai vähemmän 😂

    2. Jopa freudentalistit lähtivät PS:n kanssa hallitukseen.

     Arjalaisten kuningatar Eeva Ensimmäinen meinas pyörtyä ja luultavasti pyörtyikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *