Venäläisten tappiot Mustallamerellä on musertavat!

Tässä hyvin näytetty kuinka järkälemäiset tappiot Venäjä🇷🇺 on kärsinyt Mustallamerellä. Tämä on oikea katastrofi Venäjän🇷🇺 laivastolla!

Ohessa lähde ja on julkinen:

 

9 vastausta artikkeliin “Venäläisten tappiot Mustallamerellä on musertavat!”

  1. Se on huomioarvoista ettei näitä voi korvata millään. Telakoilta ei ole Venäjällä valmistamassa uusia ja entisiäkin on korjattavana. Sama tilanne on ilma-aseen kanssa. Hävittäjiä ei ole saatavana sekä Maavoimilla on huutava pula panssarikalustosta.

   Meinaan että uutta ei ole juuri linjoilla valmistaa niin että se muuttaisi sodan suunnan lyhyellä tähtäimellä. Siksi Putin on kulissien takana hieromassa jonkinlaista rauhaa jolla se saisi levähdysaikaa ja mahdollisuuden rakentaa lisää materiaalia taistelukentille.

   Meinaan myös sitä että saatte valmistautua suurempaan sotaan.

   1. Lisäys:

    Näköjään tässä Putin toteaa että vuoteen 2030 mennessä jo vallatut alueet liitetään osaksi Venäjää:

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/putin-ukrainan-miehitetyt-alueet-liitetaan-venajaan-tama-on-maaraaika/8870688?utm_source=native_share&utm_medium=native_share&utm_campaign=pwa_share&utm_term=production,pwa

    Se meinaa myös sitä kun Trump tulee vuoden vaihteessa valtaan saa Putin mahdollisuuden näin tehdä, näin se on laskettu ja näin tapahtuu. Samalla Venäjä ottaa uuden maalin johon hyökätä koska Yhdysvallat ei osallistu Venäjän vastaisiin sotiin seuraavan 4 vuoden aikana alkaen 2025-2029

    1. Kyllä. Ukrainalaisilla on paljon materiaalia ja lähettävät samantien kun isku on tehty,

 1. Venäjällä on kyky kestää suuria tappioita. Valitettavasti eivät osaa perääntyä.

 2. Venäjä ei luovuta niin kauan kuin on yksikin sotilas jolla on puukeppi.

  Ehkäpä pitäisi lähteä siitä että ainoa hyväksyttävä lopputulos on venäjän armeijan joukkovahvuudeksi nolla (0) sotilasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *