Vokin opettajalla mitta täyteen: ”Tulijat pitävät meitä hölmöinä”

Valheita ymmärretään laupiaasti

Opettajan näkökulmasta suurin turvapaikkaan liittyvä ongelma on valehtelu. Koko systeemi on kuin valheiden kudelma alkaen papereiden väärentämisestä ja ihmissalakuljetuksesta.

– Valheilla voi saada turvapaikan, koska systeemi ymmärtää valehtelua. Pekka kertoo työnantajansa etsineen valehtelun syitä turvanhakijoiden korruptoituneista kotimaista, joissa on ollut pakko lahjoa ihmisiä saadakseen esimerkiksi terveydenhuoltoa tai työpaikan.

Lähde: Vokin opettajalla tuli mitta täyteen: Turvapaikkajärjestelmä perustuu valheelle – ”Tulijat pitävät meitä hölmöinä” – Suomen Uutiset

5 vastausta artikkeliin “Vokin opettajalla mitta täyteen: ”Tulijat pitävät meitä hölmöinä””

  1. Koraani opettaa että vääräuskoisille tuleekin valehdellan ??
    Kunnioitettavin valehtelee eniten ??

  2. Suosittelen lukemaan Suomen Uutisten artikkelin ja tiedän aivan faktana, ettei kyseinen opettaja ole yksin ajatustensa kanssa.

  3. Vaikka juttu onkin inasen värittynyt, on siinä totuuden jyvä. Opettajakunnassa on paljon viisaita ihmisiä jotka ymmärtävät kyllä faktat nenänsä edessä.

    Onhan tämä turvapaikkajärjestelmä farssi, mutta ennen kaikkea se on tragedia. Se on saanut meidät vihaiseksi maahanmuuttajia vastaan. Se on saanut meidät kohdistamaan resurssinsa niihin, jotka vähiten epua tarvitsevat ja säästämään niistä, jotka eniten apua tarvitsevat.

    Ennen kaikkea, yksinkertaisesti, ”se ei ole reilua”. Ja suomalaista moisen pitäisi sapettaa.

  4. Hölmöläisten hommaa alusta alkaen ja nyt ehdotetaan tukkua rahaa jos palaa kotimaahansa. Samaan aikaan Sipilä ehdottaa tulijoiden määrän lisäystä – ollaanko keksimässä ikiliikkuja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *