Perussuomalaisten puoluetoimisto

Tarkemmin sanottuna toimistohuoneisto Helsingin Yrjönkadulla.

Sen kohtalo oli lievän mielenkiinnon kohteena PS:n puoluekokouksen ja puolueloikkauksen jälkeen:

  • Halla-aho ilmoitti, että ”uusi” PS on hakemassa uutta toimistotilaa indikoiden, että nykyinen on joko liian suuri tai vuokra liian kallis.
  • Toisaalta PS-säätiön hall. puhj.joht. Vistbacka on antanut ymmärtää, että vuokraamalla ulkopuoliselle säätiö saisi tiloista paremman hinnan.

Jälkimmäistä on tosin vaikea uskoa, koska nähdäkseni koko kyseenalaisellaa vuokrajärjestelyllä Soini&kumpp. tavoittelivat maksimaalista määrää veronmaksajien kustantamaa puoluetukea koplan myöhempää käyttöä varten.

Nyt tämän ympärillä vallitsee hiljaisuus. Vistbacka pysyy PS:n jäsenenä. Kuvitteleeko Soini, että hänellä on mahdollisuus seuraavassa puoluekokouksessa kaapata puolue takaisin? Näin säätiön varoja ei tarvitsisi ohjata ”Sinisille” vaikeasti toteutettavan sääntömuutoksen avulla.

5 vastausta artikkeliin “Perussuomalaisten puoluetoimisto”

  1. Eiköhän asian tiimoilta vielä kuulla ja voihan olla, että jossain kaapissa tahi lokerossa lymyää valtiosihteeri Virtasen tapaisia 😉

  2. Puolueiden pitäisi vaalia saamaansa puoluetukea huolella, muuten voi ajautua isoruotsalaisen äärinationalistisen rahapuolueen, RKP:n, aisankannattajaksi.
    Joidenkin puolueiden väitetään olleen jonkin rahoittajatahon vaikutuksen alaisena rahapulassaan.

    Kokoomuksen ja RKP:n rahasuhteista on huhuttu. Kansallisvaltiovihamielinen vihreistö saattaa saada rahoitusta taholta, joka valtiollemme vihamielinen. Asiasta ei minulla ole tarkempaa tietoa, mutta aihetodisteet viittaisivat tähän suuntaan.

    Mielestäni PS menetteli viisaasti varautuessaan tuleviin mahdollisiin vaikeuksiin vaurastuttamalla puolueen tukisäätiötä. Kaikkeen ei huomattu varautua, mutta se on nyt säätiön hallituksen ongelma. Sen tulee hoidella asiat siihen malliin, etteivät säätiön säästöt hupene lakimiehille ja mahdolliseen tappeluun puolueen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *