Jukka Tarkka on nimensä mukainen

Valtiotieteen tohtori Jukka Tarkka oli tänään 27.12.2017 haastateltavana radion Ykkösaamussa. Ohjelma löytyy jonkin ajan kuluttua ohjelman päättymisestä Areenasta. Kuunnelkaa ensimmäinen puolisko ohjelmasta.

Vironkielinen sana Tark on suomeksi Viisas, Järkevä. Jukka Tarkan suhteen se sana pitää paikkansa.

Keskustelussa oli esillä Venäjä, NATO, NATO-kansanäänestys, presidentinvaalit, jne.

Lopuksi oli esillä se että Baltian maiden huoli Venäjästä on täysin aiheellinen ja että Suomi on siinä samassa liemessä Baltian maiden kanssa.

Näin on.

7 vastausta artikkeliin “Jukka Tarkka on nimensä mukainen”

    1. Niilo: ”vieläköhä Ukrainassa jatkuu?”

      Venäjän tavoitteena on saada Ukraina takaisin täydelliseen orjuuteensa.

      Vastaus kysymykseen kuuluu, että: Ihan varmasti jatkuu. Se on sitten taas ihan eri asia, että millaisella intensiteetillä ja millaisin keinoin milloinkin.

      On nollan prosentin todennäköisyys, että Venäjä luopuisi Ukrainasta.

  1. Jukka Tarkka oli työkaverini vuosia Yhtyneissä Kuvalehdissä. Hän keräsi ympärilleen aina asiallisuudessaan porukkaa väittelemään ties mistä – politiikasta ja historiasta. Hänen teemansa olivat aina hyvin perusteltuja – vastaväittäjät harvoin samalla tasolla.

    1. Heikki, se onkin suuri – ehkä suurin – ongelma, että kaikkia ei kiinnosta tosiasiat, eikä asiallisuus. Puhumattakaan perusteluista.

      Tässäkin Päivi Neitiniemen toimittamassa keskustelussa Jukka Tarkka pysyi viileän asiallisena kysyipä Päivi mitä hyvänsä. Antoi kysyttäessä omia harkittuja, perusteltuja mielipiteitään – kiihkoilematta mihinkään suuntaan. Eikä julistanut mitään.

      Vaikka tiedän tasan tarkkaan, että Tarkan mielestä Suomen pitäisi liittyä NATOn jäseneksi – niin ei Tarkka sitä sanonut. Hän pysyi täsmälleen siinä asiassa, jota Päivi johdatti.

      1. Muuten, minun mielestäni Päivi Neitiniemi on ehdottomasti paras Ykkösaamun toimittaja. Jos huonointa kysytään, niin mielestäni huonoin on Sakari Kilpelä.

        1. Sakari Kilpelä tuntuu todellakin reväistyn jostakin taistolaisporukoiden illanvietosta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *