Hygieniaa pakolaispolitiikkaan

Ja tet puhutta veroista ja teän pikkukylästäkö maailmassa on 65 milj pakolaista ja Italia ottanu vasthaan 85000 pakolaista jo tänä vuona?

Siis koittakaa nyt nostaa katsettanne ja nähä, maailmaa on muuallakiko meän pikkukotimaat ja meän pikkupakolaisbisnekset, jokkei ole kenenkhän hyväksikkö ahneitten, siis kunnatki haluaa saaha rahat kotia ja ottaa pakolaisia tai Suomi EUrostoliitolta rahhaa voi voi.

Pakolaisten kohtalo ei kiinosta pakolaispolitiikkaa, kuntapolitiikokki ahnehtii ääniä ja rahhaa ja tasapainottellee, ettei kukhan suuttus liikaa.

Pakolaiset yritethän maksaa hiljasiksi ja olemattomaksi pikkurahalla eikä anneta asuntoa ja tehä töitä, töihinhän käski seki Nobel-palkittu.

Pakolaiset tekhen mitä vain ja ay-liike vois huolehtia vaikka omista työttömistä ja antaa pakolaisten alkaa rakenttaan ommaa elämäänsä.

Terve ihminen ei tartte paljoa, sänkyhän on pakolaiskeskuksessa ensalkhuun ja sitte vaan vaikka vanhainkotteihin hoittaan yksinäisiä vanhuksia.

Joo, mutta siittä mie aloin vain sanhoon, että älkää nyt olko niin itsekkäitä materialisteja, että katse tarttuu omalle kynnykselle, pakolaisia tullee ympäri maapallon koko ajan lissää ja vauhti kiihtyy, kyllä jonku pikku-Suomen pitäs kyetä hoittaan paremmin asiansa.

Se afgaanimiehen lähettäminen edellisenä päivänäkö seuraavana häätöpäätös peruttiin, makso jo lentona, aatelkaa vähän tekki ja ihan omilla aivoilla.

Enkä tarkota, että tänne pitäs jotenki kuttua kethän, ei tänne tulekkaan kukhanko pakon eessä ja lähimmäistä pittää auttaa, muttei sitä tartte hyyssätä eikä kalhiisti tutkia tuoko tauteja, älkää olko tyhmiä, matkustajat ja jos mikkä muutki ulkomailla kävijätki tuo tauteja.

Älkää uskoko Ylen propagandaa, se jauhaa omiaan, on ykspuolista materialistista (minun mielisana ollu viimeaikoina, kattoa maailmaa) siis – suhteellisuuentajua ja kohtuutta ajattelhuun.

– Hilkka Laronia

41 vastausta artikkeliin “Hygieniaa pakolaispolitiikkaan”

 1. ”Enkä tarkota, että tänne pitäs jotenki kuttua kethän, ei tänne tulekkaan kukhanko pakon eessä…”

  Pakon edessähän pakolainen pakenee 12 turvallisen Euroopan maan halki, päästäkseen kylmään pohjolaan?

 2. ”Siis luuletko niitten varta vasten tulevan tänne asti, vaikka voisivat jäähä johonko jo ennen, ei net voi jäähä,.”

  Kyllä. Monet ovat itse sanoneet, että eivät jää Euroopan maihin, joissa sosiaalitulot ovat pienet.

  1. Kuka on sanonu ja siis sullekko, ei mulle ole kukhan sanonu sillain, mutta sen, että sielä ei ollu vastaanottoa ollenkkaan, täälä sai hakea turvapaikkaa.

 3. Ei Italia, tai oikeastaan italialaiset, ole halunneet vastaanottaa noita 85 tuhatta ”pakolaista”. On vaan pakko, kun ei niitä voi jättää mereenkään.

  1. No ei ole ja minua säälittää italialaisekki, non pääsemättömissä tilantteessa, jossa met täälä kaukana viisastelema, voi voi!

 4. Ne 85 000 eivät ole pakolaisia. Noin pari prosenttia tulee saamaan pakolaisstatuksen ja turvapaikan, tms. Loput ovat osa kansainvaellusta Eurooppaan mukavamman elämän toivossa.

  Minusta sanaa pakolainen saisi käyttää vain oikeista pakolaisista. Nyt oikeasti hädässäolijat jäävät tämän kansainvaelluksen jalkoihin.

  Se kansainvaellus pitää pysäyttää – sieltä tulee vaikka satoja miljoonia ellei pysäytetä.

 5. Italia on tukehtumassa pakolaisvirtoihin, jotka taatusti tuovat kutsumattomia vieraita. Siitä huolimatta Italia haluaa hoitaa kunniallisesti hautoihin matkalla menehtyneet.

  Nyt alkaa olla Italiankin mitta täysi, koska eu- maat eivät hoida asioita niin, kuin on sovittu, eikä Itä- Euroopan maat ollenkaan ml. Itävalta.

  Italiassa kadulla kuultua; ”Pohjoismaat ovat hyvin hoitaneet velvoitteensa, varsinkin Ruotsi”.

 6. Niitä kansainvaelluksessa saapuneita ei saa missään tapauksessa jakaa ympäri EUta, vaan pitää palauttaa Afrikkaan.

  Italian on suljettava rajansa eikä saa päästää niitä EUn alueelle. Kansainvälisillä vesillä se porukka pitää kerätä vaikka vanhoihin autolauttoihin ja kun lautta tulee täyteen niin viedä libyalaiseen satamaan.

 7. Oletetaan että Afrikasta tulisi EUn alueelle kansainvaelluksessa aluksi vain 100 000 000. Jos taakkaa jaetaan asukaslukujen perusteella niin siitä riittäisi Suomeen 1000 000, mutta kun olemme rikas maa, niin enemmän. Meidän kantokykymmehän on parempi kuin köyhien jäsenmaiden.

 8. Pentti,
  kun kerran olet linjoilla, niin miksi et hyväksyisi jonossa olevia artikkeleja?
  Sorry, ei kuulu tähän blogiin, mutta kun muuta tapaa ottaa yhteyttä ei ole.

 9. Kuule Harri ja terve kanssa.
  Se nyt ei ole varmaankaan minusta vaan järjestelmästä kiinni. Ja on se muuten minun sähköstini ihan julkisesti täällä esillä.

  Kyuu taas vastaa ylläpidosta, josta ihan suoraan voit kysyä, tai minäkin voin sen välittää.

  yllapito@pirkanblogit.fi

  Minunkin puolestani anteeksi, Hilkka pien.

 10. Pentti ja Kyuu,
  olette kehittäneet järjestelmän. Olen lähettänyt jo vähintään kolme vaadittua kommenttia, joten järjestelmän pitäisi hyväksyä artikkelini. No, tulihan tätäkin kokeiltua.
  Rakkaat jäähyväiset,
  Harri Rautiainen

 11. Pääosa tulleista ei ole pakolaisia, vaan elintasomatkailijoita.
  Näille emme ole mitään velkaa ja läpi Euroopan maiden tulleet voi huoletta palauttaa takaisin kotimaahansa, koska he eivät turvapaikkaa ole halunneetkaan, vaan avokätistä sosiaalitukea.
  On turha toitottaa ”pakolaisista”, koska pakolainen ja elintasomatkailija ovat kaksi täysin eri asiaa.
  Pakolaisia voimme ottaa tänne – elintasomatkailijoille kenkää persuksiin kaikista ”huolestuneista” huolimatta.

 12. Hilkka, olet kyllä vähintäänkin hieman ”sinisilmäinen” tässä ”pakolaisasiassa”, mutta se on nykyään muotia.
  Harrille, jos vielä luet niin, toivottavasti kuitenkin vielä osallistut, alkukankeudesta huolimatta.

 13. Microsoftin perustaja Bill Gates varoittaa, että Afrikan väestöräjähdys hukuttaa Euroopan, ellei maahantulijoiden pääsyä sen rannikolle rajoiteta.
  Amerikkalaismiljardööri kommentoi maahanmuuttotilannetta saksalaisen Die Welt am Sonntag -lehden haastattelussa, jota Breitbart-uutismedia referoi.
  Euroopan johtajat keskustelevat siitä, mitä on tehtävä afrikkalaisille, joita tulee massoittain Italiaan viikosta toiseen. Italian hallitus on vaatinut muita EU-maita avaamaan porttinsa maahantulijoiden siirtämiseksi sinne. Maahan on Välimeren yli tullut tänä vuonna jo yli 80 000 ihmistä.
  Gates toteaa, että massiivinen väestönkasvu Afrikassa johtaa ”valtavaan [muutto]paineeseen”, joka kohdistuu Eurooppaan, elleivät maat lisää ulkomaisen kehitysavun määrää. Hän kehuu Saksaa, joka on sitoutunut antamaan kehitysapua 0,7 % bruttokansantuotteestaan ”ilmiömäiseksi” ja kehottaa ”muita eurooppalaisia maita noudattamaan sen esimerkkiä”.
  Gates huomautti kuitenkin ongelmasta, jonka ”Saksan asenne pakolaisiin” aiheuttaa. Tällä hän viittasi liittokansleri Angela Merkelin päätökseen avata Euroopan rajat kolmannesta maailmasta tuleville laittomille maahanmuuttajille.
  ”Mitä avokätesempi sitä on, sitä enemmän sana siitä kiertää – mikä puolestaan motivoi enemmän ihmisiä lähtemään Afrikasta”, Gates kertoi Die Welt -lehdelle.
  ”Saksa ei mitenkään voi ottaa valtavaa, massiivista määrää ihmisiä, jotka odottavat pääsyä Eurooppaan”. Gates korostaa, että tämän takia “Euroopan on pakko vaikeuttaa afrikkalaisten saapumista nykyisten kulkuväylien kautta maanosaan.”

  http://www.breitbart.com/london/2017/07/04/bill-gates-eu-stem-migrants-overwhelmed/

 14. Onko yleensäkään olemassa mitään muuta keinoa, kuin rakentaa suojamuuri Välimeren etelärannikolle. Enkä tarkoita mitään Trumpin suunnittelemaa kiinteää muuria, vaan eräänlainen EU- valtioiden yhdessä järjestämä sotilasoperaatio. Merellä sitä ei voi tehdä, kansainvälisillä vesillä, koska se tietää automaattisesti suuria määriä
  hukkuneita.

  Maissa taas ollaan toisten valtioiden alueella, jotka eivät tunnu välittävän tuon taivaallista millainen ihmisvirta kulkee heidän alueidensa läpi.

  Se olisi pienempi paha, kuin hukuttaa ihmisiä mereen, mitä nyt jo tapahtuu tuhansittain.

 15. Suojamuureihin en oiken usko, mutta jospa länsirintama lopettas sotateollisuutensa ja ihmisten kotien ja elämän hajottamisen ja ihmisten tappamisen.

  Ja miehän uskon, että ennenkö tullee vuosi 2100 sotateollisuus ja materialismi on hyytyny – tai, mihin en usko, mutta voi olla mahollista, että ihmiskunta tuhos ittensä.

  Tosiaan pakolaisia on niin paljon jo nyt ja lissääntyy niin kovvaa vauhtia, että pikkusuomen on turha muureja rakennella ja oikeasti EU ei toimi, se miettii nytki muka jotaki ja pakolaiset lissääntyy.

  Pakolainen on ihminen, joka on liikkeellä maailmalla, turvapaikanhakijahan on jo pitkällä, on hakemassa joltaki valtiolta turvapaikkaa. Turha höpistä, mitä net pakolaiset on, jos net ihmiset on lähtehneet kodeistaan syystä tai toisesta ja itte sannoo olevansa pakolaisia, non pakolaisia.

  Kiitos keskustelusta eikä tartte pahotella asian ulkopuolelta kommentteja, toivottavasti asia hoitu, emmäkä suutu silti toisile, puhuma asioista.

  Ihanaa päivää kaikile, ootta rakhaita ja ihania keskustelijoita. Siis se, joka kielsi sanomasta häntä ihanaksi, voi vaphaasti mennä muualle kirjottelheen.

  – hilkkapien

 16. Seuraillut olen näitä Hilkan ajatuksia ja kommentteja.
  Kyllä noissa kommenteissa nuo luutuneet asenteet, mielestäni, ovat uskomattomia. Ihan kieltäydytään tekemästä asenteihinsa muutoksia; sillä on toinenkin nimi, f**********i.
  Meidän elämäntilanteemme täällä telluksella muuttuvat ja saattavat muuttua nopeastikkin. USA + liittolaiset ovat eittämättä suurin syy tähän pakolais-/siirtolaisvyöryyn.
  Ovathan suomalaisetkin sadan vuoden aikajaksolla monta kertaa lähteneet muualle paremman elannon toivossa, P-Amerikkaan, Ruotsiin, jopa Neuvostoliittoonkin. Aika turha on sanoa, että parempi sosiaaliturva houkuttelisi, en sitä osaa uskoa.

 17. ”Pakolainen on ihminen, joka on liikkeellä maailmalla, turvapaikanhakijahan on jo pitkällä, on hakemassa joltaki valtiolta turvapaikkaa. Turha höpistä, mitä net pakolaiset on, jos net ihmiset on lähtehneet kodeistaan syystä tai toisesta ja itte sannoo olevansa pakolaisia, non pakolaisia.”
  Mikäli todella toimittaisiin tällä periaatteella niin, koko pakolais ja turvapaikkajärjestelmä tuhoutuisi muutamassa viikossa, sitäkö tosiaan halutaan?

 18. ”USA + liittolaiset ovat eittämättä suurin syy tähän pakolais-/siirtolaisvyöryyn.”
  Varmasti mainituilla on merkittävä rooli asiassa, mutta kyllä väestöräjähdys on vähintään yhtä merkittävä tekijä ja sen takana olevat tekijät.

 19. Jenkkilä ei sodi Saharan eteläpuoleisessa Afrikassa, josta pakolaisvyöry Italiaan pääsääntöisesti tulee. (Sen näkee jo tulijoiden väristä).

  Se porukka vaan sikiää ”kuin kanit” – ja lähtee valloittamaan uusia asuinsijoja. Väestönkasvun saaminen kuriin on kaikkein tärkeintä.

 20. Hilkka kirjoitti nimenomaan Italiaan tulevista pakolaisista.

  Afganistaniin hyökkäsi vuonna 1979 Venäjä tekemään afgaanien kansanmurhaa kymmeneksi vuodeksi. Afganistanin sekasotku on sen Venäjän hyökkäyksen perintöä. USA ei sodi Afganistanissa, vaikka toki auttaa Afganistanin demokraattisesti valittua hallintoa.

  USA ei sodi Libyassa – ehkä voisi jopa sanoa että valitettavasti.

  USA ei sodi Irakissakaan, mutta auttaa kyllä Irakin demokraattisesti valittua hallintoa. Venäjä oli Irakin verisen diktaattorin Saddam Husseinin ystävä ja liittolainen. USA auttoi kukistamaan Saddamin diktatuuri ja hyvä niin.

  Syyriassa Venäjä ja Venäjän tukema diktatuurihallinto pommittavat siviilejä. Valitettavasti USA ei sodi sielläkään, tappaa toki ISISin terroristeja.

 21. Aikamoinen luettelo; Afganistan, vai ei USA sodi siellä (auttaa=sotii), Libya, eikö sotinut, mitähän ne ohjusiskut sitten olivatkaan? Irak, no kyllä todella sotii ja jopa alkoi Irakin sodan, Syyria, mitäs ne ohjusiskut, jopa siviilejä tuhoten?

  1. Kalle: ”…Syyria, mitäs ne ohjusiskut, jopa siviilejä tuhoten?”

   Siitähän USA ja Venäjä koko ajan kiistelevät; kuka teki ja mitä siellä?

 22. Syyrian hallitus murhasi siviilejä taistelukaasuilla.

  USA näytti, että täältä tulee rangaistus jos kaasuiskut jatkuvat.

  Tomahawkeilla tulitettiin yhtä ainoaa sotilaslentokenttää, jolta syyrialaiset toteuttivat kaasuiskun. Kertatoimenpide, ei sota.

 23. Rangaistus; millä perusteella itsenäistä valtiota voi joku muu valtio rangaista? Kyllähän se on ilmiselvästi sotatoimiin ryhtymistä.

 24. Toisaalta sanoisin; aika kauas Hilkan avauksesta ollaan hathauduttu; minä mukaan lukien.
  Nämä siirtolaiset nyt vaan ovat tosiasia ja sen kanssa on elettävä.

  1. Kalle, palataanpa Hilkan blogiaiheeseen. Hän kirjoittaa:
   ”.. ja Italia ottanu vasthaan 85000 pakolaista jo tänä vuona?”

   Ensinnäkään nämä 85.000 eivät ole pakolaisia siinä merkityksessä, kun kansainväliset sopimukset edellyttäisivät. Joukossa on paljon esim. Länsi-Afrikan maista, joissa ei ole sotatilaa. Eivätkä he suinkaan pakene mitään henkilökohtaista vainoa.

   Toiseksi Hilkka kirjoittaa:
   ”Pakolaiset yritethän maksaa hiljasiksi ja olemattomaksi pikkurahalla eikä anneta asuntoa ja tehä töitä,…”
   Näille maahamme tuleville kyllä kustannetaan asunto, ruoat, terveydenhoito ja lisäksi annetaan rahaa, jota suomalaiset kaikki eivät pidä ’pikkurahana’. Lisäksi maksetaan ajokortin suoritus, jota kantasuomalaisille ei kustanneta.

 25. Palataksemme kansainvaellukseen Afrikasta Italiaan, niin uusi EUn johtovaltio Viro katsoo aivan oikein tärkeimmäksi asiaksi niiden tulijoiden palauttamisen sinne mistä lähtivätkin – eikä suinkaan hajasijoittamista muihin EU-maihin.

 26. Aiheesta ”sotapakolaiset”:
  ”Maaliskuisesta Tallukan tulipalosta kova tuomio sotapakolaiselle”

  Hotelli Tallukan tulipaloa maaliskuussa epäiltiin Rasmuksessa tuoreeltaan natsien polttopulloiskuksi. ”Saatanan natsit, nyt ne meni liian pitkälle!”, ”Tämä ei pääty hyvin”, näin mm. sanottiin palstalla.

  Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi tiistaina Yousif Abbas Muhammad AI Saadiin törkeästä tuhotyöstä kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. Mies päätettiin pitää vangittuna.

  https://pt-media.org/2017/07/06/maaliskuisesta-tallukan-tulipalosta-kova-tuomio-sotapakolaiselle/

  1. Lisää näistä ”sotapakolaisista”:
   ”Tämän vuoden aikana sisä-Afrikasta Välimeren yli kuljetettuja siirtolaisia on lähtenyt pohjoiseen työnhakuun arviolta (pyöristetty täysiin tuhansiin):
   – Nigeria 14.000
   – Guinea 8000
   – Norsunluurannikko 7000
   – Senegal, Gambia, Mali 5000
   – Marokko, Sudan, Eritrea 4000
   He ovat keskiluokkaisia, matkarahat hankkineita pohjoisen paremmista oloista tietoisia, jotka pääasiassa Libyan sekasortoiseen tilanteeseen päädyttyään joutuvat salakuljettajien houkuttelemina ja osittain myös pakotettuna maksamaan ja astumaan merikelvottomiin, täyteen ahdettuihin, lähinnä kumisiin veneisiin.
   Jo rannikolta heidät yleensä poimitaan Eurooppalaisiin rannikkovartioston ja kansalaisjärjestöjen aluksiin ja kuljetetaan EU:n maaperälle, lähinnä Italiaan, mutta myös Kreikkaan ja Espanjaan.”
   http://eskokalervo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239753-maahanmuutokysymyksia-paula-risikolle-ja-muille-vastuullisille

 27. Minä en ymmärrä poliitikkojamme (Suomen, EUn) pätkääkään.

  Miksi ihmeessä roudataan Libyasta sellaista porukkaa EUn alueelle, josta jokainen näkee jo ensisilmäyksellä etteivät ne ole mitään pakolaisia vaan laittomia maahantulijoita.

  Sitten pyöritellään papereita pari vuotta ja todetaan ettei niille anneta turvapaikkaa ja käsketään lähtemään maasta. Eivät ne tietenkään lähde, vaan esimerkiksi katoavat ”kuin pieru Saharaan” jonnekin EUn alueelle. Raiskaukset, ryöstöt, murhat, varkaudet, jne. lisääntyvät, lisääntyvät ja lisääntyvät.

 28. ” jospa länsirintama lopettas sotateollisuutensa ja ihmisten kotien ja elämän hajottamisen ja ihmisten tappamisen.”

  Jospa menisit selittämään niille paikallisille, että lopettavat sen keskinäisen tappamisen ja vallan ahnehtimisen?
  Siitä se typeryys siellä pääosin on kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *