Putin ja Trump tapasivatkin kolme kertaa

 

 

Uutisissa on kerrottu USA: n ja Venäjän presidenttien tavanneen G20 maiden huippukokouksen aikana yhden sijasta kaksi kertaa. Minulle on taas erittäin luotettavan lähteen kautta kerrottu heidän tavanneen kolme kertaa.

 

Paljastan vaietun salaisuuden. Molemmilla presidenteillä, Putinilla ja Trumpilla on erittäin herkkä vatsa. Kuinka ollakaan, viesti illallisten järjestäjille herrojen huonosta vatsan toiminnosta oli jäänyt kertomatta.

 

Eipä kestänyt kauaa kun illallispöydästä kohti vessaa suunnisti hirvenloikilla Trump ja heti kohta perässä ruppunarua puristellen Putin. Ja kohta istuivat sananmukaisesti presidenttitoverukset housut kintuissa vieretysten pöntöllä posket punoittaen.

 

Putin siinä miettimään kummasta päästä viereisestä kopista ääntä tulee. Tuliko kuin varpusparvi olisi ampaissut liikkeelle, Trumpilla alapäästä vai havainnollistiko puhettaan Naton joukkojen lisäämistä Baltian maihin suun töräytyksillä. Onneksi olivat housut jo kintuissa, muuten olisi löysät lörähtäneet kalsareihin, tuumi Putin asian hyviä puolia.

 

Samat ajatukset olivat myös toisella pöntöllä. Trump terästi kuuloaan äärimmilleen ja koitti päätellä kuulostaako ääni Venäjältä vai suolen nopealta tyhjennykseltä. Kohta kuitenkin levisi USA: n presidentin nenään kananmunan, hapankaalin ja illallisen yhteisvaikutuksena tuloksena venäläisen ripulituotoksen lähes tajunnan vievä haju. Asia valkeni kertaheitolla Donald Trupille, Putin ilmiselvästi vittuilee hänelle ilmastonmuutoksesta ja siitä irtautumisesta.

 

Lavuaarissa käsiään pestessään yhteisymmärrys kuitenkin löytyi, heidän korostaessaan vuoropuhelun tärkeyttä niin ylä – kuin alatasolla. Kotimaissaan molemmat olivat todenneet kysyttäessä huippukokouksen tuloksista kuin yhdestä suusta, että hyvin meni, mitä nyt paskan maku jäi suuhun ja siksi siitä kolmannesta kohtaamisesta on syytä vaieta.

 

Ja tämä kaikki tieto on siis saatu luotettavista lähteistä ja kuulette siitä YLE; n puoli yhdeksän uutisista enemmän ja tarkemman selostuksen.

4 vastausta artikkeliin “Putin ja Trump tapasivatkin kolme kertaa”

  1. Hannu, voiko sitä vielä tarkemmin enää selvittää. Eikös siinä tullut jo kaikki oleellinen pohjaventtiiliä myöden.

    Se taisi sitten ollakin ainut yhteinen kieli, mitä herroilla on, ilman simultaanitulkkia. Mutta hyvä, että asiat ja asioinnit selvisivät. Ja taas mennään ilmastoasioiden kimppuun, eiköhän nekin siitä, vähitellen.

  2. Vuosikymmeniä sitten kun USA:n ja Neukkulan välit olivat heikot, murehdittiin siitä että vallanpitäjät eivät tapaa.

    Nyt kun USA:n ja Venäjän välit ovat taas heikot, murehditaan siitä että vallanpitäjät tapaavat.

    KOITTAKAA NY PÄÄTTÄÄ NÄÄS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *