Pressanvaali – suosituimmat ehdokkaat

Oululainen Pekka Hetta kyseli Naamakirjan viidessä ryhmässä ehdokkaiden paremmuutta. Tässä epätieteellisen tutkimuksen tulokset ja ehdokkaiden kuvat merkattuna vastaavasti Facebookista tunnetuilla emojeilla:

Presidentinvaalit
Presidentinvaaliehdokkaat

Sauli Niinistö  59,1% — 1161 ääntä

Laura Huhtasaari  31,7% —  623 ääntä

Pekka Haavisto  8,2% —  161 ääntä

Muut 1,4% —  28 ääntä


Ääniä yhteensä:  1964 kpl.

10 vastausta artikkeliin “Pressanvaali – suosituimmat ehdokkaat”

 1. Toivotaan vaan mielenkiintoisia vaaleja.

  Minulla ei meinaan ole etäistä hajuakaan ketä äänestäisin vielä. Haluaisin nähdä kampanjointia.

 2. On jotenkin hassua se, miten Laura Huhtasaari on kirvoittanut eniten kannanottoja osallistumisellaan kampanjaan, useimmat avaukset ovat nimenomaan henkilöiltä, jotka ovat vakuuttuneet Huhtasaaren mahdollisuuksien olevan tasan nolla, ellei sitten jopa vähän sen alle.

  Henkilökohtaisesti koen Huhtasaaren osallistumisen pelkästään positiivisena asiana, vaikka en ehkä häntä äänestäisi, mutta mikäli yksi ehdokas saa jo ennen varsinaisia kampanjoita niin paljon ”oikein ajattelevien” huomiota niin jotain hän tekee oikein.

  Tavallisen lässytyksen sijaan, kiivas ja myös epämiellytävistä asioista keskustelu on tervetullutta vaalikampanjointiin, eikä sitä Haavistot ja Haataiset saa aikaan.

 3. Huhtasaari luo omat tunnelmansa paatuneisiin poliittisiin ympäripyöreisiin vaaleihin kuin liturgiaan – tykätään tai ei – mutta kovin on tervetullutta uutta väriä että todella puhutaan nyt koko kansan äänillä : Edustettuna koko Suomi !

  Ilman sinivalkolasejakin !

 4. Tais olla pilkku virhe ja todellisuus 3,1 % tuolla Lauralla tuo kannatus terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *