Seuraava vaaran merkki mitä Venäjä kohta kokeilee Suomen osalta, olen täysin varma tästä.

”Venäläisten rajat auki-porukka on lisännyt vaatimuslistalleen myös Venäjän kielen suojelemisen Suomessa. Tästä kehityskulusta varoitin aiemmin. Ensin perustetaan viaton yhdistys ja sitten aletaan lopulta ajaa Putinin tavoitteita Suomessa.”

Lähde:

https://x.com/RockOla69/status/1753517953645941052?s=20

Tämä henkilö tietää mistä puhuu.

Mutta se siitä, olen täysin varma että venäläiset tulevat nousemaan Suomessa vielä kapinaan sitä vastaan ettei he pääse rajan yli kuten ovat aina päässeet ja sitten alkaa muut väittämiset kuinka heitä kohdellaan kaltoin.

Tulee käymään seuraavasti (jopa tänä vuonna) että Venäjä alkaa väittämään että heidän kansalaisiaan kohdellaan kaltoin Suomessa…lopun voitte ihan itse päätellä.

Näin tulee käymään ja siihen kun yhdistetään että kohta alkaa Venäjällä olevien kolmansien kansalaisten väkisin tunkeminen Suomeen…meillä on tilanne päällä.

3 vastausta artikkeliin “Seuraava vaaran merkki mitä Venäjä kohta kokeilee Suomen osalta, olen täysin varma tästä.”

 1. Ja RKP ajaa maahanmuuttoon helpotuksia.
  Onko hallituksemme ajamassa meidät katastrofista toiseen?
  Voishan siitä rajalta päästää kaksoiskansalaisia sinne onnelaan.

  1. Voisimpäästää sinne, mutta ei takaisin samaa tietä.
   Vaan siinä on se ongelma, että, jos rajaa avataan edes sinne suuntaan, siellä on heti satamäärin elintasoturviksia tunkemassa tänne.

 2. Nämä puheet alkavat kovenemaan ja olen varma että jotain todella provosoitavaa järjestellään samalla kun rajan yli aletaan tunkemaan lisää ”oleskelijoita” Venäjältä Suomeen. Katsokaa vaan…

  ZAHAROVAN mukaan nykyiset Suomen viranomaiset ovat ”sitoutuneita vapauden, demokratian ja yksityisomaisuuden koskemattomuuteen ainoastaan sanoissa”.

  Näin Venäjän megafoni taas koilottanut maailmalle ja varsinkin mm Suomessa asuville venäläisille…

  ”– Todellisuudessa he ovat valmiita vastuuttomasti laiminlyömään näitä periaatteita suosiakseen kollektiivisen lännen vallitsevaa linjaa absurdisti vastustaa kaikkea venäläistä.

  Zaharovan mukaan Suomen puolustusministeriön hankkeen kaltaisia ”syrjiviä hankkeita” yritetään ”kömpelösti oikeuttaa” turvallisuussyillä.

  Zaharovan mukaan on epäselvää, kuinka ”halu laillistaa pohjimmiltaan segregationistisia toimia, jotka on suunnattu tiettyjä ihmisryhmiä vastaan puhtaasti heidän kansalaisuuden perusteella” yhdistyy hankkeen tekijöiden mielessä Suomen lainsäädäntöön koskien ihmisoikeuksia.”

  Suomi aikoo rajoittaa venäläisten kiinteistöhankintoja – näin jyrähti Zaharova
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010202494.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *