4 vastausta artikkeliin “Mahtava peli susijengiltä”

  1. Uskomaton suoritus, aivan hulppeaa, mutta samaan aikaan pitää toivoa ettei synny ”hyvänolontunnetta” seuraavin matseihin.

  2. Juu. Katsoen Suomen lohkoa, niin kaikki nuo ovat kaadettavissa, jos pelivire yhtä hyvä kuin tänään.

  3. Olihan se loppu varsinkinkin jännittävä. Kokonaan ei tullut katseltua, koska ei koripallo erityisemmin kiinnosta. Siinä on omituiset ja sekavat säännöt, joihin en koskaan ole kunnolla päässyt sisään. Tulihan sitä kouluaikoina vähän pelattuakin.

  4. Pentin tavoin ihmetelen koripallon sääntöjä. Erityisesti kun hyökkääjä ja puolustaja törmäävät toisiinsa en itse pysty erottamaan kumpi oli syyllinen.
    Se koripallossa on hyvää että tulosta (koreja) syntyy koko ajan toisin kuin jalkapallossa ja jääkiekossa joissa myös tuurilla voittaminen on paremmin mahdollista.

    Näinhän se on muissakin maissa kotimaan sarjoissa mutta vanhan liiton miehenä en oikein ymmärrä runsasta ulkomaisten pelaajien märää. Kun vaikkapa Kauhajoki ja joku muu suomalainen joukkue pelaavat näkyy lehtikuvissa ja kuuluu kehumisissa lähinnä tummia miehiä joiden sukujuuret lienevät kovin kaukaa Suomesta, toisin on asiat pesäpallossa.

Kommentoi