Alkaako pakkoruotsittajilla olla hermo pinnassa?

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711032200508739_pi.shtml

”Siniset haluavat tehdä ruotsin kielen opiskelusta lukiossa vapaaehtoista – RKP:n puheenjohtaja HBL:lle: ”Kertoo epätoivosta”

– Suomi tarvitsee vähemmän kalkkiintunutta nationalismia ja enemmän kontakteja ulkomaailmaan, Henriksson kommentoi HBL:lle.

Henrikssonin mielestä Terho ei halua nähdä, minkälaisia mahdollisuuksia ruotsin kielen taidot antavat suomalaisnuorille pohjoismaisilla työmarkkinoilla.”

Suomi tarvitsee ainakin merkittävästi vähemmän kalkkiintunutta pakkoruotsi-intoilua ja minimaalisen rantaruotsalaissakin simputusta.

On täysin typerää vedota pohjoismaisiin työmarkkinoihin, kun pääosa pohjoismaisista merkittävistä yrityksistä käyttää englantia virallisena kielenään.

Sama koskee yleensäkin sitä, että pääosa ulkomaille töihin lähtevistä ei todellakaan mene pohjoismaihin, vaan Eurooppaan ja pohjois-Amerikkaan.

11 vastausta artikkeliin “Alkaako pakkoruotsittajilla olla hermo pinnassa?”

 1. Ruotsinkieli on muinaisjäänne, josta olisi jo aika päästä eroon.

 2. Sama Henriksson joka puolusteli RKP:n nuorisojengiä silloin kun pahoinpitelivät pakkoruotsin vastustusadressiin nimiä keränneen vanhuksen.

  Kukahan tässä olikaan sivistyksen asialla, sanallinen argumentaatio vai joukkopahoinpitelyä.

 3. Kun väkivalta astuu esiin on järjen valo sammunut ja ruotsin kieli on ainoastaan miehittäjä kieli ei sen kummepi terv tepivaari

 4. – Mitä tulee pakkoruotsin poistoon se on ollut Perussuomalaisten agendalla josta Siniset näyttää ottaneen itselleen viimeisen oljenkorren?

 5. ”– Suomi tarvitsee vähemmän kalkkiintunutta nationalismia ja enemmän kontakteja ulkomaailmaan, Henriksson kommentoi HBL:lle.”

  Kuinka noin tyhmä kuin Henriksson on voinut selvitä tenteistään?

  Pakkoruotsitus on räikeä esimerkki isoruotsalaisesta nationalismista, jonka puolue on perinyt pääideologiltaan rotutohtori Freudenthalilta.

 6. Jos Henriksson ei olekaan tyhmä, niin voi löytyä vaihtoehtoinenkin syy:

  Olen diagnosoinut RKP:n leimallisesti psykopaattiseksi puolueeksi.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Psykopatia

  ”Robert Hare on laatinut Hervey Cleckleyn kuvauksen pohjalta oman 20-kohtaisen piirreluettelonsa.

  Lipevyys ja pinnallinen viehätysvoima
  Vahvalta vaikuttava omanarvontunto
  Patologinen valehtelu
  Petkuttaminen ja manipulointi
  Katumuksen ja syyllisyydentunteen puuttuminen
  Kovuus ja tunteettomuus, empatian puuttuminen
  Realististen pitkän tähtäimen päämäärien puuttuminen
  Vastuuttomuus
  Kyvyttömyys ottaa vastuuta omasta käyttäytymisestä”
  —————————
  Tietysti Henrikssonia saatetaan uhkailla ja kiristääkin, josta syystä on pakotettu puhumaan paskaa.

  1. ”Psykopatia on viralliseen tautiluokitukseen kuulumaton luonnehäiriö, jota voidaan mitata luotettavasti.[1] Sille ominaisia piirteitä ovat pinnallinen viehätysvoima, itsekeskeisyys sekä myötäelämiskyvyn, syyllisyydentunnon ja pidäkkeiden puute.[2] Psykopaatille tyypillisiä ovat julmuus, epäsosiaaliset teot, alkoholin ja huumeiden käyttö, vastuuttomuus ja moraalittomuus. Psykopatiasta kärsivää henkilöä kutsutaan psykopaatiksi.”
   ————————————
   ”Psykopatiasta kärsivää henkilöä kutsutaan psykopaatiksi.”

   Eiköhän psykopatiasta kärsi enemmän ne muut.

   Wikin artikkeli käsittelee psykopatiaa kielteisestä näkökulmasta. Mutta onhan psykopatiasta myös hyötyäkin yksilölle eri ammateissa ja toimissa ja myös hyötyä muille psykopaatin kanssa samaan eturyhmään kuuluville.

   Esimerkiksi psykopaattiset poliitikot saavat suosiota röyhkeinä ryhmänsä edunvalvojina.
   RKP on luonut freudentalismin innoittamana psykopaattisen perinteen, jolla viittä prosenttia edustava poliittinen puolue on saanut merkittävän vaikutusvallan.

   piirteitä: ”Patologinen valehtelu
   Petkuttaminen ja manipulointi”

   Höbelö ja isoruotsalainen RKP käyvät sutena suomalaisuuden puolustajien kimppuun moralisoiden heitä nationalismista ja äärioikeistolaisuudesta, vaikka äärioikeistolaisempaa eduskuntapuoluetta kuin RKP ei Suomessa ole.

   Valehtelijat väittävät ruotsin kieltä suomalaisille välttämättömäksi, vaikka moni tulee ilmankin toimeen, koska suomenruotsalaiset osaavat euroopan esperantoa, englantia.

   Useimpien kielitaito ruostuu käytön puutteessa, vaikka joillakin sitä taitoa olisin tullut hankituksi. Valtaosalla Suomen maasta jonkin muun vieraan kielen taito olisi tärkeämpi, kun maahanmuuttajatkaan eivät ruotsia osaa. Ruotsi ei kuulu myöskään unioinin työkieliin.

   Olen ymmärtänyt, että RKP:n puheenjohtajana toiminut Pär Stenbäck olisi halunnut RKP:n siirtyvän kielipolitiikassaan pedagogiikkalinjalle (koulutuksessa otetaan huomioon yksilön ja yhteiskunnan etu), mutta puolueen psykopaatit kävivät sutena Stenbäckin kimppuun.

   Mauno Koiviston mielestä hänenkin hallituskausinaan jyllännyt pakkoruotsittaminen edusti enemmän valtapolitiikkaa kuin pedagogiikkaa. Mutta muut demarit ovat olleet kuin sulaa vahaa psykopaattien käsissä.

 7. RKP on hyvin inhimillinen puolue. Heidän ykkösvoimansa on ahneus, toisena vallan ja rahan menetyksen pelko. Ne ovat hyvin inhimillisiä piirteitä. He ovat se todellinen äärioikeisto, sanan perinteisessä merkityksessä – raha, valta, monopolit ja kaiken mahdollisen tekeminen näiden suojelemiseksi. Samalla käytetään muiden maksamia miljardeja maineen ylläpitoon.

  Jos joku etsii rahavallan pahuuden symbolia, ei se ole veroja kiertävä urheilija, ei Björn Wahlroos, ei Portugaliin veroja pakoillut pohatta, vaan se on RKP. Se on pahinta mitä rahalla voi tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *