Venäjä valmistautuu isoon liikekannallepanon…?

”Viron ulkoministeriön mukaan Venäjä on ilmoittanut sulkevansa maiden välisen rajanylityspisteen autoliikenteeltä kahdeksi vuodeksi. Kyse on Narvan rajanylityspisteestä, jota myös moni Suomen ja Venäjän väliä kulkeva on ryhtynyt käyttämään Suomen suljettua oman rajansa.”(IS)

Taitaa meinata myös sitä että Suomen itäraja pysyy kiinni ja pitkään. Olisko niin että Venäjä valmistautuu isoon liikekannallepanoon ja nyt aletaan estämään maasta pakoa kunnolla…?

 

6 vastausta artikkeliin “Venäjä valmistautuu isoon liikekannallepanon…?”

  1. Kyllähän tuosta aika helposti on ajateltavissa, että Venäjä estää tykinruoaksi kelpaavien poistumisen maasta.

    Kauanko kestää siihen, että Suomessa aletaan vihervasemmiston toimesta vaatimaan itärajaa auki, jotta tykinruoaksi kelpaavat pääsevät Venäjältä pois?

    Vai onko siitä jo vihjailtu?

    1. Nythän on vielä niin että Suomen itärajan pitäisi aueta 14.1.2024 mutta kuten sisäministeri Rantanen (PS) on sanonut niin Venäjälle on laitettu tiedote siitä että raja aukeaa vain jos entinen toimiva rajakäytäntö on taas voimassa. Eli mitään ”oleskelijoita” ei työnnetä Suomea kohti.

      Nyt kun minun tietääkseni Venäjä ei ole sisäministeri Rantasen (PS) kyselyyn vastannut niin raja pysyy kiinni?

      Putin laittaa maan säppiin ja pakkovärvää ensin näitä ”oleskelijoita” joita on toisista maista tullut laillisesti passien ja paperien kanssa Venäjälle. Sitten alkaa taas syrjäseutujen (vähemmistökansat) pakkovärväys ja väkisinkin Moskovan ja Pietarin alueen värväykset. Venäjän on saatava miljoona-armeija jolla se voi yrittää ratkaisua.

      Taktiikka on ikivanha mutta ei näillä muutakaan ole kuin massaa laittaa Ukrainan rintamalle ja paljon.

      Katsotaan miten käy, näin nyt veikkaan…

      1. Niin, kyllä länsimaissa pitäisi viimein ymmärtää, että ei riitä se, että Ukrainaa autetaan puolustautumaan vaan tukea pitää antaa esim. pitkän kantaman ohjuksilla ja viimeinkin ne hävittäjät ilmaan.

    2. Onhan tuo vasuriemeritusproffa Koskenniemi jo aloittanut räksyttämisen.

  2. Pitäisi panna Siperian rata poikki. Sieltä voi tulla pian miljoona Pohjois-Korean vuokraamaa orjasotilasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *