31 vastausta artikkeliin “Facebook on erinomainen kanava yhteydenpitoon”

 1. Heikki, kiva kun löytyy vanhoja kavereita. Minä olen löytänyt sukulaisiakin, joihin ei ole ollut vosikymmeniin mitään yhteyttä. Facebook (FB) on hyvä keksintö. Sosiaalinen media todellakin isolla ässällä.
  Rauhaisaa Joulua Heikille ja läheisille!
  Toivoo Väiskin perhe.

 2. Facebook on mielestäni oikein hyvä juttu. Tapa kanssakäydä,
  olla olemassa, mietiskellä ääneen, vähän kuin päiväkirjakin se voi olla ja kansio valokuville. En en edes mainosten anna ärsyttää.

  Oma tapani on laittaa tuotokseni julkisesti nähtäväksi, mitäpä niitä salailemaan. No on siellä erikseen ryhmä sukulaisille ja lähitutuille kanssa.

 3. Hyvä yhteydenpitoväline maan ääriin. Sanovat että myös mainostajat ovat huomanneet eli antamiamme tietoja käytetään joten se kannattaa huomioida.

  1. Minulla on siellä useita ryhmiä, jotka ovat avoimia vain ryhmäläisille: ”Lisää Tamperetta, Malmin lentokentän ystävät. Hatanpään kaupunki viljelijät, Turun Saippualaiset jne…

  1. Juhani, jos esim. fb:tä käyttää järkevästi siitä on todella iloa ja hyötyä eikä se poista mitään eikä mistään ainakin näin aikuisesti ajatellen. Hauskaa Joulua Sinullekin !

 4. Kiitos samoin Heikillekin. Minä en siihen kerhoon kuulu, kaikki sukulaiset ovat muutenkin löydettävissä.

  1. Kiitos Samoin Pentillekin Hauskaa Joulua !

   Minä löysin tuon kanavan kautta nuoruuteni tärkeimmät urheilukaverini ja myös business-kaverini ja olen heitä myös tavannut sen vuoksi, että sain yhteyden – suosittelen kokeilua.

 5. Itse käytän lärvikirjaa lähinnä löytöjeni tallentamiseen, joita saa sitten muutkin pälyillä, jos mielenkiintoa on. Henkilökohtaista someseurustelua en lärvikirjassa harrasta. Eilen tuli taas tehtyä tilaa ajankohtaisemmille tallenteille.

 6. Mä olen saanut facebookin kautta yhteyden moniin lapsuudenkavereihin ja siihen mitä heidän elämään nykyään kuuluu.

  Heikille rauhaisat jouluntoivotukset täältä Lahdesta.

 7. Naamakirja on hyvä kirjautumisväline.

  Olen kieltänyt sitä lähettämästä minulle ilmoituksia tykkäyksistä, vastauksista, kaveripyynnöistä, tms. Siis ei ensimmäistäkään sähköpostia FBsta. Sillä lailla se on hyödyllinen työkalu.

  1. Tykkäyksiä otan vastaan sieltä ja täältä ja tietoja kommenteista. Ystäväpiiriäni en ole laajentanut. Voi olla, että olen saanut jo nykyisenkin ystäväpiirini kiemurtelemaan tuskissaan lärvikirjaani selatessaan. Kukaan ei ole kuitenkaan vielä ystävyydestäni vetäytynyt, kumma kyllä. Annan täten kaikille siihen luvan, jos siltä tuntuu.

 8. Mutta hyvää joulua ja parempaa v 2018 Heikille ja perheelle terv tepivaari

 9. fb hyvää tiettyyn rajaan asti. Etäystävien kanssa yhteys pelaa ja voi aina vastata silloin kun itselle sopii. Puhelin orjuuttaa soiton hetkeen.
  On ihmisiä jotka eivät halua tietokoneeseen koskea saati fb:hen, mutta sanoisin heidän jäävän paljosta paitsi.

 10. Heikki
  Sekö on se taitavuuden mittari, jos on ”naamakirjassa”, on taitavuuden huipulla. Täytyy tunnustaa olevani vasta aloittelija, enkä mitään osaa. No, sehän on tietysti ihan tottakin,sanoi Mooses.

  1. Pentti, älä käsitä väärin. Kerron vain kokemuksestani, jossa Facebook on auttanut minua löytämään yhteyksiä, joita muilla kanavilla ole löytynyt, mutta myös uusia kiinnostaviakin vaikutuskanavia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *