Muikkukukkoa

Joensuun Herkkuleipomo ja muikku kukko 500g 9,90 Lidlissä. Suosittelen.

Tämä on kyllä edullinen. Meillä kun ei muut tästä muikkukukosta välitä (koska vegaaneja jne) niin silloin tällöin kalakukko pitää ostaa.

Lidl kukko yllätti, aivan älyttömän hyvää Joensuun leipomosta suoraan tiskiin ja ei kun naamariin. Kukosta reilu pala ja oikeaa voita päälle, se kun sulaa siihen niin on hyvää.

17 vastausta artikkeliin “Muikkukukkoa”

 1. Olen jonkun kerran Lidlistä itsekin tuollaisen ostanut ja hyvää on, oikein hyvää.

  Joskus tapasin itsekin tehdä kukkoja ( ahven), mutta syystä tai toisesta se on jäänyt.

  Madetta alkaa olemaan myynnissä ja itse ajattelin, että ellen viikonloppuna niin alkuviikosta sitten mateita narraamaan.

  Se on myös todellista herkkua.

 2. Mielestäni ahvenkukko on parempaa vaikka ei sekään hääviä ole terv tepivaari

 3. Mutta kuten aina sanotaan makuasia kokonaan toiset tykkää äidistä toiset tyttärestä jotkut molemmista terv tepivaari

  1. Hei, aivan totta: ehkä pari pulloa kirkasta viinaa auttaisi lamaannuttamaan keskushermostoani niin, että voisin sitten kännissä vaikka mennä kirjoittelemaan nettiin samalla kun heteroseksuaalisena vanhempana miehenä olen tottunut siihen, että minua hoivaillaan ja lapseni ja vaimoni hyysäävät ja hössöttävät ympärilläni kun itse juon, poltan ja sikailen menemään. Hyvä idis!

  2. Eräs omista elossa olevista veljistäni totesi, että hänen mielestään paras ja itselle tervein taktiikka on se, kun hän ottaa ”henkisen yliotteen” perheemme vanhuksiin — ja kyläillessään sukulaisten luona itse kieltäytyy kokonaan juomasta isin kanssa vaikkapa; ja kännisen maailmanparantelun sijaan keskittyy iloisesti kertomaan mitä urasaavutuksia sekä myönteisiä asioita elämässä onkaan sattunut. Ja kun vanhukset ryhtyvät vittuilemaan tai oireilemaan kyläilyn aikana niin, että se aiheuttaa itselle henkistä pahoinvointia, on aika kaivaa taskusta teslan avaimet ja lopettaa kyläily siltä erää.

   Se on myös mielestäni aika myönteinen toimintamalli, vaikken itse raaski ihan niin suoraa/ tylyä toimintaa vielä. 🙂

   1. Itse käytän Swiss Navyn silikonipohjaista anaaliliukuvoidetta, jonka aikanaan minulle vinkkasi eräs suomenruotsalainen elämäänsä tyytyväinen, kivasti menestynyt biseksuaalinen nuori herra, jonka kanssa kävin pornoristeilemässä yhtenä päivänä Tukholmaan ja takaisin, koska meitä huvitti.

  1. Leikkaan siivuiksi kun siihen laittaa sitten voita niin on hyvää ja varsinkin aamukahvin kanssa. Noh, taidan kohta röheltää ilman kahviakin. Näissä Joensuun kukoissa on hyvä, sellainen kovempi pinta tietyillä kohtaa, pikkasen kärtsä, silti mehevä, ei kuiva…👍

 4. Kaverini resepti:

  – 1 kpl pullea juureen leivottu ruislimppu
  – Halkaise se vaakatasossa ja koverra sisus pois kuitenkin niin, että jää reilusti kuoren ale leipää
  – Täytä muikuilla ja pekonisilavalla kerroksittain, silavat alle ja päälle sekä väliin
  – Kostuta reunat ja paina kiinni
  – Kääri kosteaan leivinpaperiin ja päällimmäiseksi alumnifolio
  – Uuniin 120 C, 4 tuntia.

 5. Kukkoa ja palanpainikkeeksi täysmaitoa.
  Mutta onko kukko lämmitettynä vai kylmänä paras?

 6. No eikös siihen kuulu myös kokkelpiimä sen kukon kanssa terv tepivaari

 7. Isäni kotona nuoruusvuosillani olen saanut nauttia yläsavolaisesta kalakukosta. Sisällä oli pieniä ahvenia, hauen puikkareita ja runsassilavaista sian pintaa. Nautittiin itse kirnutun keltaisen ja suolaisen voin kera ja halukkaille oli kokkelipiimää tarjolla, itse join maitoa, suoraan navetasta tuotua ja jäähdytettyä.
  Kokemukset ja muistot ovat niin hienoja etten uskalla Lidlistä enkä mistään muualtakaan ”teollisia” kukkoja ostaa pelossa että kokisin karvaan pettymyksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *