Kuinka vähäisellä ”tutkimuksella” väitteitä ilmastohihhulismin puolesta esitetäänkään?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708052200307414_ul.shtml

”Tutkijat: Jos ilmastonmuutokselle ei tehdä mitään, lämpöaallot tappavat yli 150 000 eurooppalaista vuosisadan lopulla

Tutkimus analysoi, kuinka lämpöaallot, kylmät virtaukset, maastopalot, kuivuus, tulvat ja myrskytuulet ovat osuneet Eurooppaan ja minkälaista jälkeä ne ovat aiheuttaneet. Tietoa sääilmiöistä ja niiden aiheuttamista tuhoista koottiin tutkimukseen vuosilta 1981-2010.

Datasta tutkijat loivat mallinnuksia, joiden avulla he saattoivat päätellä ilmastonmuutoksen suuntaa ja vaikutuksia tulevaisuudessa.

Forzieri, joka työskentelee Euroopan komission alaisessa yhteistutkimuskeskuksessa Italiassa. ”

Komission sokeasti tukemaa ilmastoalarmismia edistetään näköjään edelleen ala-arvoisella ”tutkimuksella”.

”Tutkimuksessa” siis verrattiin 30 lähivuoden tapahtumia jättäen aiemmat tiedot täysin sivuun ja sen jälkeen tehtiin yleisiä ”johtopäätöksiä” tulevaisuudesta välittämättä vähääkään historialliseen kehitykseen liittyvistä tiedoista.

Todella ”tieteellistä tutkimusta” samalla laatutasolla kui8n IPCC:n ilmastomallit, jotka ovat jo20 vuotta osoittaneet ”koilliseen” todellisten mittausten likimain vaakasuorasta käyrästä.

3 vastausta artikkeliin “Kuinka vähäisellä ”tutkimuksella” väitteitä ilmastohihhulismin puolesta esitetäänkään?”

 1. Totta kai ilmasto muuttuu. On muuttunut jo tuhansia vuosia, välillä kylmempään ja välillä lämpimämpään suuntaan.

  Entä Sitten?

 2. Kyllähän sitä mikä vaan tilasto osoittaa että ilmasto muuttuu ja ääri-ilmiöitä säässä on kovin paljon tällä hetkellä. Minulla ei ole lähellekään tarpeeksi kompetenssia kertomaan mistä se johtuu.

  Minä lähden ilmastonsuojelussa siitä minkä ymmärrän. Jos ilmassa on vähemmän saasteita, ihmiset sairastuvat vähemmän ja kansantalous kiittää. Jos ilmaa voi hengittää ja vettä juoda, se on hyvä. Yhtä lailla jos järvestä kalat kuolevat, se ei ole hyvä. Jos voimme lämmittää talon vähemmällä sähköllä, se on hyvä.

  Vuosikymmeniä teimme ilmastotyötä näillä yksinkertaisilla periaatteilla, katsoimme selkeitä lopputuloksia ja välitimme toinen toisistamme. Mielestäni ilmastotieteestä on turha tehdä joka kansalaiselle huipputiedettä.

  Tehkäämme hyvää. Sitä olemme harjoitelleet jo vuosikymmeniä.

 3. Saasteiden vähentäminen sekä ilmassa että maassa on hyvä asia ja erittäin kannatettavaa.
  Valitettavasti monessa ”kehittyvässä” maassa kaikenlainen saastuminen on yhtä holtitonta kuin väestön lisääntyminenkin.
  CO2 ei ole saaste, vaan luonnon kiertokulun kannalta erittäin välttämätön yhdiste, joka ei monien tutkimusten mukaan suinkaan aiheuta lämpenemistä, vaan on sen seurausta.
  Tällä hetkellä keskitytään typerästi vain CO2:n määriin ja sen nimissä rahastamiseen sekä niiden maiden rankaisemiseen, jotka ovat jo päästöjään merkittävästi vähentäneet.
  ’Sen sijaan maat, joissa ei juuri mitään ole tehty, saavat jatkaa, kuten esimerkiksi Kiina ja EU:n saastuttavimmat maat.

Kommentoi