33 vastausta artikkeliin “Kiitos ja Hyvästi !”

 1. Kovasti jäin pohtimaan olenko hallanpurema vai ääriajattelija. Ei nämä sepustukseni nyt kovin kaksisia lie mutta kumpaankaan ryhmään en ymmärrä kuuluvani.
  No niin tai näin onnea ja antoisia, fiksumpia ajatustenvaihtoja muilla areenoilla.
  Ja kyllähän tämä areena todella vähän rauhallisesti tulta alleen ottaa.

 2. Älä nyt Heikki luovuta. Täällä saa olla erimieltä maahanmuuttoasioista, mutta muistakin asioista saa kirjoittaa. Olet laittanut muunmuassa hyviä ruoka-aiheisia avauksia ja muita avauksia. Jos nyt kuitenkin päätät jättää tämän areenan, niin toivotan hyvää syksyä ja menestystä.

 3. On se niin, niin väärin, kun persufobiaa ei kukaan ole innokkaasti kannattamassa eikä suvaitsevaisten lailla olla joukolla vaatimassa lisää etuja ja oikeuksia elintasoturisteille.

 4. Kyllähän me ollaan Heikin kanssa kinattu muttei meidän välissä vihaa ole ollut koskaan .
  Mutta toivoisin Heikin jatkavan mutta jos valinta on lopullinen toivotan Timo Lennartin tavoin hyvää syksyä terv tepivaari

 5. Ollaan me, Heikki, oltu samoilla linjoilla, eikä ihan kauheasti edes kinattu. Luuletko sen ruohon olevan vihreämpää aidan toisella puolella, eli niillä parilla kolmella eri alustalla, joita olen ymmärtänyt sinun käyttävän.

  Toivottavasti et ole ottanut nokkiisi niistä muutamasta kommentista, joita olen joutunut ihan pakosta käsittelemään, jo tasapuolisuuden nimissä. Kovasti matalaa kynnystä olemme silti yrittäneet käyttää.

  Nähdään jossain yhteydessä silti, toivottavasti.

 6. ”Samat ”hallanpuremat” ja muutama muu ääriajattelija saavat jäädä . Täällä ei monenkaan viisaus kasva.”

  Olisi ollut hyvä tietää jotakin taviksenkin ajattelutavasta. Olisi pysynyt jotenkin kartalla ja tiennyt paremmin siitä, miten maa makaa.

 7. Nyt valistuksemme ja kasvatuksemme siis loppuu kokonaan ja vaivumme pimeään ääriajattelun hallaiseen suohon.

 8. Halla-aho ateistinakin on ollut suvaitsevainen kristillistä meidän presidenttiehdokastamme kohtaan. Eikä hän Saukinkaan kristillisyyttä ole arvostellut.

  Tavikset, mm. Karjalainen, ovat sen sijaan saattaneet edustaa tiukempaa kristillisyyden vastaista linjaa. Se ei varsinaisesti ole ääriajattelua, koska se on muoti-ilmiö. Jos on muotitietoinen, niin tytötkin tykkäävät sitten enemmän.

  1. Muotitietoinen, lauloi jo Gösta Sundqivist aikoinaan ja omakuvan kiillottaminen on se tärkein pointti.

 9. ”Samat ”hallanpuremat” ja muutama muu ääriajattelija saavat jäädä . Täällä ei monenkaan viisaus kasva.”

  Laitimmainen tervehdys Karjalaiselle:

  Karjalainen tunnusti joskus äänestäneensä Pirkko Ruohonen-Lerneriä ja pitää häntä parhaana persuna. Itsekin taisin häntä äänestää viime EU-vaaleissa, koska hän on ollut vaalikonetesteissäkin pitkään listani kärjessä. Viimeisten tietojen mukaan Ruohonen-Lerner jatkaa perussuomalaisena. Siinä olisi Karjalaiselle siis yhä kelpoisa äänestyksen kohde, kun EU-vaalitkin jälleen lähestyvät.

 10. Hyvä asia on, että Heikki sanoo kerrankin ”hyvästi” hän kun yleensä aina sanoo ”pahasti”.

  Ei maailma ole mustavalkoinen, värejä on joka lähtöön.

  Terkkuja Väiskiltä perheineen.

 11. Kyllä sen nyt kaikki tietää mikä on mulla poliittinen kanta mutta en ole umpi sokea enkä umpikuurokaan .
  ja siksi ystäviini kuuluu vitivalkoisia porvareita ja tulipunaisia kommunisteja ja sieltä välistä vielä melkoinen porukka .
  Ja emme taatusti ole samaa mieltä läheskään aina mutta se ei koskaan jää ns hampaan koloon muhiin .
  Sellasta se on . terv tepivaari

 12. Markku

  … ” se oli silloin ennen ”, kun Pirkko oli porvoolainen Eduskuntaehdokas ja pääsi laitimmaisena riviin. Silloin ei ollut tietoakaan ”hallanvaarasta”.

 13. Taitaa tämä Heikin juttu saada elämääkin suuremman mittakaavan, kun sitä kinataan nyt kahdellakin alustalla.

  Selvennykseksi Heikille; Kuyy aikanaan selvitti sen syy-yhteyden Hommafoorumiin. Sanon vaan sen, että nykyään eletään kaupallista aikaa ja jos joku tarjoaa palvelusta rahaa, niin se on ihan pakko ottaa vastaan. Kyuu saa selvittää enemmän, jos haluaa.

  Et sinäkään, Heikki, lähde perumaan Citikkakauppaasi, jos kuulet ko. kaupan myyneen auton vaikkapa Perussuomalaisille, vai lähdetkö?

 14. Niin, tällä palvelulla ei ole MITÄÄN yhteyttä hommafoorumiin. Ei henkilöitä, ei teknologiaa, ei verkkoyhteyksiä, ei niin mitään.

  Minä AIKANAAN kävin siellä keskustelemassa, ihan keskustelijana. Olen sittemmin todennut että on parempi pysyä poissa niistä piireistä. Olen tehnyt selväksi julkisesti että en aio osallistua mihinkään ns. maahanmuuttokriittisiin tai kansallismielisiin yms. toimintoihin.

  Olen uskontokriitikko, koska mielestäni uskontojen pitää toimia perustuslain alaisuudessa, ei yläpuolella. Minua kiusaavat asiat kuten lestadiolaiset ja jehovantodistajat, nykyään toki myös jotkut islamin ääriryhmät aiheuttavat närää esim. vaatiessaan väkivaltaa seksuaalivähemmistöjä vastaan.

  Totesin päivänä muutamana että en saa mitään muuta kun huonoa mainetta jatkamalla keskustelua ns. ikävissä piireissä, vaikka keskustelun sisältö olisi miten rakentavaa tahansa.

  Jos minut haluaa laittaa poliittisella kartalla johonkin kohtaan, se on liberaalioikeisto. Suomessa sanottaisiin ”Lepomäkiläinen”.

 15. Noin yleisesti ottaen ihan esimmmäisenä kannattaa kiinnittää huomiota itseensä, koska se on ainoa, jota pystyy muuttamaan.

  Jos nyt kuitenkin on sitä mieltä, että oma viisaus ja tapa kommentoida ovat niin ylivoimaisia, että muut vaikuttavat alamaisilta ( ei muutoin näy avauksessa), niin silloinkin pitää muistaa, että osallistuminen on vapaaehtoista.

 16. Heikki, voit edelleenkin kirjoitella ja kommentoida täällä. Ei se, että sanoit ”hyvästi” ole mikään paheksuttava teko. Hyvästihän sanottiin aina meidän lapsuudessamme ja se tarkoitti, näkemisiin. Nykyaikana vaan tavat ja sanat muuttuvat.

  Täällä on edelleenkin kynnys alhaalla ja aiheet vapaita, vaikka kirjoittelisi ”Perussuomalaisista”.

  Ainoa asia jonka olemme tulevaisuudessakin linjanneet tarkasti, on toisiamme loukkaava käytös ja sanominen. ”Hyvät tavat kunniaan” tuntee meistä jokainen.

  Siellä Aamulehden blogeilla ”varmasti 100%nimimerkki” näyttää uumoilevan kävijämäärän nousua. Niinhän se on ihminenkin monesti, että virkoaa vähän ennen kuolemaa.

  1. Haa, nytpä tartun tilaisuuteen tarjoilla musiikkiesityksen, jota pidän parhaimpana niistä, joissa Olavi Virta on esiintynyt solistina. Kerttu Mustosen sanatkin.

 17. Hyvä vaan että huolet nostetaan esille kun niitä on. Ei ole tyhmiä kysymyksiä olemassakaan.

  Tätä palvelua ei voi verrata Aamulehteen. Siellä oli kustannusyhtiö takana ja sen myötä paitsi yrityskulttuurin, myös journalismin tietyt toimintamallit.

  Täällä on juridisena haltijana yhdistys, joka ei edes saa tehdä voittoa. De facto hoitajana on vain pari vapaaehtoista.

  Tilanne on erilainen, mutta aina voi oppia eri lähtökohdista.

 18. Kiitos Pentti ja Kyuu !

  Kyuu on tehnyt miehen työn perustamalla tyhjästä kiinnostavan blogiston. Jatkan Aamulehdessä niin kauan kuin sitä riittää.

 19. Kiitos Markku !

  Olin läsnä viimeisissä hänen konserteissaan Helsinki Pavilla, jossa kaverini Pasi Kaunisto saattoi hänet hopeakeppeineen lavalle. Ruumis Olalla oli heikko, mutta ääni oli vahva niin kuin aina.

  .. viitteesi ymmärsin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *