5 vastausta artikkeliin “Tuulee ja tuulee”

 1. Kylmää ja tuulista on ollut.

  Enpä muista koskaan ennen keränneeni kesäkuussa korvasieniä pipo päässä, toppatakki päällä ja hanskat kädessä, kun taivaalta tulee vuoron perään lunta, räntää ja rakeita ja tuulee niin, että villasukat pyörivät jalassa.

  1. Sitä kun on syntynyt ja kasvanut länsirannikolla niin ajoin tuntuu, ettei pirkamaalla juuri koskaan tuule, mutta nyt tänä keväänä ja alkukesänä on tuulta eittämättä riittänyt.
   Aurinkovarjoakin on joutunut virittelemään kiinni, ettei vallan rikkoontuisi.

  2. Niistä Karin sienistä, minä en muista aikaa milloin olisin sieniä keräillyt. En edes tunne muita, kuin sen puhtaanvalkoisen tatin, eikä niitä ole vielä näkynyt.

 2. Ei tästä tunnu tulevan kännykällä yhtään mitään, kun tuo äskeinenkin karkasi käsistä.
  Mutta nyt pitäisi olla niiden vaatteiden vielä vedenpitäviäkin. Juuri tulin peittelemästä puolikuivia puukasoja. Ne tuulethan ovat niitä väitettyjä ilmastonmuutoksia, joiden ennustetaan aina vaan lisääntyvän. Se mitä minun mieleenio n jäänyt tästäkin keväästä, ensin oli sateeton kuiva kausi ja nyt sitten taitaa taas olla viikkotolkulla tätä epävakaista. Seuraavaksi sitten saattaa tulla se pitkä hellejakso.
  No, huomenna lähdetään taas kohti syksyä ja päivät lyhenee, ilma ei ainakaan voi olla paljon kylmempi mitä nyt 11 astetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *