8 vastausta artikkeliin “Tietokirja?”

 1. On se muistutus siitä että jos olet koulu- ja työpaikkakiusaaja, samat kriteerit eivät toimi.

  Stubb on yksi eniten paheksumiani poliitikkoja viime ajoilta. Ei siksi etteikö hänellä olisi fiksuja mielipiteitäkin ollut, vaikka virheitäkin. Ei – vaan siksi että hän on ilkeä ihminen. Hän on sitä ollut pienenä, hän siitä ylpeili isona, ja hän sitä jatkoi isona.

 2. Ehkä Stubbin ”elämänkerran” nimittäminen tietokirjaksi kuvaa sitä miten tietoon tässä ajassa suhtaudutaan, onhan mielipiteetkin ”uutisia”.

 3. Kirjoitin juuri Tracon ry:lle kirjakoossa 32-sivuisen oppaan Tampere-talon ison salin ohjelmatuotannosta. Ehkäpä sekin menisi tietokirjasta, kun ei mitalla niin väliä?

 4. Ihmisen luonne kehittyy jo lapsena. Henkilökohtaisesti tiedän tyyppejä, jotka ovat vankilakierteessä monista rötöksistä ja pahanteoista. Jo lapsena kiusasivat ja pahoinpitelivät toisia lapsia ja rikkoivat hiekkalaatikolla toisten lapsien lelut.

 5. Huokaus!

  Alex on älykäs, erittäin kielitaitoinen, sosiaalinen, hyvin verkottoitunut, mutta …

  Hänestä olisi voinut olla Suomelle paljon hyötyä, mutta …

  1. Stubb huokaisi Pohjoismaiden neuvoston kokouksessa: ”Vittu, mitä paskaa.”

   En ole tietoinen lausuman syvällisistä merkityksistä, mutta ne voisivat olla mielenkiintoiset.

   Stubbhan lienee kansallisvaltioita väheksyvä heppu viimeiseen asti. Rohkenen olettaa, että Stubbia ahisti kokouksen isoruotsalainen nationalistinen ilmapiiri.

   Mielestäni suomalaiset kansallismieliset voisivat hieman nostaa profiiliaan ja vaikka hieman hyppiä pöydillä mielenosoitusmielessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *