Laura Räty – pahan ruumillistuma

Laura Räty on ehtinyt tehdä yhtä ja toista elämänsä aikana, mutta kaikki hänen tekemisensä ovat saaneet seurakseen paljon kritiikkiä. Lauran täytyy olla jotenkin luonnevikainen, kun hän jatkuvasti tekee asioita, jotka ovat itsekkäitä ja vähät välittävät kunnon kansalaisen vastuusta yhteiskuntaa kohtaan.

Nyt on Laura Räty taas päässyt otsikoihin, kun hän on ruvennut ohjailemaan edustamansa Terveystalon lääkäreitä tekemään leikkauksia ikään kuin sote olisi jo voimassa.

Laura Räty on entinen kokoomuspoliitikko, kansanedustaja, ministeri ja Helsingin kaupungin sosiaali -ja terveydenhoidon apulaiskaupungin johtaja.

Sitten hänet ostettiin suurella rahalla Terveystaloon lobbariksi vaikuttamaan soten valinnanapauden aikaansaamiseksi. Hän onkin ollut ministeri Riskon (kok) sivupersoona, joka on kädestä pitäen opastanut ministeriä miten valinnanvapaus kirjoitetaan lakiin.

Laura Räty vähät välittää kansalaisten valinnanvapaudesta, kunhan hän itse ja Terveystalo vaan saa mahdollisimman suuren siivun verovaroista.

Sellainen täti on Laura Räty.

 

3 vastausta artikkeliin “Laura Räty – pahan ruumillistuma”

  1. Aika rankkaa kutsua henkilöä, joka loppujen lopuksi tekee vain työtään ”pahan ruumillistumaksi”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *