Blogien käyttöominaisuuksia

Hyvää: Monipuolinen, paljon erilaisia ominaisuuksia.

 

Huonoa: Paljon erilaisia ominaisuuksia, joihin outo saattaa seota. Ainakin minulle tuottaa vaikeuksia. Sinne Gravitaattoriin taisin seota lopulta täysin.

Jumittaa kännykällä, kummassa lie vika.

Tämä on se jossa kännykkä jäi lopullisesti jumiin. Tämän olin kyllä poistanut, mitenkä se sitten tänne päätyi?

3 vastausta artikkeliin “Blogien käyttöominaisuuksia”

  1. Pitääpä testata kännykällä. Pitäisi kyllä olla täysin kännykkäsopiva malli, mutta minäpä tutkin.

    Gravatar on kieltämättä vähän makuasia, mutta kun niin moni sitä jo ennalta käyttää, ajattelin sen helpoimmaksi. Se on mielestäni ihan fiksu idea: kun on kymmeniä tai satoja sivuja mitä käyttää, ei tarvi jokaiseen erikseen lähettää sitä kuvaa vaan yksi riittää.

  2. Varmaan onkin toimiva, jos on täysverinen isonäyttöinen kännykkä. Tässä minun versiossa, ihan käytännön syistä 4.7 tuumainen, että mahtuu taskuun. Tässä nyt tahtoo ahdistaa sormet ja varpaat, kun ei saa täyttä mäkymää ruutuun. Aamulehden blogeilla se oli helppoa, no, helppoa ja helppoa, kaikki on niin suhteellista. Siellä vaan oli niin vähän toimintoja ja eri vaihtoehtoja.
    Kylläpä nyt tulee virheitä kun on outo näppäimistö, kirjoittelen emännyksen koneella. Oma kannettava heittäytyi hankalaksi, kun varmasti etanakin pyyhkäisee vauhdilla ohitse.

    Hyvä ominaisuus tämä kommentin korjauskin, osan korjasin ja osaan tei lisää.

  3. Joo, en osaa sanoa, olen niin huono kännykän älykäyttäjä itse. Minulla on parivuotias kännykkä itsellä ja kyllä sillä näyttää sivu aika kivalta. Tosin tässä kännykässä on aivan tuliterät päivitykset, voi olla että esim. joku vanhempi ohjelmaversio ei tykkää niin hyvää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *