Hyvin meille käy!

En usko siihen, mistä meile puhuttaan enkä ossaa eikä met tavaliset minun mielestä oikeasti voijjakkaan nykykonstein vaikuttaa yhteiskunnaisiksi nimitettyihin epäkohtiin, joten käännyn toissaalle.

En halua olla papukaijjana toistamassa arvottomia asioita, uutisia tai tulevaisuuen skenaarioita, jokka perustuu pelkkoon.

Tarun inpiroimana sanoin hälle, sie ehkä ymmärrät, puhun itsekkäästi miten on minun kans, siis olen luullu, ettei mullole lähetystehtävää, niinko ei oikeasti olekkaan, mutta olin sallaa itteltä ottanu semmosen tai sitä mitä tarkotan voi nimittää lähetystehtäväksi ja soli mulle iso ilo, siis kuulutin ja paasasin oivalluksiani ja tietojani, jokka oli ylleisnimelttään suunnilheen yhteiskunnalliset epäkohat.

Semmonen on ihan turhaa multa, ihmiset tietää itte, siis tietää mitä tietää, mutta puhumalla politiikkaa ja maailman menoa olin mukana ylleisessä höntityksessä.

Kauan sittekko netti tuli, opin melkeine englanninkiko tutkin, mikä on esimerkiksi YK ja oli järkyttävvää tajuta, maailman tallouesta, sen taustoja jne.

No sitte puoli huolimattomasti joku niinko viehtymys tämmössiin asioihin toi minut lähemmäksi päivänpolitiikkaa ja kohta huiskin samallaisena ko kaikki muukki somettajat ja maailmanparantajat, joilon oma päähän pinttymänsä, oikeansa ja vääränsä, ja kapea ajattelunsa.

ooooh, nyt katos ajatus jatkettaampa.

Haluan olla päältä sitä mitä altaki, siksi kerron tilantteeni. Eppäilen, että maailmassa on ihan muut alavirrat, joissa asiat tapahtuuko nykypolitiikkapeli tai Suomen puoluepomot tai virkamiehet. Ja ehkäpä meän kaikkien onneksi, en tiä.

Uskon hyvvään ja tavalisten ihmisten viissautteen ja siihen ihmiskunnan suuhreen syähmeen, hyvin meile käy, mie uskon.

– Hilkka Laronia

7 vastausta artikkeliin “Hyvin meille käy!”

 1. Jospa meillä oliskin vaikka puolet pikku ämmin kaltaisia ei meille voisikaan käydä kun hyvin .
  Tuollasia olen saanut nähdä, mutta on aina pitänytkin mennä napapiirin yläpuolelle .
  Siellä tuo taito osataan, vaikka on heilläkin riitoja, niihin en kantaa ota .
  terv iraplikka ja tepivaari

 2. ”Eppäilen, että maailmassa on ihan muut alavirrat, joissa asiat tapahtuuko nykypolitiikkapeli tai Suomen puoluepomot tai virkamiehet.”

  Hilkka, uskot siis salaliittoihin tai niinsanottuun uuteen maailmanjärjestykseen?

  1. Harri, olipa hyväkö kysyit, ehkä parempi sana ois ollu, ylävirrat, siis en tarkota mithän semmosiako salaliittoteoriat, vaikken esimerkiks bildenbergiläistä tappaa voikkaan tajuta enkä sitä, että suomalaiset politiikot siihen osallistuu. Tarkotan semmosta, että parhhaat ratkasut on hyvin yksinkertasia ja nokan eessä, met emmä vain hoksaa niitä, asiayhteyksien näkeminen on heikkoa, samoin joku niinko tajuaminen, siis ajattelu ja kaikki on menny niin monimutkaseksi, kuten vaikka lakien ja asetusten määrä ja laadintanoppeus osottaa ja on sosiaalisia, poliittisia, maailmanlaajusia vaijjettuja ihan tuttuja tottuuksia, jokkois ois nokan alla, siis joita ei hoksata, joista ei puhuta, puhuttaan asioitten sivhuun ja riehuttaan tuntteellisesti millon mitäki. Enkä ees tarkota, että päättäjät, herrat tai muut niinko isokenkäset tekis tahallaan hullun töitä, eppäilen, vaikkei mulla uskontoa ookkaan, että nei tiä, mitä net tekkee. Ja olen kyllästyny siis yhteiskunnallisista epäkohista käsin puhumisseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *