Julkinen palveluko äitin maitoa

Juhana Vartiainen porisi ratiossa tässä yhtenä päivänä ystävänsä tai jonku kans, että suomalaisile julkinen terveyenhuolto on niinko äitin maitoa tai lahja äitiltä.

Että meile tullee hyvä mielikö saama julkista palvelua.

Ja että oikeasti se julkinen palvelu eijjole aikkoihin ollu julkisen tuottamaa, vaan sielon yksityiset tekemässä enämpikö met tajuama.

No soitin tuonne julkisen elläinlääkähriin Hertasta, niin heti vastas hoitaja ja jutteli ystävällisesti ja sano, että hän muistaa Hertan.

Kyseleekös meän terhveyenhuollon puhelinvastaaja, kuinka voit, miten mennee – siis välittäs meän voinnista, ei se niin tehe, ennen kunnanlääkäri taisi muistaa kaikki potihlaansa, jotaki on tapahtunu.

No julkisen Oyssia kiitän ja palvelu oli ystävällistä, välittävvää, rakastavvaa, tykkäsin ja tuli hyvä mieli.

No yritän olla ottamatta kantaa yhteiskunnallissiin kysymyksiin ja olla vastakkainasettelematta tai kärjistämättä ja ohitella epäkohtien päpättämiset, mutta kyllä mulla vaan on joku rakkaus tuohon julkisseen palvehluun.

Nyt tuli miehleen taas, kelles mie oiken kirjotan, onkos mulla asiaa jollekki, no ei taijja olla, omia ajatuksiani pähkäilen, rakastan sinua, siis sinuaki.

– hilkkapien

4 vastausta artikkeliin “Julkinen palveluko äitin maitoa”

  1. Minä olen nyt niin pahalla päällä, ettei pitäisi kai puhua yhtään mitään. Kiukuttaa Posti, onko se julkinen vai, ainakin valtio omistaa eniten.

    Piti tulla paketti ja varmaan tulikin, mutta nyt makaa paikallispostissa. Eilen iltahämärissä tuli lappu, että se on siellä ja pitäisi viimeistään tänään hakea muuten palauttavat lähettäjälle. Nimenomaan lähettäjän kanssa sovittiin, että he laittavat lähetyksen kotiin kannettuna ja laskuttavat sen mukaan.

    Äsken yritin netistä hakea numeroa johon voisi soittaa ja kysyä. Eihän siitä sotkusta mitään löydä. Lopulta yhden asiakaspalvelunumeron löysin, mutta en soittanut. Ilmoittivat niin törkeän puheluhinnan 1.85 euroa min, hävytöntä. Yrittävät jo silläkin tienata.

    Posti on Posti, pitäkööt lelunsa hiekkalaatikolla, minä korjasin jo paloautoni pois.

    1. Joo postia ei pitäs joutua käyttään, miehän lähetin maahlauksia sen kautta ja nei vieny, vaikkoli oikea osote ja mie jouvvuin lunastaan lähetyshinnalla ja oisin joutunu kolmannen maksun maksaa, että nois sittekki vieny sen paperirullan. Nooh onneksi on Matkahuolto.

  2. Vartiaisen puheet ovat kokoomuslaista oman edun puolustelua eri tavoin ja oikeastaan juuri ne ovat suurimpia yhteiskunnan edun saajia ja nyt ovat sitten vielä vaatimassa soten kautta halvempaa yksityistäpalvelua vaikka heillä olisi varaa maksaa ihan omistaan se yksityinen hyvä palvelu jolla etuilevat jonoissakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *