Siis tavallista ”rauhanomaista” mellakointia ja väkivaltaa

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005353029.html

”Jyväskylän vastaanottokeskuksessa on käynnissä poliisioperaatio, johon osallistuu seitsemän partiota.
Vastaanottokeskuksessa osoitettiin mieltä ulkomaalaisten kiinniottamista ja maastapoistamista vastaan.

Poliisin tiedotteen mukaan viranomaiset joutuivat kuitenkin perääntymään mielenosoittajien edestä kiinniotettavien asuntoon. Sen jälkeen mielenosoittajat estivät poliisin pääsyn pois asunnosta.”

Tällaisessa tilanteessa kaikille ”mielenosoittajille” automaattisesti linnaa muutama kuukausi.

15 vastausta artikkeliin “Siis tavallista ”rauhanomaista” mellakointia ja väkivaltaa”

 1. Perheelle; vaimo, mies, lapsi , jotka ovat rikollisiako ? Ja Afganistan heidän osaltaanko on täysin turvallinen.
  Pannaas nämä nimimerkit Mika ja JuhaK saattajiksi ja etsimään siellä heille turvallinen asuinsija.
  Eiköhän tällä kamaralla ole sadoittain muita oikein syin palautettaviksi.

  1. Ensinnäkin Mika on kyllä ihan oikea nimeni ja toisekseen meillä on viranomaiset palautauksia varten, jotka noudattavat toisten viranomaisten ja oikeuslaitoksen tekemiä päätöksiä.

   Toki meillä on myös joukko vihervaseimmistolaisia tovereita, jotka katsovat olevansa yhteiskunnan ja lain yläpuolella sekä tietävänsä asiat paremmin kuin aiemmin mainitut tahot.

   Heikki, kerrohan paulautuksen alla olevien taustat kun ne aiemmin mainittuja viarnomaistahoja paremmin tiedät?

 2. Palautuspäätös ja sillä siisti – eikä me voida tarjota kaikille ilmaista ylläpitoa, kun sitä eivät saa omatkaan kansalaiset.

  1. Kun toinen afgaani sanoo, että heidät tapetaan välittömästi sitten asia on niin?

   Hassua kyllä Afganistanissa asuu miljoonia ja taas miljoonia perheitä pienten lasten kanssa aivan arkista afgaanielämää, itse asiassa maassa ollaan sodittu vuosikymmeniä ja siitä huolimatta väestömäärä on moninkertaistunut, joten kyllä siellä joku turvassa vaikuttaa olevan ainakin se aikaa, että lisääntyminen onnistuu.

 3. Afganistanin suurlähettiläs sanoi taannoin, että lähes kaikki sieltä tulevat ovat paremman elintason perässä ja vain pieni osa välitöntä uhkaa paossa. …Itse en tiedä.

 4. Linnaan pistämisestä olisi suuret kustannukset veronmaksajille. Minusta ne pitäisi poistaa saman tien maasta ja ikuinen maahantulokielto kaupanpäälle.

 5. On tuo sisälukutaito ja luetun ymmärrys ilmeisen heikossa jollakin.
  Missähän kohdassa avausta ja Mikan kommenttia noita varsinaisia palautettavia edes vihjattiin rikollisiksi?
  Ymmärrän toki, että tietynlaisella asennevammalla tuollaisen vihjeen löytää vaikka minun kauppalistastani…

 6. Viranomaiset tekevät työtään, toisaalta en aina ymmärrä näitä palautuksia. Kaikenlaisia mummoja ja perheitä palautetaan, mutta Isiksen kannattajat saavat olla rauhassa. Samoin meillä on poppoota Intiasta ja Marokosta ja jopa joku kuulemma Kanadasta ja sitten käsitellään heidän ”turvapaikkahakemuksiaan”. Afganistan, Irak ja Syyria voivat olla oikeasti vaarallisia paikkoja. Perheen isä kertoi, että heidät tapetaan Afganistanissa koska ovat shioja ja alueella asuu sunneja. Koska islamin takia ei kuitenkaan tehdä mitään pahaa, niin mahtavatko alueen sunnit olla syrjäytyneitä ja työttömiä koska käyvät perheen kimppuun?

  1. Islamin piirissä velloo melkoinen sisäinen kulttuurirasismi. Jos rasismin nollatoleranssin merkeissä tehtäisiin rajallamme perusteellinen testaus rasististen asenteiden paljastamiseksi, niin luultavasti melko harva pääsisi rajan yli.

   Mutta liki sataprosenttisesti epärehellinen vihertäneistömme puhuu rasismin nollatoleranssista vain lämpimikseen.

Kommentoi