Demarien märkä unelma – liittovaltio, missä kansa voidaan sivuuttaa

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201712102200593365_pi.shtml

”Urpilainen haluaisi EU:sta Yhdysvaltojen kaltaisen tulonsiirtounionin.

Urpilaisen mukaan Yhdysvallat voisi toimia Euroopalle esimerkkinä myös siitä, kuinka jokainen osavaltio vastaa omasta velastaan, mutta liittovaltion budjetti mahdollistaa laajemmat tulonsiirrot.”

Tässähän on ideana se, että demarit johtaisivat liittovaltiota ja jakelisivat rahaa mennen tullen mielensä mukaan kansalta kysymättä sinne, missä demaritoverit ovat nykyisen perinteen mukaisesti tuhlanneet enemmän kuin maa on tienannut.

35 vastausta artikkeliin “Demarien märkä unelma – liittovaltio, missä kansa voidaan sivuuttaa”

 1. Demarit ovat kirous lähes kaikkialla. Saksan demarit ovat Kremlin sylikoiria, meiltäkin esimerkiksi Lipponen ajaa Venäjän etua, eikä Suomen (Nordstream). Heinäluoma sai Venäjältä korkean kunniamerkin, Erkki The Red on lännenvastainen ja siten Suomenvastainen, jne.

 2. Kun olisi tuo Urpilainen edes demari Erkki sitä on kokonaan .
  Mutta Putinin puolue on silti kokoomuksen veljes puolue että kuka siellä veljeilee .
  Suomelle vaan tullut kaksi kansaa joista ei suomessa pohjimiltaan pidetä .
  Noihin molempiin pitää pitää korrekti puolueeton suhde . terv tepivaari

 3. Demarit on myrkkyä Suomelle. Ensin elämöidään itsenäisyyydellä ja heti perään ollaan valmiita luopumaan itsenäisyydestä.
  Urpilainen on Bilderbergiläinen hän ei ole enää suomalainen, kuin muodollisesti.

  1. Urpilainen voi olla itsenäisyyttä arvostava henkilö. Hän ei liene marxisti. Demareissa on liian monta kansallisvaltiovihamielistä marxistia eli maailmandiktatuurin kannattajaa. Seura tekee helposti kaltaisekseen.

 4. Mielestäni sekä Urpilainen että Vanhanen ovat tiedostaneet ongelmia oikein.
  Vanhanenkin saattaisi kannattaa Urpilaisen ajatuksia, mikäli liittovaltioratkaisuun päädyttäisiin.
  Kaikkien tulisi kuitenkin tiedostaa se, että eu-liittovaltion perusrakenne olisi Venäjän kaltainen yli 20:n osavaltion muodostama monikansallinen ja monikulttuurillinen liittovaltiokokonaisuus, jossa olisi myös pieniä reservaatteja erilaisille etnisille ryhmille.
  ——————————
  Mielestäni Vanhanen on oikeassa siinä, että liittovaltiopyrkimys on valtaisaa riskinottoa. Venäjälläkin on yli kolminkertainen poliisitiheys Suomeen verraten, silti rikollisuus rehottaa. Ranskassakin jo nyt kaksinkertainen tiheys ja väkirikkaassa Italiassa vieläkin suurempi.

  Ranskassa on ollut valmiustila sisällissodan varalta, jonka tilanteen on monikulttuurisuusoppi synnyttänyt. Espanja osoittaa hajoamisen merkkejä katalaanien ja baskien tavoitellessa itsenäisyyttä. Katalaanien johtajat lienevät vankilassa.

  Ahvenanmaalla on itsenäisyysliike, jonka johtajia ei ole vielä pantu vankilaan. Ahvenanmaa pitäisi kiireen vilkkaa myydä Ruotsille, jotta saarelaiset pääsisivät heimonsa pariin. Kansallisuuksien yhtenäisyyttä pitäisi edistää, eikä kansoja hajoittaa, eikä pakolla liittää toisiin kansakuntiin.
  Venäjälläkin on eri kansoilla omat osavaltiot, mutta espanjalaiset uhkaavat katalaanien ja baskien autonomioitakin.

  Olen siis aivan varma siitä, että eu-liittovaltiokokeilu tulisi mossahtamaan käsiin. Hiukan tärähtäneen komission pitäisi nyt vain uskoa viisaampiaan ja nimittää jonkinlainen pomminpurkuryhmä, jonka opastuksella pikkuhiljaa palattaisiin kohden kestävää unionia eli itsenäisten valtioiden liittoa.

  Suomessa pitäisi välttämättä aloittaa perustuslakikorjaus eli paluu entiseen perustuslakiin, joka sammuttaisi uusbobrikovilaiset pyrkimykset.

 5. Kovinpa tuntuvat demarit saavan ”kuraa niskaansa”, toisaalta kun en ole hyvin toimeentuleva (ainoastaan toimeentuleva), minulla ei ole varakasta yritystä, eikä palkkalistoillani koulutettuja henkilöitä, siis en enää työnantajakaan, ei ole minulla omaisuuksia (pl velaton vanha osuuskauppa),…siis miksi äänestäisin kokoomusta, en tunne sen huolehtivan kaltaisistani, jos ei huolehdi PS, Kepu,ei Rkp, oikeastaan ei mikään puolue tunnu omaltani.
  Tosi asia kuitenkin on, että kyllä oikeiston vastavoimaksi tarvitaan vasemmistoakin; näin on kaikissa demokratioissa.
  Tietenkin on aina ollut niin, että jonkin puolueen fanaattinen kannattaja haukkua räksyttää lähinnä vaarallisimmaksi tulkitsemaansa puoluetta. Näinhän se on ja aina ollut.

 6. Demarit eivät tietenkään voi yksin saada kovin paljon pahaa aikaan, mutta tekemällä lehmänkauppoja kepuleiden kanssa ja ottamalla punttiin kommarit ja viherkommarit saavat paljon pahaa aikaan.

 7. Viimeinen demarien yhteistyö kokoomuksen kanssa toi suomelle velkaa n 40 miljardia terv tepivaari

 8. Ja tunnetu ja tiedostettu tosiasia (joillain) on, että kokoomus ajaa tavallisen ihmisen asiaa. Niin täydellinen voi olla vain kokoomuspuolue. Kokoomushan ei ole koskaan tehnyt minkään puolueen kanssa haitallista yhteistyötä.

  1. Kokoomus on EK:n poliittinen siipi. Eli Koomus ajaa EK:n etuja Eduskunnassa ja nyt myös halituksessa.
   On ajattelematonta äänestää palkansaajien (sairaanhoitajat, opettajat ja muut pikkuvirkailijat) Kokoomusta, jonka intressit ovat kaikki työnantajien puolella.
   On aika vihdoin lopettaa perhetraditiot äänestää Kokoomusta,kuten itseäisyytemme alkuaikoina, jolloin Kokoomus oli itsenäisyyteen etuvartiossa.

   1. Ettei kokoomus vaan olisi vapamuurareitten poliittinen siipi? Toki isoruotsalaisen nationalistipuolueen jäsenistössä on vapaamuurareitten osuus suurempi.

    Pakkoruotsinopettajani Mikko Elo, demokraattinen kansanedustaja, vihasi sekä vapaamuurareita että pakkoruotsittajia.

 9. Ja tunnetu ja tiedostettu tosiasia (joillain) on, että kokoomus ajaa tavallisen ihmisen asiaa. Niin täydellinen voi olla vain kokoomuspuolue. Kokoomushan ei ole koskaan tehnyt minkään puolueen kanssa haitallista yhteistyötä.

 10. Meneppäs Niilo Saksaan ja kerrot olevasi Suomesta saat kokea elämäsi positiivisemmman yllärin niin hyvin sinua palvellaan .
  Mutta todellisuuteen eivät olleet demareita ei P Lipponen eikä J Urpilainen kumpikin ajoi kokoomuksen ohi oikealta .
  Sen vuoksi saivat kenkän kuvan takapuoleensa ja aivan oikeista systä terv tepivaari

 11. En kannata vastuutonta kulutusta mutta en kannata myöskään Ek:ta ja EU:takaan ja liittovaltiokehitystä. Vaihtoehtoja ei ole häävisti.

 12. Oi katso Suomi sinun päiväs koittaa, kun Urpilainen pääsee määräilemään.
  Oi katsoSuomi pääs seppelöimä suurten muistojen, kuten Talvisodan henki, joka vieraili itsenäisyytemme juhlapäivänä, mutta sitten taas katosi. Ja riita ja tora sai taas tilaisuutensa.
  Suomella ei ole malttia vaurastua, siitä pitävät huolen demarit, jotka jakavat kakkua, vaikka kakkua ei näy mailla eikä halmeilla.

  1. Väinö, siinä juuri onkin demarien ja muun vasemmiston perusongelma. Haluavat verottaa kuoliaaksi ja jakaa sitä olematonta kakkua. Velanotto ei haittaa mitään kunhan saa jakaa.

   Kokoomus sen sijaan haluaa kasvattaa kakkua, jotta siitä riittää jaettavaa myös vähäosaisille. Lisää työtä, lisää yrittäjiä työllistämään, lisää kansantuloa, lisää vientiä – ja sitä kautta myös lisää verotuloja. Vaan ei veronkorotuksia, jotka vievät kilpailukyvyn.

 13. No eipä ole Urpilainen määrännyt yhtään mitäään vaan määrääjä oli kyllä pääministeri katainen .
  Juhani on oikeassa kakunlaitosssa mutta siitä saa vain n 20 % kansasta , ja kun kaikki maksaisi siitäkin porukasta rehellisesti veronsa emme olisi suossa kaulaa myöden . terv tepivaari

  1. Teuvo, valitettavasti aina on olemassa epärehellisiä ihmisiä, valehtelevat, varastavat, jättävät verot maksamatta, jne.

   Veropetosten tekijöiden jahtaaminen laajamittaisesti maksaisi oletettavasti enemmän kuin se jahti tuottaisi rahaa.

   Parempi on vähentää erilaista sääntelyä, jotta saadaan enemmän ihmisiä yrittäjiksi ja tekemään oikeaa tuottavaa työtä.

 14. Mielestäni Urpilainen oli demarien paras aikoinaan ja nykyäänkin, mutta ei olisi ollut pakko mennä piikomaan Kataista. Katainen olisi pitänyt kammeta sivuun vaikka PS:n avulla.

 15. Markku oli varmaan kokoomuksen kannalta ajoi siitäkin oikealta ohitse .
  Eikä kataisen aikana vaalivoittaja kokoomusta puolueena noin vaan voi ohittaa sehän nykyään määrää pääministerin terv tepivaari

 16. Kataisen hallitus oli tuhoon tuomittu yritys. Mukana demarit, kommarit ja hirveät. Kokoomus olisi jäänyt päätöksistä äänestettäessä alakynteen. Siksi ei leikattu tarpeeksi, eikä alennettu veroja vaikka olisi pitänyt.

  Kepulit olivat saaneet veret seisauttavan vaalitappion, joten ne jäivät melko ymmärrettävästi nuolemaan haavojaan oppositioon. Persut olivat saaneet jytkyn, mutta lähtivät käpykaartiin, eikä päättämään yhteisistä asioista.

 17. No kyllä se käpykaarti kataisellekkin kelpasi kun huomas etteivät taidot riitä mihinkään . terv tepivaari

  1. Katainen epäonnistui siinä ”mission impossiblessa”. Hän on kuitenkin arvostettu korkealle EUn vaikuttajana.

   Kaikkia, jotka epäonnistuvat jossakin tehtävässä ei kannata saman tien ampua, ehkä heistä on vielä jossakin tehtävässä hyötyä.

   Olen sitä mieltä, että on huonompiakin päättäjiä, jotka ovat saaneet paljon ääniä, kuin Katainen. Katainen vei Kokoomuksen ”veret seisauttavaan vaalivoittoon”, eikä kaikki ole ollut huonoa mitä hän on ajanut. Jopa minäkin olen elämäni varrella epäonnistunut jossakin asiassa, vaikka olenkin omasta mielestäni saanut paljon aikaan joissakin asioissa.

 18. No käpykaartiin meni silti kun karkas kesken pääministeri kauden sinne rysseliin kokoomuksen toiseksi huonoin puhj ja siinä ei kykene häntä muu voittaan kun stupi .
  Holkeri oli vielä mies jonka sana myös piti . terv tepivaari

 19. Mutta suomessa ei tule yksikään puolue saamaan enemmistöä vaaleissa olis parempi pitää yhteistyökanavat joka suuntaan .
  Nyt vaaleissa ei olekkaan kokoomuksella presidentti ehdokasta ja itse olen Saulin kanssa monessa asiassa samaa mieltä .
  Kataisen ja Stupin kanssa en missään, enkä sitä salaa keltään terv tepivaari

 20. Putkisen kanssa samaa mieltä että Kataisen tehtävä oli mahdoton, liikaa oli hallituksessa sopankeittäjiä. Hänen sijassaan olisin minäkin katsellut itselleni pestin jossa paremmin pääsee keskittymään itse työhön kuin toivottomaan taistoon tuulimyllyjä vastaan.
  Urpilaisella oli kykyä yhteistyöhön, ongelmien tarkasteluun asiapohjalta, saattoi aika join unohtaa demriliturgian äänestävää massaa kohtaan.

 21. Pääministeri puolue tekee hallitus pohjan ja siinä katainen epäonnistui totaalisesti .
  Voiko kukaan kuvitella että hallituksessa on samaan aikaan ääri oikeisto ja äärivasemmisto .
  Sellanen joka sellasen hallituksen tekee ei voi enää pitää hulluna vaan suoraan sanottuna suuruudenhulluna .
  Taikka t…..ä terv tepivaari

 22. ”Holkeri oli vielä mies jonka sana myös piti . terv tepivaari”
  Juu, sanoi, että nyt minä juon kahvia ja teki kanssa niin.
  Muuta ei juuri saavuttanut.

 23. Kataiselle tärkeintä oli korkea virka EU:ssa, siksi hänelle kelpasi vihreät, demarit ja sosialistit hallitukseen, kunhan Suomi pidetään EU:ssa. Ei häntä kiinnostanut Suomen asioita hoidella.

 24. Mitä sillä nyt sitten merkitystä onkaan mutta sanon nyt kumminkin että Kataisen suhteen olen jyrkästi eri mieltä Johnin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *