Trump on 100% Venäjän puolella, huolestuttavaa

Edelleen jauhan tästä. Yhdysvaltojen Trump on ehkä maailman suurin uhka, hän tulee torppaamaan Yhdysvaltojen tuen Ukrainalle ja se huomataan jo nyt.

 

”Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi syyttää Donald Trumpin asettumisesta Vladimir Putinin puolelle.

Amerikkalaisen CNN-kanavan haastattelema Zelenskyi ei voi ymmärtää, miksi Trump asettuu hyökkäyssodan aloittaneen venäläisjohtajan puolelle.

Haastattelussa Ukrainan presidentti hoputtaa myös USA:n kongressia hyväksymään limboon jääneen Ukrainan uuden tukipaketin. Ilman sitä Zelenskyi kertoo miljoonien siviilien olevan vaarassa menettää henkensä Ukrainassa.” (IL)

Edelleen venäläismielinen republikaanien puolue estää 100% Ukrainan avun Yhdysvalloissa. Tätä on jatkunut tavalla tai toisella koko sodan ajan. Jos Trump olisi ollut nyt presidentii, ei Ukraina olisi saanut minkäänlaista apua. Ja tämä sekopää on mahdollisesti taas presidentti. Se on loppu.

9 vastausta artikkeliin “Trump on 100% Venäjän puolella, huolestuttavaa”

  1. Miksi Putin ei mennyt Ukrainaan Trumpin ollessa presidentti? Jostain syystä häntä pelotti Trumpin reaktio enemmän kuin Bidenin.

    1. Mahtoikohan pelottaa?
      Saattoi ennemminkin olla se, että ei ollut joukkoineen vielä valmis.

  2. Niin se apu näkyy viivästyvän juurikin Trumpin toimesta.
    Kantaa ottaa hyvinkin selkeästi Puola.

    1. Sekä republikaanit näyttää olevan estämässä tuen kokonaisuutenaan. Saksan Scholz ja Yhdysvaltojen Trump ajaa Ukrainan Venäjän syliin.

  3. En ole ennen nähnyt tällaista mentaaliakrobatiaa koskaan kuin mitä Bidenin kaudella on nähty. Kaikki on muiden syytä kuin Bidenin.

    1. Siis trumppelin kapinayllytys, valheet äänetyspetoksista, taloushuijaukset, porjnotähtideikkailu jne,. jne. ovat Bidenin syytä?
      On tuo trumppeliuskonto todella sokea.

    1. Eiköhän ennemminkin vaikuta trumppelin kelpoisuuteen ja kykyyn toimia presidenttinä.

  4. En minä kelpuuttaisi bideniä tai trumppia edes jäätelökioskin johtoon mutta näin se vaan on kortit pelattu.

    Gallupien mukaan Biden tällä hetkellä voittaisi, mutta jos republikaanit pistäisivät Haleyn ehdokkaaksi, hän voittaisi Bidenin selvin luvuin. Mutta eipä heitä voitto kiinnosta, vain Trumppi. Okei, tarina on tuota muutaman verran monimutkaisempi, mutta tuo on lopputulos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *