13 vastausta artikkeliin “Hoivan kalleus”

 1. Suosiikohan todella hallitus?
  Nämä ovat edellisen hallituksen päättämän soten aikaansaannoksia eikä nykyinen hallitus ole niistä päättänyt yhtään mitään.

 2. Niin hallitus ei ole tehnyt mitään yksityisen hoivan hintojen hillitsemiseksi? Jos hinnat nousee lyhyessä ajassa kolminkertaiseksi,
  niin siinä tämän hallituksen olisi pitänyt tehdä jotakin?

  1. Kerropa, millä hallitus olisi puuttunut asiaan, kun sotesotkun johtajat maksavat vapaaehtoisesti moninkertaisia hintoja palveluista?
   Valtiohan ei saa niiden typeryyksiin puuttua.
   Eikös se säännöstö olisi pitänyt laatia jo ennen sotesotkua – vaan ei punavirheiden sakkia kiinnostanut jo etukäteen tiedetyt ongelmat, kun potaska piti ajaa väkisin läpi.?

 3. Niin….Manna Sarinin aikaisia päätöksiä. Hän ei ole köyhä ja vanha vaan edustaa itseään Mersun takapenkillä. Ei kannata valittaa jos tätä on äänestänyt…

  1. Anna-Kaisa Ikonen teki kaikkensa, ettei aluehallinto saanut sitä rahoitusta, mikä oli sovittu. Ja joutuivat alibudjetoimaan kulunsa ja sitten ollaan tässä. Kähmittiin Kela-alennus turhan pantiksi niille, joille sillä ei ole mitään merkitystä. Täyttä kokoomuksen kusetusta ja mattojen jalkojen alta vetämistä jo
   vuodet.
   Lisäksi suunniteltu aluehallinnon verotussuunnitelma on torpedoitu kokoomuksen taustapiruiluissa. Ja annetaan yksityisten ryöstää.
   Seuraavaksi kunnat saneerataan ja yhdistetään organisaatoistaan kuten on jo monissa tehty.
   Katsotaan miten tämä leikkaushallitus sen torpedoi kuten muutkin.

   1. Koko sotesotku oli jo valmiiksi marinin sakin alibudjetoima ja oli teoreettinenkin mahdottomuus lisätä velkarahaa holtittomasti lisää.
    On turha syyttää Ikosta siitä, ettei monien miljardien tuloista vajaata tietoista lisämenoa kyetä kaivamaan jostain taikaseinästä, minkä punaideologia kehitteli utopiassaan.

    1. Haluat vängätä syystä, että vastustat kaikkea, liikkuvaa ja paikallaan olevaa, mistä taustalla on ollut kysymys- Kokoomuksen tuki yksityisille ja murentaa välttämätöntä uudistusta, joka on kesken kuntien saneerausten puuttuessa.
     Kului 22 vuotta ennen kuin Sipilä ja marin runnoivat kasaan, mikä oli välttämätöntä jatkoon.

     1. Kokoomuksen tuki yksityisille?
      Yksityislääkärille menevät ne, jotka eivät kohtuullisessa ajassa pääse julkiselle puolelle tai eivät pääse ollenkaan, mutta tarvitsevat silti lääkäriä.
      Marinin sakki päätti maksattaa näillä kaiken ihan ideologisen paskan takia, mutta se pieni raha ei olisi silti pelastanut sotepaskaa.
      Jokainen yksityisellä käyvä maksaa siitä silti kalliisti, mutta jättää vastaavasti julkiselle puolelle paika muille.
      Sinänsä ei voi kuin nauraa, kun asiaa arvostelee hk, joka itse käyttää verorahoilla maksettua yksityistä lääkäriä.

      1. Eikö todellakaan löydy mitään muuta kuin kaivaa menneisyyttä, valittaa ja syyttää. Se ei palaa !
       Kun tulisi joskus jotain uutta ja rakentavaa, mutta EI.
       Kaikki maailmassa on päin vit…

       Seuraavat vanhan pas …n jauhamiset poistan ellei mitään uutta näkökulmaa tule !

       1. Eikö todellakaan löydy mitään muuta kuin syyttää nykyhallitusta tilanteesta, mitä se ei ole saanut aikaan, valittaa ja syyttää.
        Miten olisi hk, jos itse lopettaisit tuon jatkuvan syyttelyn ja keskittyisit esittämään uusia ratkaisuja sen sijaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *