6 vastausta artikkeliin “Nauttiiko ministeri luottamusta”

 1. Sitä tulee riittämään koko hallituskauden ajan, kun punavirheet ihmettelevät kaikkea mahdollista ja koittavat vaikka kaiken nurin vääntämällä julistaa punaideologian taloustaidot ainoaksi oikeaksi – aiemmista katastrofeista välittämättä.
  Olisiko jo aika antaa hallituksen tehdä jotain sen sijaan, että yritetään estää hallitusta toimimasta?

 2. Avaus ei liittynyt puolueväriin vaan ministerin asiansa osaamiseen?
  – Moni sairaus pahenee jonossa ja aiheuttaa isommat kustannukset.

  1. Kyllä tuo nimenomaan menee puolueväriin eikä mihinkään muuhun.
   Sinänsä olisi mukava kuulla, kuinka moni sote-ministeri on sen potilaiden hoidon ihan itse hoitanut.
   Nythän kyse on siitä, että virkamiehet laativat ehdotuksia tilanteen hoitamiseksi eikä ministeri todellakaan koko aikaa istu seuraamassa, mitä sieltä sitten tullaan ehdottamaan.

 3. Eipä se helppoa ole ministerinä olla kun pitää säästää pirusti ja takertuu kaikenlaisiin oljenkorsiin mitä voi. Pääosa oljenkorsista ei kestä tiukkaa otetta.

 4. No onhan tuo nyt outo selitys että miljoonien säästöt tulevat yllätyksenä omalle ministeriölle. Ei siinä auta vaikka olisi minkävärinen. Saa nähdä mitä PS kannattajat tykkäävät noista sairaaloiden yöpäivystysten sulkemisista. Kouvolasta sitten ajellaan yöllä kapeaa tietä Kotkaan rekkojen seassa, keikka kestää kolme tuntia eikä sitä ambulanssia ole silloin muiden käytössä. Tuleeko edes säästöjä kun ensihoifon resursseja pitää lisätä vai aiotaanko säästöt ottaa siten ettei apua ole olkenkaan tarjolla?

  Eikös se pitänyt olla ”Suomi ensin” ja rahat maahanmuutosta ja kehitysavusta? Mitä ”Suomi ensin” tuo on muka olevinaan että viedään suomalaisilta palvelut?
  Purra vetää kokoomuslaisempaa linjaa kuin Kokoomus. Leikkaus onnistui mutta potilas kuoli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *