Puolentoistamiljoonan rajapyykki on ylitetty

Näköjään kotisivulleni on tehty yli 1,5 miljoonaa vierailua. Ihmiset ovat selvästikin kiinnostuneet ainakin sotahistoriasta kirjoittamistani artikkeleista. Toki positiivista palautettakin on tullut runsaasti.

Kiitokset lukijoilleni ja pahoitteluni etten ole ennättänyt kirjoittaa sinne uusia artikkeleita, pyynnöistä huolimatta.

18 vastausta artikkeliin “Puolentoistamiljoonan rajapyykki on ylitetty”

  1. Kiitos Teuvo.

   Sotahistoriallisen artikkelin kirjoittaminen pitkine suorine lainauksineen ja tarkkoine lähdeviitteineen ei ole ihan pikku juttu ja kotisivullani on niitä pikkusta vaille paljon.

 1. Monesti jotain asiaa tarkistaakseni tulee Jussin kotisivulla käytyä ja tarkistettua että miten sen ja sen asianlaita oikein oli. On siinä ollut yhdelle miehelle hommia kirjata ne kaikki asiat sinne.

  1. Kiitos Juha.

   On tosiaankin ollut ”hommia” – mutta minä satun rakastamaan totuutta ja vihaamaan valehtelua.

   Syvän suomettumisen aikana meille suomalaisille syötettiin tarkoituksellisesti paskaa historiasta – aivan kuten tänäänkin ryssät pyrkivät syöttämään kaikille, eikä vain suomalaisille. Jos sitä informaatiosotaa ei oteta tosissaan, niin tulemme häviämään edessä olevan suuren konventionaalisen sodan.

  1. Kiitos Timo.

   Pelkällä onnella emme kuitenkaan selviä. Meidän kaikkien pitää pyrkiä totuuteen ja valmistautua puolustamaan rakasta isänmaatamme Suomea viimeiseen veripisaraan saakka.

   On päivänselvä asia että imperialistinen roistovaltio Venäjä tulee taas hyökkäämään Suomen kimppuun yrittäen jälleen valloittaa koko Suomen. Yksin olemme kusessa.

 2. Siis 1,5 miljoonaa käyntiä suomeksi kirjoitetulla sivustolla on hatun nostamisen paikka, joten hattu ylös.

 3. Onhan sitä Juhani melkoisen eepoksen sivustostaan tehnyt, ei heti uskoisi yhden miehen tekemäksi. Jonkun kerran on tullut käytyä, joten tutut ovat.

  1. Pentti, alunalkaen minulla ei ollut tarkoitus tehdä omia kotisivuja.

   Olin julkaissut kirjan Imperialistinen roistovaltio ja ”taitoin peistä” sotahistoriasta uutiskommenteissa mm. Helsingin Sanomien puitteissa. Lisäksi yritin saada suomenkieliseen wikiin asia-artikkeleita tapani mukaan suorin lainauksin ja tarkoin lähdeviittein luotettaviin lähteisiin.

   Minua kuitenkin sensuroitiin usein. esimerkiksi Hesarissa piti ottaa oma kommentti talteen ja jos se ei ilmestynyt näkyviin niin piti lähettää sensorien vuoronvaihdon jälkeen uudelleen. Wikissä esimerkiksi deletoivat kirjoitukseni lähdeviitteet ja muutenkin hankaloittivat totuuden julkituloa.

   Niinpä sitten päätin rakentaa oman kotisivun, ettei tarvitse tapella sensoreiden kanssa. Se oli oikea päätös.

 4. Tota kröhm,
  Mää vierailin sivulla noin 10 kertaa.
  Sivut suojaamatta ??

 5. Joo, eräskin kirjoittelija kehui kuinka hänen kotisivujaan on käynyt lukemassa yli 100 000 lukijaa.
  Mää huamasin erään nuoren virnuilevan ilmeen.
  Tilaisuuden tullen kysyin mitä hän ilmehti.
  – lisäsin sinne roimasti kävijöitä …..
  Todellisuudessa kävijöitä oli alle 10 000.

  1. Olen seurannut laskurin lukemia alusta saakka. Mitään yllätyksellisiä hyppäyksiä ei ole ollut, vaan lukema on kasvanut ihan järkevän tuntuisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *