”Kalle itte”.

Ei, vaikka tiedänkin, että pari avausta päivässä on suositus. Kuitenkin tänään.

Postia ei ole miesmuistiin kehuttu, päinvastoin.

Minulle tuli Hamburista lähetys, DHL:n kommentein ja sitten tänään tuli pihaani postin auto. Arvasin tietenkin.

Autosta tuli ulos nuori ”simpsakan” näköinen tyttö ja sanoi olevan kolme pakettia.

Laitettiin siihen pihalle ja kun tuli kuittauksen aika, tyttö kysäisi; ”Kalle itte”, myönsin, heikko kun olen nuorille kauniille naisihmisille, kyllä kutkutti.

Tämä päivä oli pelastettu ja postille +pisteet.

8 vastausta artikkeliin “”Kalle itte”.”

 1. Kalle, ainahan on poikkeuksia ja se vahvistaa ”säännön”.

  Tulipa tuosta mieleeni tapaus. Minä kerran jouduin lähettämään autotietokoneen tehtaalle Lontooseen. Ilmoitin DHL;n toimistoon, että tulkaa hakemaan. Seuraavana päivänä tuli heidän auto 60km;n päästä hakemaan ja kuski kuittasi. Oli muistaakseni tiistaipäivä. Tuli keskiviikko ja taas tuli DHL;n auto pihaan, kuski roikotti pakettia sisälle ja sanoi tässä on teille paketti. No, se oli se sama paketti matkalla Lontooseen, yritin sanoa, että eilenhän juuri hait sen ja osoitelapussa selvästi lukee, minne se on menossa. No, hän ei osaa muuta, kuin savoo ja siinä on teidän nimi, tottakai oli lähettäjänä.

  Lopulta sanoin, nyt kiireesti Helsiki- Vantaan kentälle, piti olla perillä jo. Ihme ja kumma, torstaina tuli ilmoitus puolenpäivän aikoihin, että vastaan otettu Lontoossa klo 10 ja jotain.

  Se tietysti mahdollisti, kun DHL käyttää omia koneitaan.

 2. Niinhän sitä sanotaan; poikkeus vahvistaa säänön, vai olikohan se niin?
  Kuitenkin tytön rempseä mutta asiakasystävällinen käytös miellytti.

 3. Voiko ihana hyvääntuulen postaus ja aito elävästä elämästä, jeee.

  Mullon ollu ongelmia vakuutusmaksujen kans, laskettu väärin eikä milhän meinanu ojjeta, mutta mieki kehun sitä tyärtä, on ilo kohata asiakaspalvelija, jokon antaumuksellinen ja reipas työssään.

 4. Joo, Hilkka; minä kun asun täällä sydän hämeessä; karjalainen syntyperältäni, voit ehkä arvata miten tämä Hämeessä lausuttu repliikki kutkutti.

 5. Posti olisi kokonaisuudessaan hyvä laitos jos johtotavat ja valtion hämmentäminen lopetettaisiin.
  Edelleen ihmettelen miksi ei posti jaa kaikkia postia kuten sanomalehdet ja ilmaisjakeluja? Nehän toisivat työtä ja rahaa toiminnan pyörittämiselle.

 6. Hiukan vielä otan kiinni tuosta Kallen jutusta ja palvelusta yleensä. Onhan se Suomessakin parantunut paljonkin yksityisissä isoissa yrityksissä, enkä tarkoita nyt valtion laitoksia. Yleensä puhelinpalvelu on hyvää kaikissakin yrityksissä jos vaan sattuu jotenkin pääsemään siitä keskuksesta, joka usein on vielä robotti , pääsemään ohitse. Parhaan palvelun olen saanut niissä yrityksissä, joiden pääkonttori on Amerikassa. Siellä kait on havaittu, että asiakasta on sittenkin palveltava.

  Kurjimpia ovat yliopistosairaalat, niihin sitten ei millään pääse, ensin pitää kertoa melkein sama asia, kuin lääkärillekin ja painella nappuloita, eikä siltikään pääse, luvataan vaan soittaa takaisin, joskus.

 7. Kyuu, tuon saman ominaisuuden eli + merkin, kun saisi näille blogeillekin. Eli pystyisi liitteen, tai kuvan suurentamaan. Pistä se toivelistalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *