Kansainvaellus EUn ja Suomen alueelle on estettävä

Suvakit ovat tietysti valmiita päästämään ”sisään” kenet hyvänsä vaikka porukan taustoista ei ole vähäisintäkään tietoa. Samaiset suvakit eivät hyväksy sitä että kielteisen päätöksen saaneet poistetaan maasta.

Se, että oikeasti hädänalaiset, jotka tarvitsisivat suojelua ja kenties myös pakolaisstatuksen ja turvapaikan, jäävät tämän kansainvaelluksen jalkoihin saamatta apua ei tunnu juurikaan huolettavan. Eikä se mitä tämän kansainvaelluksen hoitaminen maksaa varorahoista – piikki on auki maksakootpa miten monta miljardia euroa hyvänsä.

Tarvittavat toimenpiteet:

 1. Libyasta Italiaan suuntautuva kansainvaellus on katkaistava tehokkaasti jo Libyan aluevesillä tai viimeistään kansainvälisillä vesillä. Italian (Kreikan, Espanjan, …) alueelle ei saa päästää ketään ilman kyseisen tulijan oikeaa voimassa olevaa passia JA viisumia.
 2. EU-mailla on sekä laivastot että merivartiostot (yleensä). On olemassa satelliitit, joilla nähdään Libyan rannikolta lähtevät alukset ja veneet. Voidaan lähettää lentokone tai kopteri, joskus pikavenekin tarkistamaan mitä on meneillään.
 3. Tarvittavia voimakeinoja käyttäen alus/vene pysäytetään ja kutsutaan Libyan rannikkovartioston alus palauttamaan porukka Libyaan. Missään tapauksessa sitä porukkaa EI saa tuoda EUn alueelle.
 4. Libyan rannikkovartiostolle voidaan lahjoittaa lisää kalustoa, polttoainetta, elintarvikkeita, jne., jotta se selviää urakasta.
 5. EUn ja Suomen alueelle jo kansainvaelluksessa päässeet kerätään talteen, etteivät voi mennä vapaasti minne haluaa ja tehdä mitä haluaa.
 6. Kielteisen päätöksen saaneet lukkojen taakse ja poistetaan alueelta tehokkaasti – tarvittaessa voimakeinoja käyttäen.

4 vastausta artikkeliin “Kansainvaellus EUn ja Suomen alueelle on estettävä”

 1. ”Libyan rannikkovartioston alus palauttamaan porukka Libyaan.”

  Luuletkos Juhani, että Libya olisi vähääkään kiinnostunut. Kerran eroon päästy, kaikki hyvin.

  1. Kyllä Libyan rannikkovartiosto ottaa ihan itsekin kiinni sitä porukkaa joka yrittää laittomasti päästä Libyan lävitse EUn alueelle. Sille ilmoitetaan nytkin ihmissalakuljettajien aluksista ja se tulee viemään ne rannalle.

 2. Naapuritalon muslimiperhe sai soskulta uudet huonekalut toissapäivänä. Ei se ole kuitenkaan heidän vikansa. Kyllä minäkin lähtisin lähi-itään jos minua palveltaisiin siellä samalla tavalla.

 3. Kaiken takan on nainen kuten laulussa, eli
  ehkäpä halutaan nujertaa ay ja otetaan sitä työvoimaa
  sillä aina joku voittaa niin tässäkin
  ja voittajia ovat jo rikollisetkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *