Kertausharjoituksista.

https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

Siirtyi reservistä siviiliin protestiksi kun puolustusvoimat ei ymmärrä hänen korvaamattomuuttaan.

…– Olen tällä hetkellä julkisuuskuvalla sellaisella tasolla, että tämä varmasti tullaan kuulemaan, Manninen sanoo….(lainaus uutislinkistä).

Voisikohan tämmöinen ”tärkeä julkkis” yhtään vaatimattomampi olla?

Käsittääkseni aluetoimistot seulovat kertausharjoitettavat aivan tarvehankinnan mukaan ja kun budjetti on tiukka, seulonta sitäkin tarkempi..

Reserviläinen (ikä n yli 40 v?), jota ei enää liene sijoitettu operatiivisiin joukkoihin, vaan korkeintaan alueellisiin, iän ja koulutushaaran huomioon ottaen. Paikallisjoukkojen koulutuksenhan järjestää lähellä puolustusvoimia toimiva reservin koulutusyhdistys, alueellisiin kuuluviakin jossain määrin.

60v kun täyttyy reserviläisellä; ei ole enää sotilasarvoa, eikä juurikaan käyttöä. Maanpuolustusvelvollisuus (lakisääteinen kaikille) toki säilyy.

Kaikkihan me toki olemme tärkeitä suomalaisia mutta tämmöinen erityisen tärkeä ”julkkis”, ihan gladiaattori ja tosi-tv-julkkis, no, sehän on jotain.

 

 

6 vastausta artikkeliin “Kertausharjoituksista.”

  1. Kylläpä se hyvä olisi mutta se raha; tuntuu menevän ”tarpeellisempaan”.
    Tosin nyt avaukseni pointti ei oikeastaan ollut kertausharjoitukset vaan aivan muuta.

  2. Mielenkiintoisinta tässä on se, että miksi ihmeessä laatumediaksi itseään väittävä YLE kirjoittaa ylipäänsä yhtään mitään tuollaisesta tyhjänpäiväisestä wannabe-julkimosta.

  3. Itseään täynnä oleva wannabe-julkimo kuvittelee olevansa korvaamaton.
    Näitä on nykyään ”tosi-telkku”-ohjelmissa pilvin pimein.

  4. Tuo linkki kylläkin on ”mykkä” mutta arvaan asian.

    Eihän Yle olisi ”laatumedia”, jos se ei käsittelisi asiota hiukan laidasta laitaan. Siitäkin huolimatta väitetään sen olevan ”vihervasemmistolaisen”, syytä en tiedä.

    En malta olla tässä kohtaa sanomatta, ei liity vähääkään avaukseen. Menkää ja katsokaa Areenasta sarjaa ”Ihmeellinen maailma”, siitä pari viimeistä osaa ”Junamatka halki Siperian”, tai ”Junamatka halki Kuuban”. En tiedä onko, jos ei valitan.

    Niin no, nuo pari esimerkkiä on kommunistimaista, mutta olkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *